Geçmiş olsun canım ne söylesek boşrabbim gönül rahatlığı ve sağlık versin .. ben 4. Denememde ve 34 yaşımda ilk defa hamile kaldım. Rabbim inşallah sana bir sonraki tedavinde bu mutluluğu yaşatsın. Umut hep var, güçlüsün daha da güçlü olacaksın inşallah..
İnşallah canım allah razı olsun sende çık yazdın okuyordum evet olmadı üzgünüm ama bilmiyorum hayla neden olduğunu anlamadım benden mi kaynaklandı . Belli değil hatta bugün son kan vercegiz. Kesin sonuç için . Allah sanada bana da tüm arkadaşlarımızada nasip etsin.SedaUmut canım çok üzüldüm senin sonuca ama Allah var gam yok diyoruz yolumuza devam, işallah en kısa zamanda pozitiflerini duyucaz burdan
Kızlar sonucum 222 cıkmıs
kizlar naptiniz tahlil yaptiniz ben bayadir giremedim okuyamadimAy sorma o testler benim de psikolojimi mahvetti işte şimdi olumlu olamıyorum... bana test tarihi 23ü verilmiş ben de diyorum 23ünde direk memoriale gider kan veririm bana orası güven veriyor :)
Canım benim de pazar test günün ben de çok umutlu değilim ama gerçekten belli olmuyor. Ne diyeyim Allah hayırlısını versin hepimize. Şimdiden transferin hayırlı olsun, minnoşlar bir ruha dönüşüp kucağını bulsun inşallahCanımmm teşekkür ederim düşündüğün için giriyorum kk ya ama pek yazamiyorum öncelikle senin ve transfer olan herkesin hayırlı sonuçlar alması için dua ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende pazar günü transferi olucam hayırlısı ile 5aa 4ab 2 adet embriyo koyulacak rabbim hayırlısıni nasip etsin ne diyeyım yine pek umudum yok
OHayirli olsun canım çok sevindimm
kızlar cook tesekkur ederim amin Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım işallah sağlıkla güzelliklerle gelsin bebişin
Dün yaptırdım test sonuc 222 cıktı yarın tekrar yaptırcam inşallah 2 kat artış olurkizlar naptiniz tahlil yaptiniz ben bayadir giremedim okuyamadim
Ben de cok karamsardım hatta sonuc cıkınca evde olmak istemedim ama Allah nasip ettiyse olur inşallahCanım benim de pazar test günün ben de çok umutlu değilim ama gerçekten belli olmuyor. Ne diyeyim Allah hayırlısını versin hepimize. Şimdiden transferin hayırlı olsun, minnoşlar bir ruha dönüşüp kucağını bulsun inşallah
Tesekkur ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah. Negatifin acısını cok iyi bilirim sabret olacak Allahın izniyleCanımmm çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ..
Genel testler yapılıyor herkese aslında böylece nerde sıkıntı olduğu çıkıyor. Benim tüp bebeğe yönelişim birazcık farklı. Çok şükür Allahıma normal gebelik hemen oluşuyordu ama 2. Gebeliğimde bebeğimde sıkıntı çıkınca ona da eşimle bize de genetik testler yapıldı ve bende translokasyon tespit edildi. Bu nedenle tüp bebeğe yöneldik sırf pgt için yani. Ama tabii imtihan başka türlüymüş. Normal gebelik oluyor ama sıkıntı oluyor, tüp bebek tutmuyor.. kısaca derdim bu. Hayırlısı hakkımızda var bi işaret bi imtihan kağıdı önümde farkındayım, doğru cevapları arıyorum, imtihanı yapan Allahıma yaranmak, rızasını kazanmak istiyorum. Hissediyorum sanki sınav bitmedi. O yüzden negatif hissediyorum.Allahım yeterki razı olsun, sınıfta bırakmasın bizi. Allah hepimize sınavlarımızda yardım etsin, doğru yolda kılsın bizi. Başka kapıda işimiz yok!Ben de onu soracaktım , pıhtılaşma, translokasyon gibi pek çok sebebi ayrı ayrı test yaparak mı buluyorlar . Yoksa hepsi pgt de mi yapılıyor . Bu kez olacak Allah’ın en hayırlı izniyle
Canım acını küçümseme elbette önce ateş düştüğü yeri yakıyor. Üzüleceksin tabii makine değiliz ya. Kolay şeyler değil. Kiminiz daha fazla çekmişizdir daha kolay atlatırız kimimz daha basit gibi görünür ama daha çok etkileniriz. Belli ki sen de hassas bi insansın. Üzülmen, acı çekmen çok normal. Tek sorun yıkılmak yok, direneceğiz Yaradan'ın neden bunca insandan bizleri seçtiğini anlayacağız. Öbür dünyada bu sabır ve rızalarımızın karşılığını alacağız inşallah.Elimde değil ablacım ne kadarda olsa unutmuş gibi yapıyorum . Ama hep aynı sahne gözümün önünde belki diğer arkadaşlarım gibi çok kötü şeyler yaşamadım ama bu yaşadığım içinde üzülüyorum .
