Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Saol canim sonucum pozitif degerim 200 cikmis yarinda senin guzel haberlerini aliriz ins
Hayırlı uğurlu olsun bu sefer oldu …Demek ki vazgeçmemek çok önemli …
Merakımdan soruyorum ;
Diğer transferlerin de ki embriyoların kalitesi neydi ? Pgt’li miydi peki ?

Evet. Biz çok ısrar ettik pgt için. Gerek yok dediler. Eğer sonradan bir sıkıntı gelişirse donmuş olan embriyoları çözdürüp pgt yapabiliriz demişlerdi. Biz de o yüzden ikna olup pgt yaptırmadık.
Yani bütün endişem şu: yemekleri bile çözdürüp tekrar dondurmayın, bozulur diyorlar ya, embriyo da aynı mantıkta bozuluyor mu acaba? Tutsa bile böyle yaptık diye engelli olur mu? Kafamda bir tek bu şüphe var.

Öyle bir durum olsa o riski alacaklarını sanmıyorum. Merkezler için sağlıklı doğum oranı çok önemli. O yüzden onlar da bizim kadar önem veriyor embriyo sağlığına.

Öyle bir durum olsa o riski alacaklarını sanmıyorum. Merkezler için sağlıklı doğum oranı çok önemli. O yüzden onlar da bizim kadar önem veriyor embriyo sağlığına.
Canım çok teşekkür ederim geri dönüşün için, benim için çok kıymetli. Eksik olma, Allah her işinde kolaylıklar versin

Rica ederim. Maalesef önceden biyopsi alınmamıştı çözdürülüp tekrar donduruldu.

Hayırlı uğurlu olsun bu sefer oldu …Demek ki vazgeçmemek çok önemli …
Merakımdan soruyorum ;
Diğer transferlerin de ki embriyoların kalitesi neydi ? Pgt’li miydi peki ?
Tesekkur ederim darisi basina ins kesinlikle vazgecmemek lazim. Evet benim dondurulan embriyolarimin hpsi pgtli 5aa kalitedeki embriyolarim tutmadi kaliteye hic takilmamak gerekiyo bunu anladim

Umut hoca çoğunlukla en kötü ihtimali söylüyor. Bana da kaç kez bu ay transferin iptal olabilir dedi. Tarzı biraz farklı. İnşallah yarın yükselir
Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dedi Hiç umut vermedi öyle diyince benimde yarınki teste umudum kalmadı açıkçası

Ha
Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dedi Hiç umut vermedi öyle diyince benimde yarınki teste umudum kalmadı açıkçası
Hakkinda hayirlisi olsun ins. Rabbim en kisa zamandaa nasip etsin pes etmekk yok mucizeee gbii yukselir degerinn ins.

Aynen 4 tane embriyom var dı 2 tane iyi kaliteli olan transfer öncesi hasara uğradı diğer ikisi transfer edildi ve sonuç negatif embriyomda kalmamış oldu :/
Aman allahım. Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Bozulmanın sebebini söylediler mi? Nasıl olabilir yani?

Ha

Hakkinda hayirlisi olsun ins. Rabbim en kisa zamandaa nasip etsin pes etmekk yok mucizeee gbii yukselir degerinn ins.
Teşekkür ederim canım dualarınız için hayırlısı insan tabi ister istemez üzülüyor embriyolarıma güveniyordum birinci olmazsa ikinci diye şimdi her şeyi tekrar başlamak lazım o yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…