Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sonucun ne cikti senin arkadasim sen benden 2 gun sonra transfer olmustun sanirim enfeksiyon senin yanlisin deil oyle dusunme bazi vucutlar kendiler yapabiliyomus enfeksiyon bide Rabbim vericekse ne yaparsan yap veriyo vermicekse vermiyo

Küçükseme değilde hani derler ya beterin beteri var diye o yüzden belki benimkisi çok ufak bişey gibi .zaten ağlayamaz konuşamazsam asla kendime gelemez toparlanmış gibi yapamazdım.eşim be ailesinin de sayesinde diyeyim sabır etmekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun herşeyim ne diyeyim bunu demekten başka çaremiz yok. Sizlerde bende tabi .

sonucun ne cikti senin arkadasim sen benden 2 gun sonra transfer olmustun sanirim enfeksiyon senin yanlisin deil oyle dusunme bazi vucutlar kendiler yapabiliyomus enfeksiyon bide Rabbim vericekse ne yaparsan yap veriyo vermicekse vermiyo
İlk verdiğimde 32.07 ikinci 38.03 çıktı bugünde vericem ne olucak bilmiyorum ama kimyasal olursa regl atıcam ama hayla hasta olmadım .evet transferden 2 sonra enfeksiyon oldum acaba diyoruz oda olmuş olabilirmi yoksa hocalar en iyisini transfer etmişler öle diyolar bilmiyorum kafam çok karıştı acaba bi ihmalsizlik mi oldu diyede düşünüyoruz.tabi onu veren yine Allah sen ne yaparsan yap olmazsa olmaz

Seninki de ilginçmiş, ama umut hep var biliyorsun. Umarım çare bulurlar ve bu son olur (kaçıncı bilmiyorum ama ) Senin de değin gibi herkesin farklı farklı sınavları.. rabbim önünü aydınlatsın , hissettiğinin sınavı geçmen için sana ışık tutsun . Ve bunları hemen farket inşallah. Aminnn.

Maşallah değerlerin çok yüksekmiş arkadaşım .ilerlemedi mi sonra .

Bende dün aldım cnm biliosun negatifi . Takdir allahtan tevekkülden öpüp başımıza koymaktan başka çaremiz de yok yine devam edeceğiz. Bugün sonucu al da nasıl ilerleyeceğine karar verirsin

oyle dusunme ben ogrendigim.gun dugune gittim hemde 3 gun ust uste hic biseye dikkat etmiyorum nerdeyse agir kaldirmiyorum bide yuksege uzanmiyorum.okadar veren Rabbim Alan.rabbim var guzel bi zamani onu bekliyo annesi uzme sen kendini

Ayy bilmem kii ben de cook isterim Allah nasip ederse aslında tek embriyo konuldu bölünebilir mi ki

allah sağlıkla ucağına almaıyı nasip etsin canım.
benim bölünüp ikiz oldu çok şükür, ama ilk kan değerim tam hatırlamıyorum ama 100'ün altındaydı. 7. gün yaptırmıştım. 9. gün yaptırdığımda 3 kat artmıştı.
eğer 2. testinde 3 kata yakın artmışsa ikiz olabilir :)

Maşallah değerlerin çok yüksekmiş arkadaşım .ilerlemedi mi sonra .
İlk 3 hamileliğim farklı sebeplerle sonlandı..
Şimdilik bir sıkıntım yok ama çok şükür sağlıkla ilerliyor. İnşallah aksi bir durum yaşamam, yaşamaz hamile olan Hiçkimse. Bekleyenlere de inşallah tez vakitte mutlu son diliyorum..

Kızlar ben eylül 'ün üçünde tedavi için istambul a gidiyorum biletimi falan aldım. Beni hatırlarsınız ilaç almadan adet olamıyorum ben de hesapladım ilaç aldığım günden gidene kadar olan zamanı aslında tam denk geliyor ama uçak saatim biraz geç yani adetin 2. Gunu akşam 6 da istanbulda olcam.doktor olmaz dimi o saatte hastanede bide illa 2.gunu mu baslanmali iğnelere 3. Gün başlayan var mı aranızda çok panik oldum

Tedaviye adetin 2.günü başlanıyor. Aslında o saatte hala orada birileri olabilir ama sabah bakmalarının sebebi kan alıyorlar hormonlara bakıyorlar dediğin saat baya geç olur.
Yalnız şu var; eğer adetin öğleden sonra başlamışsa o günü değil ertesi günü 1 sayıyorlar. Yani ayın 2 sinde öğleden sonra başlamışsa aktif kanaman 3ü 1.gün 4ü 2.gün sayıldığı için 4ünde başlamanda bi sakınca olmaz.

Amin inşşalahh. Sağlıkla kucağına al arkadaşım evladını inşşallah sorunsuz tertemiz kolay doğumlar dilerim

Tatlım alabilirsen erkene al bileti o saatte pek olmuorlar. Ama şunu da ekleyeyim benim son tedavi femara tablet ile başlamıştı baktılar iyi gidiyor iğneleri adetim bitmişti başladılar hemen yani adetin 5.günü (benim 4 gün sürer) hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Canım 4 doğal gebelik kaybım vardı. Onlar da ikisi büyük haftalar olduğu için çok zordu süreçleri. İki tedavide 3 kere negatif aldık.Şu an 4. Transferde test günü bekliyorum

Canım direkt doktora sor bence riske atma. Kafan da rahat olur

E Elifellam ne durundasın var mı belirtiler bişiyler Bende hiçbirşey yok gibi korkuyorum... Cankiriklarim sen ne durumdasın...hiç belirti olmamıştı sende de dimi
Canım ara ara kasık bel ağrısı oluyor. Gebeliklerimdekine benzetiyorum bazen, belden altında tatlı bi yorgunluk. Ama bi yandan sadece crinone jelin de böyle etkisi olduğunu hem okudum hem kendimden biliyorum. Göğüs şişliği ve hassasiyeti pek yok. Ama zaten benim gebeliklerimde 6-7 haftadan sonra göğüs hassasiyeti başlardı. O nedenle net bir şey yok yani. Zaten bi yarın kaldı, pazar test yaptıracağız çıkacak ortaya işin aslı. Hakkımızda hayırlısı. Sende var mı belirti?

E Elifellam ne durundasın var mı belirtiler bişiyler Bende hiçbirşey yok gibi korkuyorum... Cankiriklarim sen ne durumdasın...hiç belirti olmamıştı sende de dimi
Hic belirtim olmadı hic, şöyle diyim ben regl öncesi de belirti yaşamam belkide ondandır. Ama şu iki gündür kahverengi pembe lekelenme yaşıyorum korkuyorum

İnşallah tutunmuştur minnoşlar ya..bende hiç yok ya sadece sol tarafımda hafif bi kramp hissi var ara ara ama onun dışında hiçbişey yok genel de yatıyorum bide bayrama denk geldi biz gidemedik tabi ailelerin yanına burda da pek kimsemiz yok eşimde evde olunca ben rahat rahat yatma fırsatı buldum...ama cok korkuyorumm test günü gelmesin istiyorum resmen..

Hic belirtim olmadı hic, şöyle diyim ben regl öncesi de belirti yaşamam belkide ondandır. Ama şu iki gündür kahverengi pembe lekelenme yaşıyorum korkuyorum
Onlar da tutunma belirtileridir korkma bicok kişide kahve pembe lekelenme oluyomuş zaten..bende de bi belirti yok gibi gittikçe korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…