sonucun ne cikti senin arkadasim sen benden 2 gun sonra transfer olmustun sanirim enfeksiyon senin yanlisin deil oyle dusunme bazi vucutlar kendiler yapabiliyomus enfeksiyon bide Rabbim vericekse ne yaparsan yap veriyo vermicekse vermiyoKızlar bu tedavi sonrası 2 gün sonra enfeksiyon mantar olduğumu ögrenmiştim .sonra toz ilaç içmiştim düzelmiştim. Sonra eve döndük 1 hfta hep korudum kendimi ama demekki bir yerlerde hayla yanlış yaptım bişleri kesin.sonucum göre kimyasal gebelikle sınuçlancaktı ama hayla regl olamadım ve bugün tekrar kan verip 0 düşüp düşmediğini ögrenicez neden olmuştur hiç bilmiyorum agrımda var .üzüldüğüm için mi böle oldu acaba .?
Küçükseme değilde hani derler ya beterin beteri var diye o yüzden belki benimkisi çok ufak bişey gibi .zaten ağlayamaz konuşamazsam asla kendime gelemez toparlanmış gibi yapamazdım.eşim be ailesinin de sayesinde diyeyim sabır etmekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun herşeyim ne diyeyim bunu demekten başka çaremiz yok. Sizlerde bende tabi .Canım acını küçümseme elbette önce ateş düştüğü yeri yakıyor. Üzüleceksin tabii makine değiliz ya. Kolay şeyler değil. Kiminiz daha fazla çekmişizdir daha kolay atlatırız kimimz daha basit gibi görünür ama daha çok etkileniriz. Belli ki sen de hassas bi insansın. Üzülmen, acı çekmen çok normal. Tek sorun yıkılmak yok, direneceğiz Yaradan'ın neden bunca insandan bizleri seçtiğini anlayacağız. Öbür dünyada bu sabır ve rızalarımızın karşılığını alacağız inşallah.
İlk verdiğimde 32.07 ikinci 38.03 çıktı bugünde vericem ne olucak bilmiyorum ama kimyasal olursa regl atıcam ama hayla hasta olmadım .evet transferden 2 sonra enfeksiyon oldum acaba diyoruz oda olmuş olabilirmi yoksa hocalar en iyisini transfer etmişler öle diyolar bilmiyorum kafam çok karıştı acaba bi ihmalsizlik mi oldu diyede düşünüyoruz.tabi onu veren yine Allah sen ne yaparsan yap olmazsa olmazsonucun ne cikti senin arkadasim sen benden 2 gun sonra transfer olmustun sanirim enfeksiyon senin yanlisin deil oyle dusunme bazi vucutlar kendiler yapabiliyomus enfeksiyon bide Rabbim vericekse ne yaparsan yap veriyo vermicekse vermiyo
Seninki de ilginçmiş, ama umut hep var biliyorsun. Umarım çare bulurlar ve bu son olur (kaçıncı bilmiyorum ama ) Senin de değin gibi herkesin farklı farklı sınavları.. rabbim önünü aydınlatsın , hissettiğinin sınavı geçmen için sana ışık tutsun . Ve bunları hemen farket inşallah. Aminnn.Genel testler yapılıyor herkese aslında böylece nerde sıkıntı olduğu çıkıyor. Benim tüp bebeğe yönelişim birazcık farklı. Çok şükür Allahıma normal gebelik hemen oluşuyordu ama 2. Gebeliğimde bebeğimde sıkıntı çıkınca ona da eşimle bize de genetik testler yapıldı ve bende translokasyon tespit edildi. Bu nedenle tüp bebeğe yöneldik sırf pgt için yani. Ama tabii imtihan başka türlüymüş. Normal gebelik oluyor ama sıkıntı oluyor, tüp bebek tutmuyor.. kısaca derdim bu. Hayırlısı hakkımızda var bi işaret bi imtihan kağıdı önümde farkındayım, doğru cevapları arıyorum, imtihanı yapan Allahıma yaranmak, rızasını kazanmak istiyorum. Hissediyorum sanki sınav bitmedi. O yüzden negatif hissediyorum.Allahım yeterki razı olsun, sınıfta bırakmasın bizi. Allah hepimize sınavlarımızda yardım etsin, doğru yolda kılsın bizi. Başka kapıda işimiz yok!