Evet doğru söylüyorsun biliyorum nerelerden geçenler var .bu brnimki çok ufak kalıyor farkındayım ama elden me geliyor
Bayramı amcalar kuzenler gelldi bursaya onlarla belli etmeden hep mutlu gibi hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam ettim .iyiki varsınız siz olmasanız zaten iyiki varsın .ay keşke inşallah ugurlu gelirsin belki bize
Allahım sonuca razı etsin yeter canım. Tabii ki üzülürüm ama razı olmak tek bi olumsuz şey düşünmek istemem negatif alırsam. Pozitif olursa zaten bin şükür..Ben de cok karamsardım hatta sonuc cıkınca evde olmak istemedim ama Allah nasip ettiyse olur inşallah
Kız bıcırık o değil de senin değerin biraz yüksek ikiz olabilir mi acaba? Güzel olurdu valla, ben çok isterdim şu saatten sonra ikizDün yaptırdım test sonuc 222 cıktı yarın tekrar yaptırcam inşallah 2 kat artış olur
Ayy bilmem kii ben de cook isterim Allah nasip ederse aslında tek embriyo konuldu bölünebilir mi kiKız bıcırık o değil de senin değerin biraz yüksek ikiz olabilir mi acaba? Güzel olurdu valla, ben çok isterdim şu saatten sonra ikiz
:) bölünme ihtimali var tabi ki ama 4 kez pozitif aldım, 9.gün değerlerim 390,480,94,257.. Bölünüp tek yumurta ikizi olan tek transfer değer 94 olandı. Çift transferde belki belirleyici oluyordur ama tekte bence değer ikiz ya da değili göstermiyor, tecrübeyle sabit:) Allah hayırlısını versin hep böyle dua etmek lazım ama yaşadığım acı tecrübeden dolayı Semra hoca gibi düşünüyorum, tek gebelik daha sağlıklı stressiz ilerliyor.. İnşallah yarın kat kat artmış olur değerin canım:)Ayy bilmem kii ben de cook isterim Allah nasip ederse aslında tek embriyo konuldu bölünebilir mi ki
Canım belgelerle konuşmuşsun :):) bölünme ihtimali var tabi ki ama 4 kez pozitif aldım, 9.gün değerlerim 390,480,94,257.. Bölünüp tek yumurta ikizi olan tek transfer değer 94 olandı. Çift transferde belki belirleyici oluyordur ama tekte bence değer ikiz ya da değili göstermiyor, tecrübeyle sabit:) Allah hayırlısını versin hep böyle dua etmek lazım ama yaşadığım acı tecrübeden dolayı Semra hoca gibi düşünüyorum, tek gebelik daha sağlıklı stressiz ilerliyor.. İnşallah yarın kat kat artmış olur değerin canım:)
Hayır canım maalesef değil. Dondurulmuşta kalmadı. Tekrar sil baştan. Pgt olucak bundan sonra. Sende moralini bozma umuyorum dondurulmuşumla pozitif olur seninde. Yola devam.Aa evet ablacım ben sevinçten duygulanmıştım . Sonra beraber girdik . Cesaretlenip ameliyat narkoz girmeyen olarak tarihte ilk ben oldum zatenbu kadar aksiliken sonra sonuç böle oldu çok üzgünüz . Sizin sonuç pozitif mi ?
Evet canım ama sana kendim olmuş kadar çok sevindim seninle aynı yaştayız sitenin en küçük afacanları biziz galiba :) değerinde çok güzel çıkmış bende ilk olunca olabilir mi ikiz diye düşünmedim değil bide öle olurmuş inşallah sağlıkla kucagına alacağın günler gelir inşalahhh. ♡♡Tesekkur ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah. Negatifin acısını cok iyi bilirim sabret olacak Allahın izniyle
Hayır canım maalesef değil. Dondurulmuşta kalmadı. Tekrar sil baştan. Pgt olucak bundan sonra. Sende moralini bozma umuyorum dondurulmuşumla pozitif olur seninde. Yola devam.
hadi gozun aydin canim benim Rabbim kucagina almayi nasip etsin kacinci gundu dun ben 2 kere yaptim test 9. ve 11.gun okadar bidaha istememislerdi bendenDün yaptırdım test sonuc 222 cıktı yarın tekrar yaptırcam inşallah 2 kat artış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?