Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.guya kendimi de kotu sonuca hazirlamistim ama olmuyormus demek ki.cok tesekkur ederim cevabin icin.o kadar kayiplar ve negatiflerden sonra insan hemen felaket senaryolarina daliyor.kafami takmamayacalisayim o halde :) cok tesekkurler gercekten
Takma ya benmki gecenin 12 sinde gelmsti.gordum sok oldm agladm.bisey blmiordm.gece kimseye de soramadim.netten araştırdım tutunma ile ilgili yazıyordu yine de inanamadm.ertesi gun sabah bitmisti kan .

Rapor almak için kriterler ne acaba
3yillik evli olmak hic cocugunun olmamasi 900gunluk ssk pirimolmasi gerekiyo ilk etepta sonrasinsa zateonlar sizden gerekli evraklari istiyor ve raporu cikariyorsun eger avrupa yakasindaysan semiha sakir zeytinburnundaki orasi rapor konusunda heryerden daha hizliymis bende orda cikarttim ama calisiyordum o yuzden bir ayi bulmustu benim raporu cikartabilmem

3yillik evli olmak hic cocugunun olmamasi 900gunluk ssk pirimolmasi gerekiyo ilk etepta sonrasinsa zateonlar sizden gerekli evraklari istiyor ve raporu cikariyorsun eger avrupa yakasindaysan semiha sakir zeytinburnundaki orasi rapor konusunda heryerden daha hizliymis bende orda cikarttim ama calisiyordum o yuzden bir ayi bulmustu benim raporu cikartabilmem
çok sağolun yaa. Sonunda siz tam bi cvp verdiniz.
Ben devlette oğretmenim. Kocaelide oturuyorum.Ama sorduğum bikaç arastirma Hastanesi 2 defa aşılama şartı var dediler bu şart yokmu yani.

Ben devlette oğretmenim. Kocaelide oturuyorum.Ama sorduğum bikaç arastirma Hastanesi 2 defa aşılama şartı var dediler bu şart yokmu yani.
Aslinda var ama bazi durumlarda olmuyormus mesela ben hipoluyum asilama sarti aranmiyorum

Sorun ne sizde bilmiyorum egerki rapor tup bebekge uygundur denirse asilama istenmiyor bizde sperm sayisi 5milyondan az o yuzden direk tup bebek raporu verildi

Sorun ne sizde bilmiyorum egerki rapor tup bebekge uygundur denirse asilama istenmiyor bizde sperm sayisi 5milyondan az o yuzden direk tup bebek raporu verildi
Anladım. Bende pko var eşimde 8 milyon Sperm banada semra Hn. Tüp dedi ama herhalde uni.hast. heyet değerlendiriyor degilmi

Anladım. Bende pko var eşimde 8 milyon Sperm banada semra Hn. Tüp dedi ama herhalde uni.hast. heyet değerlendiriyor degilmi
Spermde morfoloji canli.hareketli sayisida onemli heyet ama bir kadin dogum bir urolok imzasi var benim raporumda yani aslina bakarsan kan testi sperm testi hsg amh testi ben cok ugrastim fakat simdi daha kolaylastirmislar hemen baslicakmisin tedaviye semra hanimla gorustugune gore zaten hsg kan testlerin var baslamicaksan zaman ayir rapor icin basliyorsanda hakkinda hayirlisi olsun ben transfer oldum gun sayiyorum test icin ve bakiyorumda bu 4denemem zaman ne cabuk gecmis

Spermde morfoloji canli.hareketli sayisida onemli heyet ama bir kadin dogum bir urolok imzasi var benim raporumda yani aslina bakarsan kan testi sperm testi hsg amh testi ben cok ugrastim fakat simdi daha kolaylastirmislar hemen baslicakmisin tedaviye semra hanimla gorustugune gore zaten hsg kan testlerin var baslamicaksan zaman ayir rapor icin basliyorsanda hakkinda hayirlisi olsun ben transfer oldum gun sayiyorum test icin ve bakiyorumda bu 4denemem zaman ne cabuk gecmis
inşallah bu son deneme olmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benim ilk deneme o yüzden bilgisizligim. Bütün testleri yaptırdık ve pzrt tedaviye başlayacağım herhalde. Sizin memorialdemi oldu son denemeniz

inşallah bu son deneme olmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benim ilk deneme o yüzden bilgisizligim. Bütün testleri yaptırdık ve pzrt tedaviye başlayacağım herhalde. Sizin memorialdemi oldu son denemeniz
Evet 3denememde hamile kaldim oglumu dunyaya getirdim ama malesef kaybettim sonrasinda 4ay oldu tekrar denemek istedim insallah bu sefer kucagima alirim bebisimi

düşükten sonra pıhtılaşma olmuyor canım ama.eğer pıhtılaşma varsa düşük olmuş olabilir.ilk düşükten sonra istenmiyor genelde test fln. bendende istemediler ama ben yaptırdım hepsini biraz pimpirikliyim sanırım.bi kısmı hala çıkmadı tahlillerin 1 ayı buluyor çıkması.kanda pıhtılaşma,enfeksiyon,immun sisitem,hormanal testler,kromozomlar hepsine baktırdım hafif pıhtılaşma çıktı benim
Hmm anladım canım cok saol. Valla bende pimpirikliyim :) en kisa zamanda bir kadin dogumcuya gorunmeyi dusunuyorum transfer oncesi :) sonradan sorun cikmasin :)

Takma ya benmki gecenin 12 sinde gelmsti.gordum sok oldm agladm.bisey blmiordm.gece kimseye de soramadim.netten araştırdım tutunma ile ilgili yazıyordu yinke de inanamadm.ertesi gun sabah bitmisti kan .
dogru soyluyorsunuz dusunmemeye calismak en iyisi .zaten olacak olan sonunda basa geliyor.bakalim ne olacak.tesekkurler iyi geldi cevaplariniz.Allah hayirlisiyla bebeginizie kavusmayi nasip etsin

Gunaydin.arkadaslar ben dun aksam catlatma inemi yaptim.allah nasip ederse yarin toplancak yumurtalarim duanizi bekliyorum ...... ayrica elimde bir.kutu gonolf 450 birde catlatma.inesi var bir kutu ben raporla almistim alan olursa uygun veriyim ihtiyacim olmassa hic almam

canım raporla nasıl olsun maşallah bu arada muradınıza kavusmussunuz

Memorialde tüp bebeğe başlayacağım doktorum aylin pelin çildi ayrılmış.hangi doktoru önerirsiniz şimdi kararsıx kaldım.bayan doktor istiyorum teşekkürler

Back
X