Maşallah değerlerin çok yüksekmiş arkadaşım .ilerlemedi mi sonra .:) bölünme ihtimali var tabi ki ama 4 kez pozitif aldım, 9.gün değerlerim 390,480,94,257.. Bölünüp tek yumurta ikizi olan tek transfer değer 94 olandı. Çift transferde belki belirleyici oluyordur ama tekte bence değer ikiz ya da değili göstermiyor, tecrübeyle sabit:) Allah hayırlısını versin hep böyle dua etmek lazım ama yaşadığım acı tecrübeden dolayı Semra hoca gibi düşünüyorum, tek gebelik daha sağlıklı stressiz ilerliyor.. İnşallah yarın kat kat artmış olur değerin canım:)
Bende dün aldım cnm biliosun negatifi . Takdir allahtan tevekkülden öpüp başımıza koymaktan başka çaremiz de yok yine devam edeceğiz. Bugün sonucu al da nasıl ilerleyeceğine karar verirsinİlk verdiğimde 32.07 ikinci 38.03 çıktı bugünde vericem ne olucak bilmiyorum ama kimyasal olursa regl atıcam ama hayla hasta olmadım .evet transferden 2 sonra enfeksiyon oldum acaba diyoruz oda olmuş olabilirmi yoksa hocalar en iyisini transfer etmişler öle diyolar bilmiyorum kafam çok karıştı acaba bi ihmalsizlik mi oldu diyede düşünüyoruz.tabi onu veren yine Allah sen ne yaparsan yap olmazsa olmaz
oyle dusunme ben ogrendigim.gun dugune gittim hemde 3 gun ust uste hic biseye dikkat etmiyorum nerdeyse agir kaldirmiyorum bide yuksege uzanmiyorum.okadar veren Rabbim Alan.rabbim var guzel bi zamani onu bekliyo annesi uzme sen kendiniİlk verdiğimde 32.07 ikinci 38.03 çıktı bugünde vericem ne olucak bilmiyorum ama kimyasal olursa regl atıcam ama hayla hasta olmadım .evet transferden 2 sonra enfeksiyon oldum acaba diyoruz oda olmuş olabilirmi yoksa hocalar en iyisini transfer etmişler öle diyolar bilmiyorum kafam çok karıştı acaba bi ihmalsizlik mi oldu diyede düşünüyoruz.tabi onu veren yine Allah sen ne yaparsan yap olmazsa olmaz
Ayy bilmem kii ben de cook isterim Allah nasip ederse aslında tek embriyo konuldu bölünebilir mi ki
İlk 3 hamileliğim farklı sebeplerle sonlandı..Maşallah değerlerin çok yüksekmiş arkadaşım .ilerlemedi mi sonra .
Tedaviye adetin 2.günü başlanıyor. Aslında o saatte hala orada birileri olabilir ama sabah bakmalarının sebebi kan alıyorlar hormonlara bakıyorlar dediğin saat baya geç olur.Kızlar ben eylül 'ün üçünde tedavi için istambul a gidiyorum biletimi falan aldım. Beni hatırlarsınız ilaç almadan adet olamıyorum ben de hesapladım ilaç aldığım günden gidene kadar olan zamanı aslında tam denk geliyor ama uçak saatim biraz geç yani adetin 2. Gunu akşam 6 da istanbulda olcam.doktor olmaz dimi o saatte hastanede bide illa 2.gunu mu baslanmali iğnelere 3. Gün başlayan var mı aranızda çok panik oldum
Amin inşşalahh. Sağlıkla kucağına al arkadaşım evladını inşşallah sorunsuz tertemiz kolay doğumlar dilerimİlk 3 hamileliğim farklı sebeplerle sonlandı..
