Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eşimden genetik testler istediler ama benden istemediler bende yaptırayım diyorum. İstek kağıdını bana yollar mısın? Neler istemişler.
Bunlar var bir de pıhtılaşma ve kromozom testleri var onları da mı yaptirmadin? Onları mutlaka istemişlerdir eğer yaptirmadiysan mutlaaka yaptır,bunlar dışında diğer testlet rutin zaten bir de troid ile ilgili bir test vardı bakayım bulursam onu da atayım onu da yaptır mutlaka

Bunları yaptırdım. Kromozomlarla ilgili test yaptırmadım.

Kızlar biliosnzki bu 6.denemem olucak ve 2transfer hakkımmış ama doktor her zmn tek transfer tercihimiz dio, siz bnm yerimde olsanız ne yapardınız lütfen fikir verin? Doktor neden 2 transfer önermioruz dio erken dogum, düşük riski, ve embriyolardan belki biri tutma şansı varken digeri düşerken iyi olanıda düşürebilir dedi...

İki embriyo transferi şansı yüksektir bence bi tane tek transfer olursan ve tutunmazsa iki tane yaptırsam belki tutardı diye düşünebilirsin ben olsam iki tane yaptırırdım

Kaç tane embriyon var çoksa bence çift koydur

Çok güzel yazmışsınız içimi rahatlattınız teşekkürler.

Çok tsekkğt ederim arkadaşına transfer yapıldı, transferden sonra wcye çıkmış , transfer sonrası hemen wcye gitmek ve 1 saatlik bir yola çıkmak sorun olur mu acaba

Çok tsekkğt ederim arkadaşına transfer yapıldı, transferden sonra wcye çıkmış , transfer sonrası hemen wcye gitmek ve 1 saatlik bir yola çıkmak sorun olur mu acaba
Yarım saat kalkma diyolar genelde zaten transfer sırasında sıkışık olunmasını istiyolar transfer sonrası herkes sıkışık oluyo yani benim 2 gün önce transferm oldu 1 saat dayandım kalkmadım sonrasında wc ye gittm ilk tüp bebekte bilinçsizlikten çok sıkışık girmiştim transfere sonrasında çok zorlandım bu sefer de 1 lt su için dediler ama ben yarım litre içtim sadece o hatayı yapmadım. Burda yeni transfer yapcak arkadaşlar size de fikir olsun

wc de bir saatlik yolculukta sorun olmaz diye biliyorum,şöyle dusunun zaten İstanbul içi mesafeler uzak cogu kişi en az 45 dk yol gidiyordur ki ortalama bir saatte ancak istenilen yere varılıyor

Benim transferim biraz problemli oldu. Transfer iptal olacak diye beklerken tuvalete çıktım. Sonra transfer hazırlıklarına başladılar. Bende su içtim 1 litreye yakın. Transfer odasında çok bekledim. 5 kişi transfer oldu tabi ben sıkıştım sonra transferim oldu odaya geçtim. 30 dk zor yattım. Eşime beni tuvalete götür dedim. Oturdum yapamadım çok korktum. Eşime elimi tut çok korkuyorum dedim inan o kadar uzun oturdum ki. Sonra 5 dk daha yatayım dedim tekrar tuvalete çıktım. Hemşireye sordum birşey olmaz demişti ama bence çok su içilmemeli. Bir daha bu hatayı yapmayacağım. Bekleme süresini hesaba katmadım. Yol da problem olmaz. İst içi oturuyor olsam da eve gelmem 1 saati geçiyor bazen.

Canım sık sık kontrol ediyorlar. Fazla sıkışık istemiyorlar. 1 bardak yap 2 bardak yap gibi şeyler söylüyor hemşire kontrol ettikten sonra. Seni kontrol etmediler mi?

Canım sık sık kontrol ediyorlar. Fazla sıkışık istemiyorlar. 1 bardak yap 2 bardak yap gibi şeyler söylüyor hemşire kontrol ettikten sonra. Seni kontrol etmediler mi?
1 kez kontrol etti de onda da iyi dedi ama ben normalde de çok su için sürekli tuvalete çıkıyorum. Üstüne oda da çok bekleyince sonrası kabus gibiydi tuvaletimi yapamadım. Gelmedi. Ağlayacaktım. Hatta eşime ıkınmam lazım ne yapacağım falan dedim. O anı hiç unutmuyorum. Bu bebek olayı bana hep acizliğimi gösterdi. Elimden birşey gelmedi. Ama o kadar şeyden bir şey olmaz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…