- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Umut hoca çoğunlukla en kötü ihtimali söylüyor. Bana da kaç kez bu ay transferin iptal olabilir dedi. Tarzı biraz farklı. İnşallah yarın yükselirVericem ama çok olumsuz konuştu yani o kadar yükseleceğini sanmıyorum
Hayırlı uğurlu olsun bu sefer oldu …Demek ki vazgeçmemek çok önemli …Saol canim sonucum pozitif degerim 200 cikmis yarinda senin guzel haberlerini aliriz ins
Yani bütün endişem şu: yemekleri bile çözdürüp tekrar dondurmayın, bozulur diyorlar ya, embriyo da aynı mantıkta bozuluyor mu acaba? Tutsa bile böyle yaptık diye engelli olur mu? Kafamda bir tek bu şüphe var.Evet. Biz çok ısrar ettik pgt için. Gerek yok dediler. Eğer sonradan bir sıkıntı gelişirse donmuş olan embriyoları çözdürüp pgt yapabiliriz demişlerdi. Biz de o yüzden ikna olup pgt yaptırmadık.
Öyle bir durum olsa o riski alacaklarını sanmıyorum. Merkezler için sağlıklı doğum oranı çok önemli. O yüzden onlar da bizim kadar önem veriyor embriyo sağlığına.Yani bütün endişem şu: yemekleri bile çözdürüp tekrar dondurmayın, bozulur diyorlar ya, embriyo da aynı mantıkta bozuluyor mu acaba? Tutsa bile böyle yaptık diye engelli olur mu? Kafamda bir tek bu şüphe var.
Canım çok teşekkür ederim geri dönüşün için, benim için çok kıymetli. Eksik olma, Allah her işinde kolaylıklar versinÖyle bir durum olsa o riski alacaklarını sanmıyorum. Merkezler için sağlıklı doğum oranı çok önemli. O yüzden onlar da bizim kadar önem veriyor embriyo sağlığına.
Çok teşekkür ederim. Amin. Allah hepimize yardım etsinCanım çok teşekkür ederim geri dönüşün için, benim için çok kıymetli. Eksik olma, Allah her işinde kolaylıklar versin
Rica ederim. Maalesef önceden biyopsi alınmamıştı çözdürülüp tekrar donduruldu.Seninkilerin önceden biyopsisi alınmamıştı değil mi canım? Yani çözdürüp biyopsi alınıp tekrar dondurduldu değil mi? Ayrıca geri dönüşün için çok teşekkürler, benim için çok önemli cevabın
Çok teşekkürler canım. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinRica ederim. Maalesef önceden biyopsi alınmamıştı çözdürülüp tekrar donduruldu.
Amin cnm İnşaAllah hepimize nasip etsinÇok teşekkürler canım. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkur ederim darisi basina ins kesinlikle vazgecmemek lazim. Evet benim dondurulan embriyolarimin hpsi pgtli 5aa kalitedeki embriyolarim tutmadi kaliteye hic takilmamak gerekiyo bunu anladimHayırlı uğurlu olsun bu sefer oldu …Demek ki vazgeçmemek çok önemli …
Merakımdan soruyorum ;
Diğer transferlerin de ki embriyoların kalitesi neydi ? Pgt’li miydi peki ?
Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dediUmut hoca çoğunlukla en kötü ihtimali söylüyor. Bana da kaç kez bu ay transferin iptal olabilir dedi. Tarzı biraz farklı. İnşallah yarın yükselir
Hayırlısı o zaman. Dondurulmuş embriyon var mı?Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dediHiç umut vermedi öyle diyince benimde yarınki teste umudum kalmadı açıkçası
Aynen 4 tane embriyom var dı 2 tane iyi kaliteli olan transfer öncesi hasara uğradı diğer ikisi transfer edildi ve sonuç negatif embriyomda kalmamış oldu :/Hayırlısı o zaman. Dondurulmuş embriyon var mı?
Hakkinda hayirlisi olsun ins. Rabbim en kisa zamandaa nasip etsin pes etmekk yok mucizeee gbii yukselir degerinn ins.Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dediHiç umut vermedi öyle diyince benimde yarınki teste umudum kalmadı açıkçası
Aman allahım. Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Bozulmanın sebebini söylediler mi? Nasıl olabilir yani?Aynen 4 tane embriyom var dı 2 tane iyi kaliteli olan transfer öncesi hasara uğradı diğer ikisi transfer edildi ve sonuç negatif embriyomda kalmamış oldu :/
Teşekkür ederim canım dualarınız için hayırlısı insan tabi ister istemez üzülüyor embriyolarıma güveniyordum birinci olmazsa ikinci diye şimdi her şeyi tekrar başlamak lazım o yoruyor insanıHa
Hakkinda hayirlisi olsun ins. Rabbim en kisa zamandaa nasip etsin pes etmekk yok mucizeee gbii yukselir degerinn ins.
Embriyolog -200 dereceye dayanamadılar gibi bir şey söyledi bende anlamadım tam olarakAman allahım. Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Bozulmanın sebebini söylediler mi? Nasıl olabilir yani?
Amin Allah razi olsun Allah kimsenin kucagini bos birakmasin darisi basiniza olsun ins dualarimdasinizSüper ya çok çok sevindimrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tsekkur ederim canim sende yarin guzel haberlerle gel insAyyy inşallah. Katlana katlana artar umarım
İnşallahTsekkur ederim canim sende yarin guzel haberlerle gel ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?