Canım so durumun nedir
. Benimde rahim çok ince neler yaptın bu güne kadar
Pıhıtılaşma problemi olduğumuz nasıl anlaşılır ? Benim bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı . Sonucunu alamadan hastane kapandı :))Yerlesme kanamasi olabilir canim bide pihtilasma ignesi kullaniyormusun? Sanki senin minnak hemen yerlesmise benziyor gibi
Trombofili paneli diye bir test var canim, genetik bir test, Bu testte cikan mutant genler belirliyor pihtilasma var mi yok muPıhıtılaşma problemi olduğumuz nasıl anlaşılır ? Benim bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı . Sonucunu alamadan hastane kapandı :))
Çok teşekkür ederim . Aklımda kalmaması açısından o testi de yaptırayım . Ne olur ne olmaz.Trombofili paneli diye bir test var canim, genetik bir test, Bu testte cikan mutant genler belirliyor pihtilasma var mi yok mu
Günaydın kızlar tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla artık. Bana gonal f in yanında farklı bi ilaç daha vermiş 900 küsürdü fiyatıadını hatırlamıyorum kullanan var mı? Bir de covidi dış merkezde yaptırabilirisniz dediler nerede yaptırabilirim devlette yapıyorlar mı bi fikriniz var mı
Niyet ettim senin gibi olmayaInshaAllah canim benimbiz cok yanliz kaldik artik katilin sizde bize
Aaa ben senden önce giderim diodum, adet bekliyorum demiştin sanirim , bende bugun gidiyorum, yoldayım.. sanirim banada derler covidiGünaydın kızlar tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla artık. Bana gonal f in yanında farklı bi ilaç daha vermiş 900 küsürdü fiyatıadını hatırlamıyorum kullanan var mı? Bir de covidi dış merkezde yaptırabilirisniz dediler nerede yaptırabilirim devlette yapıyorlar mı bi fikriniz var mı
Hayirli olsun tedavin canimGünaydın kızlar tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla artık. Bana gonal f in yanında farklı bi ilaç daha vermiş 900 küsürdü fiyatıadını hatırlamıyorum kullanan var mı? Bir de covidi dış merkezde yaptırabilirisniz dediler nerede yaptırabilirim devlette yapıyorlar mı bi fikriniz var mı
Ben dün sabah oldum aktif kanamaydı bugün 2. Gün olarak gittim muayeneye umarım erken gitmemişimdirAaa ben senden önce giderim diodum, adet bekliyorum demiştin sanirim , bende bugun gidiyorum, yoldayım.. sanirim banada derler covidi
Teşekkür ederim canııım ilacın adına bakmadım bagaja attım ilaçları şu an yoldayımHayirli olsun tedavin canimMuradimiza erecegiz insallah pespese
O 900 liralik olan hangi ilacmis yavben sadece gonal f ile basladim, sonra cetrotide eklenmisti, en son da gonapeptyl ile bitirdik.
Bu arada Okmeydank Deniz eczanesi bi tik daha ucuz veriyo ilaclari. Yuz iki yuz fark etmez, ne kadar az odesen kar
Bana tahlilleri yaptir gel demişlerdi istanbul dışından geldigim için, dun yaptırdım ama aksi gibi hala çıkmadı sonuç, sonucu beklemedim artik yoldayım gidiyorum . Değerlerim uygun çıkmazsa boşuna gidip gelmiş olucam artik. Covidi diyen olmadigi için daha yaptırmadım. Sen ist yaşıyorsun?Ben dün sabah oldum aktif kanamaydı bugün 2. Gün olarak gittim muayeneye umarım erken gitmemişimdircovid testini istiyorlar maalesef dış merkezde de yaptırabiliyorsunuz. Kan tahlilimi verdim ama henüz kesin olarak tedaviye başlanıcak mı bilmiyorum e2 düşük çıkmış
Hayır bende şehir dışından gidiyorum. O istedikleri testlerden hariç bu yaptırdıklarım. Hemogram tsh filan istemişlerdi onları daha sonra whatsapptan da iletebilirsiniz.Bana tahlilleri yaptir gel demişlerdi istanbul dışından geldigim için, dun yaptırdım ama aksi gibi hala çıkmadı sonuç, sonucu beklemedim artik yoldayım gidiyorum . Değerlerim uygun çıkmazsa boşuna gidip gelmiş olucam artik. Covidi diyen olmadigi için daha yaptırmadım. Sen ist yaşıyorsun?
Kizlar zaten covid Allah korusun pozitif cikarsa bosuna igneleri olmayalim diye istiyolar. Ben hemen basinda goturmemistim covidu, 6. 7. Gun ancak goturebilmistim cunku esim santiyeye gitmisti orada yaptirmasina imkan yoktu filan...Bana tahlilleri yaptir gel demişlerdi istanbul dışından geldigim için, dun yaptırdım ama aksi gibi hala çıkmadı sonuç, sonucu beklemedim artik yoldayım gidiyorum . Değerlerim uygun çıkmazsa boşuna gidip gelmiş olucam artik. Covidi diyen olmadigi için daha yaptırmadım. Sen ist yaşıyorsun?
Hmm bakalim artik hayirlisi , sen başladın sanirim artikHayır bende şehir dışından gidiyorum. O istedikleri testlerden hariç bu yaptırdıklarım. Hemogram tsh filan istemişlerdi onları daha sonra whatsapptan da iletebilirsiniz.
Yaptir canim, gozden kacsa da tedbirli olmak lazim, benden istemeseler de ben yaptirirdim yani. Arastirma hastanelerinin tibbi genetik bolumunde yaptirabilirsin. Sonuclarin cikmasi 1 ayi buluyo, ozelde yaptirirsan daha cabuk cikar tabiiÇok teşekkür ederim . Aklımda kalmaması açısından o testi de yaptırayım . Ne olur ne olmaz.
Geçirenlerdende istiyorlarmı acabaKizlar zaten covid Allah korusun pozitif cikarsa bosuna igneleri olmayalim diye istiyolar. Ben hemen basinda goturmemistim covidu, 6. 7. Gun ancak goturebilmistim cunku esim santiyeye gitmisti orada yaptirmasina imkan yoktu filan...
Valla evet malesef cunku antikor degil Pcr testi istiyolar. Sen gecirdin mi, cok gecmis olsunGeçirenlerdende istiyorlarmı acaba
Kayıtlı değil, dr a gitmedim ama gecirdigimi düşünüyorum belirtiler 2 gun oldu sadece, yani 2 gun agri oldu vücudumda grip gibi,ilac falanda kullanmadımValla evet malesef cunku antikor degil Pcr testi istiyolar. Sen gecirdin mi, cok gecmis olsun
Amin inşallah canımCanim merhaba. Benimde rahim ince kaliyor maalesef. Estrofem veriyor doktor zaten takviye olarak onunla birlikte sabah ve asam birer bardak nar suyu yudum yudum icmelisin faydasi olabilir. Rabbim bu uc aylarda yuzumuzu guldursun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?