Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba acaba bu 2040 tl sadece kan trombofılı ucretı mı genetık test ucretı de ayrı mı ıcınde mı ?ben de hastane arastırıyorum koc unıye sormustum .
Evet sadece kan trombifili 2040
Genetik test embriyo başına 2500 dü en son fiyat artmis olabilir ama 3 aydan 3 aya fiyatlar artiyo demislerdi

Az önce tekrar aradılar. 4. Gün bugün. 8 emriyodan 7 tane kalmış. 3’ü güzel, diğer 4’ü geriden geliyormuş. O geriden gelenler de yarına ulaşabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı?

M Meshk07 rabbim inşallah Çektiğiniz sıkıntıların mükafatını bir şekilde verir Üzülmemek elde değil.. dua edelim çokça emanetini bekleyen annelerin kucağını doldursun

M Meshk07 rabbim inşallah Çektiğiniz sıkıntıların mükafatını bir şekilde verir Üzülmemek elde değil.. dua edelim çokça emanetini bekleyen annelerin kucağını doldursun
Amin inşallah Rabbım hepimizin hayirla sağlıkla kucağını doldursun dua kulun elinden gelen tek şey,tevekkulumuzu arttırsın inşallah

Kızlar merhaba ailelerimiz istanbulda kızkardeşimle ben şehirdışındayız o Ordu da ben Çanakkale, histeroskopi zamanı İstanbul da buluşalım istiyoruz, memorial da histeroskopi ne zaman yapılıyor ona göre zaman planlaması yapmak istiyoruz.

Sende 25 inden beri bekliyorsun demi. Valla kesin seninde çıktı. Sen arasan öğrenirsin ama stresli hadi bakalım senin doktor kimdi?

Arkadaşlar raporlu bir şekilde tüp bebek yaptıran var mı Şişli memorial de
Merhaba biz raporlu yaptirdik 9600 ilaclari rapor cikardigim hastene de yazdirdim ama yetmedi ilaclar hafta sonuna denk geldi 2 kutu cebimizden aldık yumurta toplama sonrasında yazılanları ssk karşılamıyor yine de ilac ve fiyat konusunda katkısı oldu

Merhaba arkadaşlar pek girisken biri degilimdir kimselerle yaşadıklarımı kolay paylasamam ben de 10 gün önce memorial de taze transfer oldum dün kan verdim 26 çıktı doktorumuz ipek hanim düşük buldu pek de olumlu konusmadi 4 gün sonra tekrar kan istedi çok üzgünüm garip duygular icerisindeyim burayı da takip ediyorum bi cesaret paylaşmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum

Yapılacak bir yönlendirme yok tabi malesef inşallah katlar inşallah

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo için gittiğimizde muayene ücreti veriyor muyuz bilen var mı acaba

Canım böyle düşük başlayıp sağlıklı doğum çok insan var umarım yükselir ve sağlıkla devam eder

Adetin bitiminden hemen sonra yapılıyor
Adetin 2. günü sen arıyorsun onlar tarih veriyor

Teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerler normalde bu değere 2 güne bir bakilmiyor mu 4 gün demesini anlamadık.
Benimde bu tarz bir durumum olmuştu Yücel hocada benden dört gün sonraya istemişti sanırım biraz daha zaman geçince sağlıklı bir değeri yakalayacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…