Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım hakkınızda hayırlısı olur kesinlikle dene cünkü biz fiyat konusu ile ilgili konuşmadan Zehra hanım bize direk indirim isteyin dedi ve biz muhasebedeki bayanla konuştuğumuz da 8750 yerine 8100 den işlem yaptı hemen, bende bütün hastalara yapıyorlar diye düşünmüştüm direk fiyat düşürünce bende Gaziantep’ten gelmiştim yumurta toplama sürecine kadar kuzenimde kaldım yumurta toplandıktan sonra döndük ameliyat olmam gerektiği için. Simdi aynen kısmetse 20 Eylül de transfer var. Ama kaçtane olacak bilmiyorum 19 unda arayıp bilgilendirecekler ben daha önce bi tüp bebek daha yaptırmıştım bu ikinci denemem ama yaşım 25 olduğu için ve embriyo kalitesi iyi dendiği için 1 olacak sanırım ama ben 2 için zorluycam bakalım inşallah senin için de herşey mükemmel olur belki karşılaşırız bile doktorun belli mi?

Ama bu kadar kısa süre içerisinde 2 zama şaşırdım dediğimiz gibi biz Haziran’da oradaydık ve fiyat 8750 dendi. Gerçi şunu da söylemişlerdi dünya çapında bir merkez olduğu için $ bazında oluşturuluyormuş fiyat. Dolar arttıkça fiyatta artıyor demişlerdi Temmuz’da 9250 olacak demişlerdi ikinci zamla 10.000 olur kesin

Duadan mi oldu yoksa tedaviden mi bilmiyorum ama benim su an cok sukur bir oglum var :) bunda üstümde dua taşıdım acikcasi ama en çok dikkat ettiğim şey abdestli gezmek ve bol bol dua okumak oldu bu tedavimde farkli bisey uygulanmadı ama çok şükür zamanında doğum yapabildim elhamdülillah

Çok sevindim Allah evladınızı size bağışlasın. Üzerinizde hangi duayı taşıdınız? Ve doğal yolla gebelik olmama sebebi neydi?

İtibar etmeyin böyle mesajlara. Durumumuzu kötüye kullanıyorlar. Ben de dün forumda ümmü sübyan tedavisi diye birşey görmüştüm. Mesajları silmek kendi yetkimizde mi? Nasıl silmiş anlayamadım.
Inanın hiç anlam veremedim. Öyle bi özellik var mı onu da bilmiyorum. Karmakarışık oldu kafam da.

Merhabalar, sonuçlarıma bakayım dedim estradiol e2 değerim 1000 e yakın çıkmış. Sizce problem olur mu? Benim gibi durumu yaşayanlar mevcut mu?

bizede aynısını söyledi rahim dinlendirme pakete dahil mi acaba
Rahim dinlendirme pakete dahil. Bu süreçte dondurulan embriyolarda pakete dahil oluyor. Rahim dinlendirmeye iki sebepten dolayı gerek duyuluyor. 1) Ovaryan hiperstimülasyon sendromu riski yani (OHSS)
2)Tutunma ihtimalini artırıp başarı sağlamak.

MErhaba msjınıza kayıtsız kalamadım. Şunu özellikle söyleyebilirim ümmü sıbyan diye bir tedavi Yok. Ümmü sıbyan var ama tedavi diye birşey yok nasıl şeytan veya ruhani varlıklar varsa Buda var fakat onların tedavisi nasıl bazı ayetler veya dualarsa Buda aynı şekilde bazı dua ve ayetler var o kadar. Kimseye aldanmayın lütfen. Dini kötüye kullanıp para koparma derdindeler. Detaylı bilgi almak isterseniz özelden ulaşın lütfen.

Çok sevindim Allah evladınızı size bağışlasın. Üzerinizde hangi duayı taşıdınız? Ve doğal yolla gebelik olmama sebebi neydi?
Ben gebe kalabiliyorum doğal yolla pgt icin tup bebek yapildi uzerimde 41 defa yazilmus ayetelkyrsi vardi

Sebepsiz olması mı daha iyi yoksa sebebin olması mı bilmiyorum. Bazen diyorum ki en azından sebebini bilsekte ona göre hareket etsek benimde üç yıldır bir sıkıntı yok olur bekle diye diye bugünlere geldik. Allah sana da acil şifalar versin en kısa sürede sağlıklı bir evlat verip bu sıkıntılarını unuttursun inşallah

Ne biliceksin ki böyle olacağını canım. Benim eşimin spermlerinde dna hasarı yani parçalanmalar vardı. Baş anomalisi evet eleniyor imsi ile ama dna bozuklugu apayrı bi durum. Bu sebepten ben güvenemedim. Yoksa ben de belki dinlerdim merkezi. Ama hakkını yiyemem ipek hoca imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim demişti. Yücel hoca da yaptırın bence dedi. Semra hocaya rağmen. (Eşime ben yaptıralım diyince ne gerek var diye kavga kıyamet kopmuştu. Merkeze gidip tek tek doktorlara sormuştu. Allah ipek hocadan razı olsun)

İpek hanım çok tatlı

Kızlar ekim ayında memorial de tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz şanlıurfa dan yada yakın çevreden gidip gelen varmı en az kaç kere gitmem gerekir uzaktan takip yaptıran varmı yardımcı olursanız sevinirim

Herkesin durumu farklı. Herşey yolundaysa adetin 2. Gününden 14. Güne kadar 2 güne bir falan gidiliyor. Transfer aynı ay olacak da 19. Gün gibi tekrar gidiliyor.

Ben de bahçeci şişliye tedaviye gitmiştim. Süreç aynı işliyorsa 2 günde bir gitmen gerekiyor tahlil ve yumurta sayımın yapılıyor. Bu esnada iğnelerini kendin uyguluyorsun ya da saatini bekleyip kliniğinde de yaptırabilirsin. Ama kolay kendin de yaparsın. Yumurta toplama işleminden sonra gidiyorsun önce embriyo sürecin başlıyor. Telefonla süreci bildiriyorlar. Artık çoğu klinik rahim dinlendirme yapıyor. Bu şekilde daha başarılı olduğu saptanmış çünkü. 2. Adetinle birlikte 14. Güne gelecek şekilde transfer gününü belirliyorlar bundan bi kaç gün önce gidiyosun yine. Bu süre zarfında rahim filmi de istenebilir bende istemişlerdi tedbiren. Ultrasonda sıvı birikimi gözlendi. Emin olmak adına istediler. Sonuç temizdi. Sonra transfer sonra bekleme süreci. Uzun ve meşakkatli,sabır isteyen süreç. Kendinizi çok dinlemeyin süreci rahat geçirmeye bakın. Ben 2. Transferde pozitif sonucu görmüştüm. Muhteşem bir duygu idi. Ama malesef kaybettik 9. Haftada. Sperm kaliteleri düşüktü. O yüzden 18 embriyo ile başladık yola 3 ile tamamladık. Doktorumuz da 3. Günden sonraki düşüşün sperm sebepli olduğunu söylemişti kesin bilgi imiş. Ilk 3 günde gelişimi durduranlar sperm ya da yumurta diyemeyiz net demişti. Sonrasında urologa gittik ve ilaç kullanıyor eşim. Inşallah doğal yolla gebelik olur tekrar maddi manevi yorulmaya gerek kalmaz

Daha önce başka bi merkezde negatif 2 denemem var sebebi malesef tüm testler yapılmasına rağmen bulunamadı uzun uzun açıklamışsınız teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…