Şimdilik bir sıkıntım yok ama çok şükür sağlıkla ilerliyor. İnşallah aksi bir durum yaşamam, yaşamaz hamile olan Hiçkimse. Bekleyenlere de inşallah tez vakitte mutlu son diliyorum..
Tatlım alabilirsen erkene al bileti o saatte pek olmuorlar. Ama şunu da ekleyeyim benim son tedavi femara tablet ile başlamıştı baktılar iyi gidiyor iğneleri adetim bitmişti başladılar hemen yani adetin 5.günü (benim 4 gün sürer) hakkında hayırlısı olsun inşallah.Kızlar ben eylül 'ün üçünde tedavi için istambul a gidiyorum biletimi falan aldım. Beni hatırlarsınız ilaç almadan adet olamıyorum ben de hesapladım ilaç aldığım günden gidene kadar olan zamanı aslında tam denk geliyor ama uçak saatim biraz geç yani adetin 2. Gunu akşam 6 da istanbulda olcam.doktor olmaz dimi o saatte hastanede bide illa 2.gunu mu baslanmali iğnelere 3. Gün başlayan var mı aranızda çok panik oldum
Canım 4 doğal gebelik kaybım vardı. Onlar da ikisi büyük haftalar olduğu için çok zordu süreçleri. İki tedavide 3 kere negatif aldık.Şu an 4. Transferde test günü bekliyorumSeninki de ilginçmiş, ama umut hep var biliyorsun. Umarım çare bulurlar ve bu son olur (kaçıncı bilmiyorum ama ) Senin de değin gibi herkesin farklı farklı sınavları.. rabbim önünü aydınlatsın , hissettiğinin sınavı geçmen için sana ışık tutsun . Ve bunları hemen farket inşallah. Aminnn.
Canım direkt doktora sor bence riske atma. Kafan da rahat olurKızlar ben eylül 'ün üçünde tedavi için istambul a gidiyorum biletimi falan aldım. Beni hatırlarsınız ilaç almadan adet olamıyorum ben de hesapladım ilaç aldığım günden gidene kadar olan zamanı aslında tam denk geliyor ama uçak saatim biraz geç yani adetin 2. Gunu akşam 6 da istanbulda olcam.doktor olmaz dimi o saatte hastanede bide illa 2.gunu mu baslanmali iğnelere 3. Gün başlayan var mı aranızda çok panik oldum
Canım ara ara kasık bel ağrısı oluyor. Gebeliklerimdekine benzetiyorum bazen, belden altında tatlı bi yorgunluk. Ama bi yandan sadece crinone jelin de böyle etkisi olduğunu hem okudum hem kendimden biliyorum. Göğüs şişliği ve hassasiyeti pek yok. Ama zaten benim gebeliklerimde 6-7 haftadan sonra göğüs hassasiyeti başlardı. O nedenle net bir şey yok yani. Zaten bi yarın kaldı, pazar test yaptıracağız çıkacak ortaya işin aslı. Hakkımızda hayırlısı. Sende var mı belirti?E Elifellam ne durundasın var mı belirtiler bişiyler Bende hiçbirşey yok gibi korkuyorum...Cankiriklarim sen ne durumdasın...hiç belirti olmamıştı sende de dimi
Hic belirtim olmadı hic, şöyle diyim ben regl öncesi de belirti yaşamam belkide ondandır. Ama şu iki gündür kahverengi pembe lekelenme yaşıyorum korkuyorumE Elifellam ne durundasın var mı belirtiler bişiyler Bende hiçbirşey yok gibi korkuyorum...Cankiriklarim sen ne durumdasın...hiç belirti olmamıştı sende de dimi
Onlar da tutunma belirtileridir korkma bicok kişide kahve pembe lekelenme oluyomuş zaten..bende de bi belirti yok gibi gittikçe korkuyorumHic belirtim olmadı hic, şöyle diyim ben regl öncesi de belirti yaşamam belkide ondandır. Ama şu iki gündür kahverengi pembe lekelenme yaşıyorum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?