canim rabbim tamamina erdirsin.iki kere iki dort etmiyor her zaman .sen takma kafana degeri.rabbim dualarini kabul etsin.binsallah bebeginin dogum haberini de aliriz.Allah cok buyuk ve bizim duadan baska sahip oldugumuz birsey yokKızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz