Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Engel mi bilmiyorum sadece menepoza girenlerin düşük oluyomuş diye okudum amh da düşük zaten
Hayir canim bunun icin kendini uzme, e nabizdan baktim simdi, aralik ayindan beri duzenli tahlil yaptiriyorum. Ocak adetinde E2 18 cikmis benim, hem amh im yuksek, hem de yasim 32. İcini bir nebze rahatlatabilir bu umarim, zaten hemen hemsirelere de yazip sorabilirsin

öyle mi ya çok çabuk modumu düşürüyorum. Hayırlısıyla şu süreci atlataydım yücel beye güveniyorum gerekli ilaç dozlarını vericektir artık hormonlarımın durumuna göre inşallah

öyle mi ya çok çabuk modumu düşürüyorum. Hayırlısıyla şu süreci atlataydım yücel beye güveniyorum gerekli ilaç dozlarını vericektir artık hormonlarımın durumuna göre inşallah
Yapma boyle, yumurtalar etkilenmesin her sey cok guzel olacak once kendine sonra doktorlara inan

İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı sende haber ver sürecinden beraber başlamış oluyoruz ki bugün inşallah beraber test gününe geri sayım yaparız
Ay insallah canim benim insallah cok isterim benim başlamak için bir engelim çıkmazsa beraber gidecek gibi duruyoruz 3 te benim randevum, yazarım burdan durumu

Yapma boyle, yumurtalar etkilenmesin her sey cok guzel olacak once kendine sonra doktorlara inan
İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olsun allahım nolur kimsenin kucağı boş kalmasın
Ay insallah canim benim insallah cok isterim benim başlamak için bir engelim çıkmazsa beraber gidecek gibi duruyoruz 3 te benim randevum, yazarım burdan durumu

hayırlı haberlerle gel cnm. Bahara güzel haberlerle girelim bizim de baharımız gelsin biz de çiçeklenelim inşallaah

Yaptir canim, gozden kacsa da tedbirli olmak lazim, benden istemeseler de ben yaptirirdim yani. Arastirma hastanelerinin tibbi genetik bolumunde yaptirabilirsin. Sonuclarin cikmasi 1 ayi buluyo, ozelde yaptirirsan daha cabuk cikar tabii
çok teşekkür ederim canım :) süleymaniye kadın doğum hastanesinde yapılıyormuş. gidip yaptırdım :)

kızlaaar help me tecrübeli abilerim ablalarım bir önceki tesavimde (farklı bi yerde) gonal f 450 şırıngada hazır olanlardan bi şırıngayı 300 300 kullanıyordum. Sabah gonal f akşam menapur. Şimdi verdikleri gonal f değişik bi şırıngada kocaman. Verilen dozda 75 ıu. Eski tedavimle aynı mı ben anlayamadım yoksa daha mı az şırıngalar farklı olduğu için karşılaştıramıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…