• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım Hanımlar .... 😍
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3 🤲🏻🕊️
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..🤲🏻
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma ❤️
Günaydın canım, ne güzel haber bu 😍 Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah, değerinde çok güzel maşallah 🧿

Canım Hanımlar .... 😍
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..🤲🏻
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma ❤️
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah🤩

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
canımmmmmm nasıl sevindim anlatamam dün akşam yatarken forumda geziniyordum sen geldin aklıma çokca dua ettim. güzel kalbinin mükafatını aldın sonunda. değerinde çok iyi çıkmış maşallah. sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görelim inşallah :KK200: :KK200:

canımmmmmm nasıl sevindim anlatamam dün akşam yatarken forumda geziniyordum sen geldin aklıma çokca dua ettim. güzel kalbinin mükafatını aldın sonunda. değerinde çok iyi çıkmış maşallah. sağlıkla ilerleyip kucağına aldığın günleri de görelim inşallah :KK200: :KK200:
Ayyy canım benimm Allah razı olsun ,burası bana bu yolda çok şey kattı ..
Şükürler olsun Rabbime ...Allahım kimseyi hüsrana uğratmasın ❤️🤲🏻

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
yaa canımm nasıl sevindim.Maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.

Ya peki kizlar kontrollerinizin sikligi nedir? defalarca denemeden sonra ilk kez pozitif aldim. 6+1 de ilk kontrole gittim kese kalp vs gorduk ve doktorum baska doktora gecebilirsin artik 11. Haftada gidersin bi daaki kontrolune dedi. Asiri sacma geldi bana. Siz her hafta gidiyor musunuz? Bir zarari var mi kontrollerin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Yaaaa ne güzel bir haber💞🥰🥰maşallah çok sevindim🧿🧿
Nasil duygulanmissindir yaa ,ben haberini görünce dahi gözlerim doldu..🥰
Rabbım inşallah sağlıkla hayirla kucağına almayı da nasip etsin🤰🤱🤲
Allah razı olsun dualarında bizleri de hiç eksik etme 🙏

Yaaaa ne güzel bir haber💞🥰🥰maşallah çok sevindim🧿🧿
Nasil duygulanmissindir yaa ,ben haberini görünce dahi gözlerim doldu..🥰
Rabbım inşallah sağlıkla hayirla kucağına almayı da nasip etsin🤰🤱🤲
Allah razı olsun dualarında bizleri de hiç eksik etme 🙏
Şu tedavim süresince seni o kadar andım ki ..
Eşim şahittir buna .. Aynı dertten muzdariptik seninle ..
Sana umut oldum belki de bu yolda ..
Maddiyatın yettikçe durma asla , pes etme ...
Ben başından beri inanıyorum sende kavuşacaksın Allah'ın izniyle ..🤲🏻😇
Umarım bundan sonra ki sürecim de sağlıkla devam eder.... -ki bekleyen ,yol aşan herkesin de Rabbim gönlüne göre verir 🕊️🤲🏻

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Maşallah çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah 🤲🤲

merhabalar, ben siteye yeni üye oldum.Hamilelik testim pozitif İlk kan değerim 290 cıktı ikincisi 714. Sizin de benzer değerleriniz cıktıgı için sakıncası yok ise bir kac soru sormak isterim. Yorumlarınızı okudugumda kesenin olustugunu soylemiştiniz Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin benim randevuma 3 hafta var beklemek en zoru bildiginiz gibi. Dün doktorum ile gorustugumde değerlerin yüksek olmasının bazen ikiz gebelik ile sonuclanabilecegini soyledi. En dogrusu ultrasonda gorunecek ama 3 hafta bekleyecek sabrım olmaıgı için size yazmak istedim. Sizin de kan değerleriniz benzer cıkmıs cogul bir gebelik mi yoksa tekil mi olacak? şimdiden geri donusunuz için teşekkür ederim :)
Merhaba, evet ilk kan değeri o şekilde ama tekil gebelik canım seni de tebrik ediyorum ayrıca Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin :))

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamam🙏🏼🥰🥰Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah🤲🏻🧡

Ayy çok tebrik ediyorum canım nasıl sevindim anlatamam🙏🏼🥰🥰Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah🤲🏻🧡
Sen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..
Allah’ım herkese yaşatsın, sağlıkla büyüsün inşAllah yavrucuklarımız 🤲🏻💜

Back
X