Kalitesi Nasıl olması gerekiyor biyopsiyle göndermek için.benimkinin kalitesi biri 4bc biri 3bc iyi demişlerdi[/QUOTE] embriyonun bir atık bırakması bekleniyomuş.maalesef bizimkisi bırakmamış.ondan yapmadılar.Maalesef pgt olması içn yeterli kalitede değildi embriyolar 4cc
embriyonun bir atık bırakması bekleniyomuş.maalesef bizimkisi bırakmamış.ondan yapmadılar.[/QUOTE]Kalitesi Nasıl olması gerekiyor biyopsiyle göndermek için.benimkinin kalitesi biri 4bc biri 3bc iyi demişlerdi
Bana 4cc için bile iyi demediler.vermeden embriyolog resmen çok umutlanmayın demeye getirdi.yani anlayacağın aslında morfoloji problemi teorikte çok önemsemedikleri bir sorun olsa da uygulamaya gelince işin hiç de öyle olmadığı çıkıyor ortaya.umarım yanılıyorumdur ve burdan iyi haberler veririm.[/QUOTE]embriyonun bir atık bırakması bekleniyomuş.maalesef bizimkisi bırakmamış.ondan yapmadılar.
İnşallah Can'ım bizlere de umut olursun.ne Zaman başlayacaksın tedaviye[/QUOTE]Bana 4cc için bile iyi demediler.vermeden embriyolog resmen çok umutlanmayın demeye getirdi.yani anlayacağın aslında morfoloji problemi teorikte çok önemsemedikleri bir sorun olsa da uygulamaya gelince işin hiç de öyle olmadığı çıkıyor ortaya.umarım yanılıyorumdur ve burdan iyi haberler veririm.
Ağustos ortasında bakalım inşallah sizin kaçıncı denemeydi sadece morfoloji mi sorun[/QUOTE]İnşallah Can'ım bizlere de umut olursun.ne Zaman başlayacaksın tedaviye
Biz bir kere denedik iki hafta önce negatif oldu.eşimde ileri hareket 0, morfoloji 1 çıktı sayı iyi sayılır.başka görünen bir problemimiz yok[/QUOTE]Ağustos ortasında bakalım inşallah sizin kaçıncı denemeydi sadece morfoloji mi sorun
Memorial şişlide mi yaptırdınız acaba[/QUOTE]Biz bir kere denedik iki hafta önce negatif oldu.eşimde ileri hareket 0, morfoloji 1 çıktı sayı iyi sayılır.başka görünen bir problemimiz yok
Memorial şişlide mi yaptırdınız acaba[/QUOTE]Biz bir kere denedik iki hafta önce negatif oldu.eşimde ileri hareket 0, morfoloji 1 çıktı sayı iyi sayılır.başka görünen bir problemimiz yok
Hemen hemen durumumuz benzer ama siz daha yolun başındasınız.forumlardan incelediğim kadarıyla bu konuda en iyisi şişli memorial belli olmaz tabii bu işler yine de[/QUOTE]Memorial şişlide mi yaptırdınız acaba
Hemen hemen durumumuz benzer ama siz daha yolun başındasınız.forumlardan incelediğim kadarıyla bu konuda en iyisi şişli memorial belli olmaz tabii bu işler yine de[/QUOTE]Memorial şişlide mi yaptırdınız acaba
Ben de umut túp bebek selen hanımda yaptırmıştım son denemeyi histereskopi oldum eşime tesa yaptılar ama hepsi boşuna oldu maalesef.2 kere eşimden sperm fish testi DNA hasar analiz testi testlere ödediğimiz paralar ,yapılan uygulamalar gereksiz yiprandik yani.[/QUOTE]Hemen hemen durumumuz benzer ama siz daha yolun başındasınız.forumlardan incelediğim kadarıyla bu konuda en iyisi şişli memorial belli olmaz tabii bu işler yine de
Ben de umut túp bebek selen hanımda yaptırmıştım son denemeyi histereskopi oldum eşime tesa yaptılar ama hepsi boşuna oldu maalesef.2 kere eşimden sperm fish testi DNA hasar analiz testi testlere ödediğimiz paralar ,yapılan uygulamalar gereksiz yiprandik yani.[/QUOTE]Hemen hemen durumumuz benzer ama siz daha yolun başındasınız.forumlardan incelediğim kadarıyla bu konuda en iyisi şişli memorial belli olmaz tabii bu işler yine de
Bende Selen hanımda tedavi oldum çok tatlı bir doktor ben çok sevdim memnundum gerçekten istediğim Zaman whatsapa ulaşıyordum kendisine ama olmadı nasip.dna hasar testini bizde yaptıracağız.sizde sonuç ne çıktı[/QUOTE]Ben de umut túp bebek selen hanımda yaptırmıştım son denemeyi histereskopi oldum eşime tesa yaptılar ama hepsi boşuna oldu maalesef.2 kere eşimden sperm fish testi DNA hasar analiz testi testlere ödediğimiz paralar ,yapılan uygulamalar gereksiz yiprandik yani.
DNA hasar testi spermin DNA sına bakılan bir test.bazen doktorlar herşeyi normal görüp tutunmama nedenini buna bağlıyorlar.bizde etkili olmadı fakat tüp bebek kişiden kişiye değişen bi süreç.kesin kaideleri yok yani.onun için biz de ne duysak denedik ama maalesef sonucu hüsran.Selam
Dna hasar testi nedir? Kandami bakiliyor tedaviye basladigin drmu istiyor? Nerde lab lardami bakiliyor
DNA hasar testi spermin DNA sına bakılan bi test.yüksekse antioksidan tedavi uygulanıyor.bizde hasar düşük olmasına rağmen tutmadı.tüp bebek biraz da kişiden kişiye değişen bi süreç.daha çok ürologlar önemsiyor bunu da.kadın doğumcular değil.Selam
Dna hasar testi nedir? Kandami bakiliyor tedaviye basladigin drmu istiyor? Nerde lab lardami bakiliyor
Evet hasar baya bi düşükmüş başka bir sebep te yoksa neden tutmuyor insan daha çok üzülüyor hiçbir şeyin garantisi yokDNA hasar testi spermin DNA sına bakılan bi test.bizde hasar düşüktü fakat yine de tutmadı.
Embriyo kaynaklı olabilir.sadece pgt yaptırmadık.tek seçenek o kaldı.bundan sonraki süreç gösterecek artık izleyeceğimiz yoluEvet hasar baya bi düşükmüş başka bir sebep te yoksa neden tutmuyor insan daha çok üzülüyor hiçbir şeyin garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?