Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah umudumuzu kaybettirmesin onu veren Allah eğer nasibinde varsa bir gün olucak ama ne zaman bilemeyiz. Brn zaten hep dua ettim eksik belki yaptı belki yanlış Allahım kabul etsin inşallah herkesin cümlemizin . 4.deneme ilk mi ay ne güzel allah gönlünüze göre versin inşallah kucagınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah .
SedaUmut canım çok üzüldüm senin sonuca ama Allah var gam yok diyoruz yolumuza devam, işallah en kısa zamanda pozitiflerini duyucaz burdan
İnşallah canım allah razı olsun sende çık yazdın okuyordum evet olmadı üzgünüm ama bilmiyorum hayla neden olduğunu anlamadım benden mi kaynaklandı . Belli değil hatta bugün son kan vercegiz. Kesin sonuç için . Allah sanada bana da tüm arkadaşlarımızada nasip etsin.

Kızlar bu tedavi sonrası 2 gün sonra enfeksiyon mantar olduğumu ögrenmiştim .sonra toz ilaç içmiştim düzelmiştim. Sonra eve döndük 1 hfta hep korudum kendimi ama demekki bir yerlerde hayla yanlış yaptım bişleri kesin.sonucum göre kimyasal gebelikle sınuçlancaktı ama hayla regl olamadım ve bugün tekrar kan verip 0 düşüp düşmediğini ögrenicez neden olmuştur hiç bilmiyorum agrımda var .üzüldüğüm için mi böle oldu acaba .?

Canım benim de pazar test günün ben de çok umutlu değilim ama gerçekten belli olmuyor. Ne diyeyim Allah hayırlısını versin hepimize. Şimdiden transferin hayırlı olsun, minnoşlar bir ruha dönüşüp kucağını bulsun inşallah

Ben de cok karamsardım hatta sonuc cıkınca evde olmak istemedim ama Allah nasip ettiyse olur inşallah

Ben de onu soracaktım , pıhtılaşma, translokasyon gibi pek çok sebebi ayrı ayrı test yaparak mı buluyorlar . Yoksa hepsi pgt de mi yapılıyor . Bu kez olacak Allah’ın en hayırlı izniyle
Genel testler yapılıyor herkese aslında böylece nerde sıkıntı olduğu çıkıyor. Benim tüp bebeğe yönelişim birazcık farklı. Çok şükür Allahıma normal gebelik hemen oluşuyordu ama 2. Gebeliğimde bebeğimde sıkıntı çıkınca ona da eşimle bize de genetik testler yapıldı ve bende translokasyon tespit edildi. Bu nedenle tüp bebeğe yöneldik sırf pgt için yani. Ama tabii imtihan başka türlüymüş. Normal gebelik oluyor ama sıkıntı oluyor, tüp bebek tutmuyor.. kısaca derdim bu. Hayırlısı hakkımızda var bi işaret bi imtihan kağıdı önümde farkındayım, doğru cevapları arıyorum, imtihanı yapan Allahıma yaranmak, rızasını kazanmak istiyorum. Hissediyorum sanki sınav bitmedi. O yüzden negatif hissediyorum.Allahım yeterki razı olsun, sınıfta bırakmasın bizi. Allah hepimize sınavlarımızda yardım etsin, doğru yolda kılsın bizi. Başka kapıda işimiz yok!

Canım acını küçümseme elbette önce ateş düştüğü yeri yakıyor. Üzüleceksin tabii makine değiliz ya. Kolay şeyler değil. Kiminiz daha fazla çekmişizdir daha kolay atlatırız kimimz daha basit gibi görünür ama daha çok etkileniriz. Belli ki sen de hassas bi insansın. Üzülmen, acı çekmen çok normal. Tek sorun yıkılmak yok, direneceğiz Yaradan'ın neden bunca insandan bizleri seçtiğini anlayacağız. Öbür dünyada bu sabır ve rızalarımızın karşılığını alacağız inşallah.

Ayy bilmem kii ben de cook isterim Allah nasip ederse aslında tek embriyo konuldu bölünebilir mi ki
:) bölünme ihtimali var tabi ki ama 4 kez pozitif aldım, 9.gün değerlerim 390,480,94,257.. Bölünüp tek yumurta ikizi olan tek transfer değer 94 olandı. Çift transferde belki belirleyici oluyordur ama tekte bence değer ikiz ya da değili göstermiyor, tecrübeyle sabit:) Allah hayırlısını versin hep böyle dua etmek lazım ama yaşadığım acı tecrübeden dolayı Semra hoca gibi düşünüyorum, tek gebelik daha sağlıklı stressiz ilerliyor.. İnşallah yarın kat kat artmış olur değerin canım:)

Canım belgelerle konuşmuşsun :)
Ama tabii Allah'ın hikmetine sual olur mu? Baksana en düşük değerin ikizmiş. Benim için ikiz ekstra zor zaten genetik açıdan ama işte hayal etmek güzel geliyor..
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Hayır canım maalesef değil. Dondurulmuşta kalmadı. Tekrar sil baştan. Pgt olucak bundan sonra. Sende moralini bozma umuyorum dondurulmuşumla pozitif olur seninde. Yola devam.

Tesekkur ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah. Negatifin acısını cok iyi bilirim sabret olacak Allahın izniyle
Evet canım ama sana kendim olmuş kadar çok sevindim seninle aynı yaştayız sitenin en küçük afacanları biziz galiba :) değerinde çok güzel çıkmış bende ilk olunca olabilir mi ikiz diye düşünmedim değil bide öle olurmuş inşallah sağlıkla kucagına alacağın günler gelir inşalahhh. ♡♡

Hayır canım maalesef değil. Dondurulmuşta kalmadı. Tekrar sil baştan. Pgt olucak bundan sonra. Sende moralini bozma umuyorum dondurulmuşumla pozitif olur seninde. Yola devam.

Ah ablacım ya seni hiç düşünemiyorum ben böleyim olsun herşeyde bir hayır vardır derler belki ölesi iyidir.belki yine yeniden karşılaşırız inşallah bakalım kaç zaman sonra yapılır bilmem hayla hasta olamadım birazdan gene kan vericem değer düşüş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…