Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende farklı konularda benzer cevaplar aldım, Bülent beyden kaçtım. Orası tam bir reklam ajansı. Adamın yek yaptığı başarı hikayeleri ile sosyal medya ve tv kanallarını kullanmak. Bana da neler Dedi kaçtım, Semra hocayı sosyal medyada görmedim bile bilimsel makale ve röportajdan dışında bu bile tercih sebebimdi

Ön görüşmelerde arkadaşlarla aynı kanıya vardım . Bahceci ve acıbademe gittim nasıl çıkacağımı şaşırdım resmen.

AcıbademDe ki Dr adını hatırlamıyorum şuan resmen "hallederiz kadir"modundaydi.

Sonra semra hanımla görüşünce aradaki fark o kadar hissettirdi ki .. Ayrıca Hiç de olumlu şeyler soylememisti halbuki.

Ama gerçekten merkez ve dr önemli doğru kararlar da çok önemli ama işin sonunda yine nasip var vakit saat gelince engel tanımıyor mucizelerle bile karşılaşıyoruz.

Burada bi arkadaş vardı yanlis hatırlamıyorsam tedaviye başlayacağı zaman hamile olduğunu öğrenmişti kendiliğinden.

cycas mesela transferden sonra negatif olduğunu söyledi bir ay sonra doğal gebelik oluştu.

Rabbim hepimizı mucizesine sağlıkla hayırla kavuştursun inşallah .

Canım benim çok geçmiş olsun. Duygularını paylaşıyoruz hepimiz. Rabbimbir dahakine nasip edecektir inşallh. Zamanı gelmemiş Rabbimin vardır bir bildiği demekten başka çare yok ki. Pamuk şeker bugünler de geçicek unutucakasın inşallah en kısa zamanda . Allah gönlünü ferahlatsın.

Nasıl geciyor günler? Bende herşey normal bu normallik ürkütücü :)))

Kuzum çok üzüldüm hayırlısı olsun elden hiç bişey gelmiyor yeniden deneyeceksin olacak inşâAllah

Canım ne güzel yazmışsın severek okudum inan .sen yaz hep böyle .zaten yazıların hep açıklayıcı net oluyordu.ne güzel esin için bunları düşünüp söylemen ,bi lütuf olarak görmek birbirinizi :) . Inşallah meyvesini de alacaksınız inanıyorum. Belki daha güzeli olacağı için gecikti Allah bilir biz bilemeyiz tıpkı evliliginiz gibi :)

Geçmiyor diye soracaktın sanırım :) bugün ara ara regle benzer ağrılarım vardı hafif. Onun dışında hiçbirşey yok. Bekliyoruz teyzesiiii
Normalde regl günün ne zaman? Ay daha akşam yeni oldu haklısın gecmiyor. Ama sabır son 3 gün kaldı. Sabahtan gidelim kana 23ünde :)

Evet canım çok tatlı bi doktor onu tanıyan birine anlatsam inanmaz egosunu yeni farkettimbende bi kere de ikinci beta hcg için gittim sonuçları bekleyecek miyiz dedim yoksa mail mi gelecek tecrübesizim sonuçta bana dedi ki ölür müsün iki saatçik beklesen sonuca göre kontrole çağıracak bekle dedi ben şok olmuştum çok canım sıkılmıştı artı ayın 18ine randevu aldım iptal etti 24üne o günde eşim müsait değildi gelemem dedim zar zor 19una çağırdı ve o gün kalp atışını alamadık kaybetmiştim üstelik iki hafta önce durmuş dedi gelişmemiş bi hafta daha ölü bi bebekle yaşayacaktım kontrollerimi sık yapmıyordu 20 günde bi çağırıyordu bizim durumumuzdaki hastaları aslında daha sık kontrol etmeleri lazım
Dış gebelik olunca mı tek tüp alınıyormuş
Yani dış gebelik yüzünden tüp zarar gördüğü için alıyorlarmış diğer tüp sağlam kalıyormuş
İşte benim ikinci hsgde sol tüp temizdi ameliyatta da doktor çığlak gözle gördüm sağlamdı o yüzden almadım dedi ama ameliyattan sonraki hsgde berbat bi şekilde şişikti sonra tekrar ameliyat oldum dünkü dr da yan odasındanbenşm ameliyat yapan doktorumun galiba sevmiyorlar birbirini :)
Hayırlısı canım nasip kısmet yaşayacağımız varmış yaşamışız inşâAllah bundan sonra herşey güzel olacak inşâAllah
Çok sağol canım amin inşâAllah
Evet canım elimiz kolumuz boş Rabbim doldursun en kısa zamanda inşâAllah
Evet canım değiştirmek istiyorum doktoru bu doktor şimdilik içine sindi güven verdi bu hastane eşimin şirket anlaşmalı bilindik bi hastane tam teşekküllü o yüzden hastaneden vazgeçemedim amin hayırlısı olsun
Ya ciddi misin 4000₺ mi biz en son konuştuğumuzda 3200 civarıydı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ayrıca bahçeciden ağzı yanan ben değilmişim demek ki orada bi tane doktor vardı Aylin Pelin çil oda Amerikan hastanesine geçmiş beni ücretsiz muayene etmişti ön görüşmede çok başka birisi gerçekten hidrosalpenksi o dr keşfetmişti şimdi Prof olmuş keşke memorialegelse
Bahçeçiyi çıkardım kafamdan, tecrübe önemli benim için
Bencede ele canım ben bahçeci ve memoriale aynı gün gittim görüştüm daha doğrusu bahçeciden görüşmeden çıkmıştım sinirlendim :)

Canım 3850 şu anda en son yakındır 4000e sabitlemeleri. Altı üstü 10 dk transfer 2 defa sadece muayene ve tahli, bir de 2 saat hasta oda kullanımı. Gerçekten bu ralam çooook fazla. Bi de üstüne 1. Gebelik testi bile yok. Çok ayıp ya çok şaşırdım ve hoşuma gitmedi hiç

Etiket bildirimini gorunce cok sevindim ❤
Evet benim minik mucizem tup bebekte tedavisinde ki kimyasal gebelik sonrasi geldi Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu mucizeyi simdi 20. Haftanın icindeyiz ilk tup bebek tedavimden bir kizim vardi buda minik bir erkekmis ❤❤ cok şükür Allah ima

Hadi az kalmış senin heyecanlı anne adayı :) benim daha 6 gün var. Ama seni sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ay inşallah inşallah seninle peşpeşe pozitif olmasını canı gönülden istiyorum H Holly06 inşallah sen de pozitif haberi hayırla verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…