- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Evet ama e2 im düşük çıkmış modum düştüHmm bakalim artik hayirlisi , sen başladın sanirim artik
E2 kac cikmis canim? Benim 41di tedaviye basladigimiz gun. Hatta kistim oldugu icin yuksek cikarsa baslamayiz demisti Yucel beyEvet ama e2 im düşük çıkmış modum düştü
27 çıktı aralık ayında 42 diE2 kac cikmis canim? Benim 41di tedaviye basladigimiz gun. Hatta kistim oldugu icin yuksek cikarsa baslamayiz demisti Yucel bey
Hadi yaa, devam edilecekmi tedaviye peki?Evet ama e2 im düşük çıkmış modum düştü
Dusuk cikmasi baslamaya engel mi ki27 çıktı aralık ayında 42 dibu arada diğer ilacın adı pergovalis miş
Engel mi bilmiyorum sadece menepoza girenlerin düşük oluyomuş diye okudum amh da düşük zatenDusuk cikmasi baslamaya engel mi kibunu bilmiyordum. Zaten tedaviyle E2 yi yukseltiyoruz ya.. moralini bozma
Bilmiyorum öğleden sonra ilaç dozlarını msj atıcaz dedilerHadi yaa, devam edilecekmi tedaviye peki?
Hayir canim bunun icin kendini uzme, e nabizdan baktim simdi, aralik ayindan beri duzenli tahlil yaptiriyorum. Ocak adetinde E2 18 cikmis benim, hem amh im yuksek, hem de yasim 32. İcini bir nebze rahatlatabilir bu umarim, zaten hemen hemsirelere de yazip sorabilirsinEngel mi bilmiyorum sadece menepoza girenlerin düşük oluyomuş diye okudum amh da düşük zaten
Anladim canim , hayirlisi ne ise o olsun insallh moralini bozma hersey olacağına varır..Bilmiyorum öğleden sonra ilaç dozlarını msj atıcaz dediler
Hayir canim bunun icin kendini uzme, e nabizdan baktim simdi, aralik ayindan beri duzenli tahlil yaptiriyorum. Ocak adetinde E2 18 cikmis benim, hem amh im yuksek, hem de yasim 32. İcini bir nebze rahatlatabilir bu umarim, zaten hemen hemsirelere de yazip sorabilirsin
İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı sende haber ver sürecinden beraber başlamış oluyoruz ki bugünAnladim canim , hayirlisi ne ise o olsun insallh moralini bozma hersey olacağına varır..
Yapma boyle, yumurtalar etkilenmesinöyle mi ya çok çabuk modumu düşürüyorum. Hayırlısıyla şu süreci atlataydım yücel beye güveniyorum gerekli ilaç dozlarını vericektir artık hormonlarımın durumuna göre inşallah
Ay insallah canim benim insallah cok isterimİnşallah cnm hakkımızda hayırlısı sende haber ver sürecinden beraber başlamış oluyoruz ki bugüninşallah beraber test gününe geri sayım yaparız
İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olsun allahım nolur kimsenin kucağı boş kalmasınYapma boyle, yumurtalar etkilenmesinher sey cok guzel olacak once kendine sonra doktorlara inan
Ay insallah canim benim insallah cok isterimbenim başlamak için bir engelim çıkmazsa beraber gidecek gibi duruyoruz 3 te benim randevum, yazarım burdan durumu
Ah agzın bal yesin canim benimİnşallah her şey hepimiz için çok güzel olsun allahım nolur kimsenin kucağı boş kalmasın
hayırlı haberlerle gel cnm. Bahara güzel haberlerle girelim bizim de baharımız gelsin biz de çiçeklenelim inşallaah
çok teşekkür ederim canım :) süleymaniye kadın doğum hastanesinde yapılıyormuş. gidip yaptırdım :)Yaptir canim, gozden kacsa da tedbirli olmak lazim, benden istemeseler de ben yaptirirdim yani. Arastirma hastanelerinin tibbi genetik bolumunde yaptirabilirsin. Sonuclarin cikmasi 1 ayi buluyo, ozelde yaptirirsan daha cabuk cikar tabii
Supersinçok teşekkür ederim canım :) süleymaniye kadın doğum hastanesinde yapılıyormuş. gidip yaptırdım :)
:)) sordum 1, 1 buçuk aya kadar çıkar dediler . valla çok iyi oldu en azından aklımızda kalmaz :)Supersino tarafta daha erken cikiyor sonuclar, bizim tarafta Zeynep kamilde uzun suruyo isler.
Teşekkür ederm mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Hepimizin hayırlı sonuçları olsun tedavisindeDevlette tüp bebek tedavisi için deyince hemen covid testi yapıyorlar canım . Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?