- 18 Ağustos 2010
- 356
- 368
- 303
Canım ne demek lafı bile olmaz benim bildiğim birşeydi eve gelip hemen yazmak seni rahatlatmak istedim boşver canım onu allaha havale et rabbim ona sorsun doktor olmak önemli değil sadece doç filan boş önce insan olsunlar sonra doktor olmaya çalışsınlar seni ben çok iyi anlıyorum duygularını bana opudan sonra bilgi vermemişlerdi sadece iki ay ertelencek dediler ben anlamamıştı hastaneyi aradım hemşireleri onlar dosyama bakarak akşam doktorum aramıştı anca hastalarım bitti sizi arayabildim demişti gayet sıcak bir konuşma geçti hatta dedim transfer ramazan denk geliyor ben o ay ramazan olduğu için gelemeyebilirmiyim demişti oda ibadetini engelleme hemde rahim dahada iyi dinlenir ramazan sonrası yaparız demişti benden 49 yumurta toplandı ohss riski yüzünden kaldı inş 7 tane 5 gün embriyolarım var donduruldu inş hiç bir aksilik yaşamadan transfer olurum doktor çok önemli tedavi aşamasında hep bana moral verdi ama ben çatlam iğnesini yapmadım semra hn önermemişti ama hande hanım bence yap dedi ama ben yapamadım ya dedim ohss olursam birde şiddetli olursam semra hn demezmi ben sana dedim yapma diye ama hande hn bana dedi eğer çatlama iğnesi yapsaydın daha fazla yumurta dondurulurdu bir an üzüldüm sonra dedim herişte bir hayır vardır rabbim böyle nasip etti kısmeti 7 tane iyi olsunda başka olmasada olur birde çözülürken inş birşey olmaz rabbim yardımcımız olsunevet canim dun transfer oldu.bugun sinirlerimi bozduktan sonra topladim kendimi iyiyim hamdolsun bisey olmaz diye dusunuyorum ama o kadinin yanina bunu birakmak istemiyoruminsallah senin transferin de kazasiz belasiz gecer iyi haberler veririz birbirimize.inan bu aksam cok gonulden dua ettim sana.kim kardesinin sikintilarindan bi sikinti giderirse Allahra onun bi sikintisini giderir ...insallah bu mukabilde seninde bi sikinti giderilir canim.cok cok yurekten tesekkurler