- 3 Haziran 2021
- 50
- 21
- 3
- 25
Evet sadece kan trombifili 2040merhaba acaba bu 2040 tl sadece kan trombofılı ucretı mı genetık test ucretı de ayrı mı ıcınde mı ?ben de hastane arastırıyorum koc unıye sormustum .
baya pahalıymıs. teşekkürlerEvet sadece kan trombifili 2040
Genetik test embriyo başına 2500 dü en son fiyat artmis olabilir ama 3 aydan 3 aya fiyatlar artiyo demislerdi
Gelebilir tabii, hatta umut vaat edenleri 6. gune de bekletiyorlarAz önce tekrar aradılar. 4. Gün bugün. 8 emriyodan 7 tane kalmış. 3’ü güzel, diğer 4’ü geriden geliyormuş.O geriden gelenler de yarına ulaşabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı?
İnşallah yaGelebilir tabii, hatta umut vaat edenleri 6. gune de bekletiyorlar
Ah canım heyecan ve korkuyla bekliyorum ben de . İnşallah güzel haberleri alırız . Beklemek çok zorKumrusumru canım anladığım kit çalışmış. Sana da kesin haber geldi gelecek çok heyecanlı haber ver emi
Merhaba biz raporlu yaptirdik 9600 ilaclari rapor cikardigim hastene de yazdirdim ama yetmedi ilaclar hafta sonuna denk geldi 2 kutu cebimizden aldık yumurta toplama sonrasında yazılanları ssk karşılamıyor yine de ilac ve fiyat konusunda katkısı olduArkadaşlar raporlu bir şekilde tüp bebek yaptıran var mı Şişli memorial de
Yapılacak bir yönlendirme yok tabi malesef inşallah katlar inşallahMerhaba arkadaşlar pek girisken biri degilimdir kimselerle yaşadıklarımı kolay paylasamam ben de 10 gün önce memorial de taze transfer oldum dün kan verdim 26 çıktı doktorumuz ipek hanim düşük buldu pek de olumlu konusmadi 4 gün sonra tekrar kan istedi çok üzgünüm garip duygular icerisindeyim burayı da takip ediyorum bi cesaret paylaşmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum
Canım böyle düşük başlayıp sağlıklı doğum çok insan var umarım yükselir ve sağlıkla devam ederMerhaba arkadaşlar pek girisken biri degilimdir kimselerle yaşadıklarımı kolay paylasamam ben de 10 gün önce memorial de taze transfer oldum dün kan verdim 26 çıktı doktorumuz ipek hanim düşük buldu pek de olumlu konusmadi 4 gün sonra tekrar kan istedi çok üzgünüm garip duygular icerisindeyim burayı da takip ediyorum bi cesaret paylaşmak istedim hakkımızda hayırlısı olsun yapmam gereken bir şey var mı bilmiyorum
Hayır herhangi bir ücret vermiyorsun sadece transfer ücreti alıyorlarArkadaşlar dondurulmuş embriyo için gittiğimizde muayene ücreti veriyor muyuz bilen var mı acaba
Teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerler normalde bu değere 2 güne bir bakilmiyor mu 4 gün demesini anlamadık.Canım böyle düşük başlayıp sağlıklı doğum çok insan var umarım yükselir ve sağlıkla devam eder
Adetin bitiminden hemen sonra yapılıyorKızlar merhaba ailelerimiz istanbulda kızkardeşimle ben şehirdışındayız o Ordu da ben Çanakkale, histeroskopi zamanı İstanbul da buluşalım istiyoruz, memorial da histeroskopi ne zaman yapılıyor ona göre zaman planlaması yapmak istiyoruz.
Benimde bu tarz bir durumum olmuştu Yücel hocada benden dört gün sonraya istemişti sanırım biraz daha zaman geçince sağlıklı bir değeri yakalayacak mı diyeTeşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerler normalde bu değere 2 güne bir bakilmiyor mu 4 gün demesini anlamadık.
Anladım sizin değer kaçtı sonuç ne olduBenimde bu tarz bir durumum olmuştu Yücel hocada benden dört gün sonraya istemişti sanırım biraz daha zaman geçince sağlıklı bir değeri yakalayacak mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?