Evet canım valla bakalım daha zamanı varOlsun canım vardır bunda da bir hayır bir bakmıssın yaza kadar bir supris yumurtadan civciv çıkmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım valla bakalım daha zamanı varOlsun canım vardır bunda da bir hayır bir bakmıssın yaza kadar bir supris yumurtadan civciv çıkmış![]()
Çok sevindim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canımCanim ben bayagi oldu ara vermistim. Ilacli transfer asamasindayim. Rabbim bu mubarek gunlerde evlat muradimizi kabul etsin. Insallah yuzumuz guler![]()
Aaaaah eski arkadasim. Sen neler yapiyorsun. Ben hala ugrasiyorum. Rabbim emeklerimi ve emek eden herkesin emeklerini bosa cikarmasinÇok sevindim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım![]()
Her embriyo 295 $Nereye gidiyordunuz acaba ?
Her embriyo için ne kadar ücret ödediniz ?
Benim kızım oldu çok şükür Rabbime onunla uğraşıyorum Rabbim sizlerede böyle bir uğraş nasip etsin inşallah hep duamdasisinizAaaaah eski arkadasim. Sen neler yapiyorsun. Ben hala ugrasiyorum. Rabbim emeklerimi ve emek eden herkesin emeklerini bosa cikarmasin
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım güzel haberler verin inşallahCook teşekkür ederim kizlar yarın hastaneye gidiyorum.Haber ederim.
Aminnn aminnn aminnn inşallah canım Allah'ın izniyle olur inşallah canım sadece rahat ol tedirgin olma herşey çok güzel olacak inşallahAaaaah eski arkadasim. Sen neler yapiyorsun. Ben hala ugrasiyorum. Rabbim emeklerimi ve emek eden herkesin emeklerini bosa cikarmasin
Canim benim cok tesekkur ediyorum. Rabbim hayirli evlat eylesin yavrunu. Duani bekliyorum.Aminnn aminnn aminnn inşallah canım Allah'ın izniyle olur inşallah canım sadece rahat ol tedirgin olma herşey çok güzel olacak inşallah![]()
Insh 2 gorunupde daha fazlasi toplanir canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim daha fazla ugrastirmasin.. diger ay tekrar toplanilacakmi peki? Yeterli elde edilmesseEvet ilaçlara tepki vermedi aslında doktorda şaşırdı .bir onceki ay yumurta rezervin iyi demişti ultrason görüntüsünde şimdilik iki yumurta toplanacak.galiba hala ignelere devam ediyorum yarın hastaneye gidecegim
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun hep duamdasiniz Rabbim tez zamanda çok güzel haberlerinizi duymayı da nasip etsin inşallahCanim benim cok tesekkur ediyorum. Rabbim hayirli evlat eylesin yavrunu. Duani bekliyorum.
Hayır toplanmiyacak iki yumurta inşallah bana can verirInsh 2 gorunupde daha fazlasi toplanir canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim daha fazla ugrastirmasin.. diger ay tekrar toplanilacakmi peki? Yeterli elde edilmesse
Şişli Memorial canım embiyo başı 295 dolarNereye gidiyordunuz acaba ?
Her embriyo için ne kadar ücret ödediniz ?
Bu NGS testi için mi ?Şişli Memorial canım embiyo başı 295 dolar
Sizin sonucunuz belli oldu mu acaba ?Bana da şimdi mesaj geldi . Çok heyecanlanıyorum . Senin benden 1 gün önce olacak
(6073611), Kullanmaniz gereken Birinci ilac: Gonal-F 187,5 IU, Ikinci ilac: Cetrotide 0,25 mg. CETROTIDE ILACINIZIN TOZUNU VE SUYUNU KARISTIRARAK TAMAMINI UYGULAYINIZ., Ucuncu ilac: Pergoveris (1toz+1su) BIR SONRAKI RANDEVUNUZA KADAR AYNI ILAC DOZLARINI KULLANINIZ. Bir sonraki randevunuz 05.02.2021 tarihinde saat: 08:20 Dr. SEMRA KAHRAMAN ve Dr. BERIL YUKSEL icin verilmistir.
Tüp bebek hiç denemeyen birisi olarak , olumsuzu kendinize çekmeyin lütfen .. Ayrıca Semra Hoca için çok tecrübe ve bilgi sahibi olduğunu ifade ediyor çoğu kişi ,dilerim tedavi şekli veya sürecinizle ilgilidir. :)Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
canım benim bildiğim bazen böyle süprizler olabiliyor, belki toplantıda konusurlarken semra hoca seni görmek istemiş olabilir bence bu büyük bir şansKizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Lh hafif yükselmiş heralde çatlama olmasın diye bence kendisi bakacakcanım benim bildiğim bazen böyle süprizler olabiliyor, belki toplantıda konusurlarken semra hoca seni görmek istemiş olabilir bence bu büyük bir şansmalum kendisini görüşmede istersek 650 TL
olumsuzu düşünme lütfen yaşamadan amacın ne olduğunu bilmeyiz ama sen içini ferah tut
![]()