Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eşmin problemli ilk cocugumuzu Allahin izniyle tedaviyle kucagimiza kaldik 5 yasinda simdi kardesi icin deniycez Rabbim kismet ederse
Bizde de eşimin hareket ve morfoloji problemi var.sizin yaşınızda olup deneyen çok var.ilk denemenizde memorial damıydı.eşinizin problemi neydi

Tedaviyi eylul gibi ancak dusunuyoruz tabi dr ne diycek hani tedavi olsun mu yada olmasinmi bir sürü soru isareti
Baska bir problem yoksa dusuk degil amh canim yinede eylule kadar gunde 3-4tane incir ye zarari yok kibenim cok yuksek buda iyi degil 3,5benimde pco luyum yas 36cok yumurta oluyo kalitesi dusuk olabiliyo hakkimizda hayirlisi ins

Baska bir problem yoksa dusuk degil amh canim yinede eylule kadar gunde 3-4tane incir ye zarari yok kibenim cok yuksek buda iyi degil 3,5benimde pco luyum yas 36cok yumurta oluyo kalitesi dusuk olabiliyo hakkimizda hayirlisi ins
Saracoglunun incir kurunu yapmayi dusunuyorum fakat kilo problemim var bir yandan da bunu halletmeliyim baska saglik problemlerim var dr ne diycek bilmiyorum bayramdan sonra gidicem bakalim dra.

Saracoglunun incir kurunu yapmayi dusunuyorum fakat kilo problemim var bir yandan da bunu halletmeliyim baska saglik problemlerim var dr ne diycek bilmiyorum bayramdan sonra gidicem bakalim dra.
Allah sifa versin canim.ben tansiyon ve kronik bobrek hastasiyim.suan transferim oldu gun sayiyorum umarim ciddi bisey degildir senin rahatsizliginda

[QUOTEeşim de de ii20, post: 47170981, member: 761681"]Bizde de eşimin hareket ve morfoloji problemi var.sizin yaşınızda olup deneyen çok var.ilk denemenizde memorial damıydı.eşinizin problemi neydi[/QUOTE]
Bizde de eşimin hareket ve morfoloji problemi var.sizin yaşınızda olup deneyen çok var.ilk denemenizde memorial damıydı.eşinizin problemi neydi
Benim eşimde de morfoloji problemi var.biri brokoli brokoli.5 deneme oldu.6.ya veriniz memorialde başlıcaz

[QUOTEeşim de de ii20, post: 47170981, member: 761681"]Bizde de eşimin hareket ve morfoloji problemi var.sizin yaşınızda olup deneyen çok var.ilk denemenizde memorial damıydı.eşinizin problemi neydi

Benim eşimde de morfoloji problemi var.biri brokoli brokoli.5 deneme oldu.6.ya veriniz memorialde başlıcaz[/QUOTE]

[QUOTEeşim de de ii20, post: 47170981, member: 761681"]Bizde de eşimin hareket ve morfoloji problemi var.sizin yaşınızda olup deneyen çok var.ilk denemenizde memorial damıydı.eşinizin problemi neydi

Benim eşimde de morfoloji problemi var.biri brokoli brokoli.5 deneme oldu.6.ya veriniz memorialde başlıcaz[/QUOTE]
Allah yardımcımız olsun.daha önceki denemeleriniz nerdeydi yaş kaç

Morfoloji problemi eşimde de var.%2 ileri hareket de düşük.doktorlar önemsemiyor ama 5 başarısız denemenin nedenini de açıklayamıyorlar.

BMemde de morfoloji problemi var.biri brokoli brokoli.5 deneme oldu.6.ya veriniz memorialde başlıcaz
Allah yardımcımız olsun.daha önceki denemeleriniz nerdeydi yaş kaç[/QUOTE]
Yaş 34 ağustosta tekrar deniycez.3 tanesi ataşehir memorial 1 i umut tüp bebek son denemede eşime tesa yapıldı.fakat tesa ile alınanlar yumurtayı döllemedi.10 yumurtanın 5 tanesi boşa gitti yani.bunun gibi gereksiz uygulamalar yani.şimdi semra hanım beni laparoskopi yaptı fakat bi sorunbulamadı.

Yaş 34 ağustosta tekrar deniycez.3 tanesi ataşehir memorial 1 i umut tüp bebek son denemede eşime tesa yapıldı.fakat tesa ile alınanlar yumurtayı döllemedi.10 yumurtanın 5 tanesi boşa gitti yani.bunun gibi gereksiz uygulamalar yani.şimdi semra hanım beni laparoskopi yaptı fakat bi sorunbulamadı.[/QUOTE]
Bende umut ta tedavi oldum Can'ım.2.denemeyi memorial acıbadem umut arasında kaldım.memoriali da çok duyuyorum özellikle labaratuvarı çok iyi diyorlar

Yaş 34 ağustosta tekrar deniycez.3 tanesi ataşehir memorial 1 i umut tüp bebek son denemede eşime tesa yapıldı.fakat tesa ile alınanlar yumurtayı döllemedi.10 yumurtanın 5 tanesi boşa gitti yani.bunun gibi gereksiz uygulamalar yani.şimdi semra hanım beni laparoskopi yaptı fakat bi sorunbulamadı.[/QUOTE]
Umutta embriyoları biyopsiyle gönderdiler mi acaba sizin

Umutta embriyoları biyopsiyle gönderdiler mi acaba sizin[/QUOTE]
Maalesef pgt olması içn yeterli kalitede değildi embriyolar 4cc

Umutta embriyoları biyopsiyle gönderdiler mi acaba sizin
Maalesef pgt olması içn yeterli kalitede değildi embriyolar 4cc[/QUOTE]
Kalitesi Nasıl olması gerekiyor biyopsiyle göndermek için.benimkinin kalitesi biri 4bc biri 3bc iyi demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…