Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kendisi girmemesi saçma olmuş sonuçta insanlar onun için tercih ediyor çoğunlukla. Öncelikle geçmiş olsun canım Tüp bebekte dış gebelik nasıl oluşuyor sonuçta rahme bırakmıyorlar mi embriyoyu insan o kadar emek veriyor gerçekten yıpratıcı bir süreç belliki bizede tüp bebek yolu göründü malesef araştırma içindeyim Memorial da Semra hanım dışında sürekli gidip iletişim kuracağım başka bir kadın doktor önerisi olan var mı acaba kafam çok karışık :KK64:
Canim ben de araştırıyorum agustos reglim ile tedaviye baslamak istiyoruz olumsuz asilamam var sisli memorialde sen ne yaptın karar verebildin mi ?
Benim eşimin %2 biz pozitif sonucu aldik
Merhaba sizinle hangi doktor ilgilendi sisli memorial de ?

Kızlar benim opüden sonra reglim normal aralığında oldu şimdi 3 gün gecikti, transfer yaptırmadım neden olmuş olabilir, daha önceki tedavi süreçlerimde böyle olmamıştı, normal adet ağrılarım ve gerginliğimde yok

Kızlar benim opüden sonra reglim normal aralığında oldu şimdi 3 gün gecikti, transfer yaptırmadım neden olmuş olabilir, daha önceki tedavi süreçlerimde böyle olmamıştı, normal adet ağrılarım ve gerginliğimde yok
Havalardan bile olabilir, simdiden 3 gun icin endise etme. Korunmasiz iliski olduysa ve bir surpriz gelmiyorsa, regl gelir er ya da gec. Genelde transfer icin beklenen ayda hep gecikiyor bekleyis stresinden 😬

Havalardan bile olabilir, simdiden 3 gun icin endise etme. Korunmasiz iliski olduysa ve bir surpriz gelmiyorsa, regl gelir er ya da gec. Genelde transfer icin beklenen ayda hep gecikiyor bekleyis stresinden 😬
Havalardan o zaman kanımda genetik bir problem olabilir sonuçlar çıkana kadar 3 ay erteleme mecbur yaptık teşekkür ederim ☺️

Bende normalde gayet düzenliyimdir . Başladım gitti ,dedim noluyooo 🤪
Hemşire hattına yazdım normal diye geri mesaj atmışlar ,şükür dedim ya ,bilmediğimiz yol ..
İnsanın aklına hemen kötü şeyler geliyor çünkü , iptal mi olcak ? nolcak ? gibi ..
Çok haklısın son olsun inşallah 🙏

Canim ben de araştırıyorum agustos reglim ile tedaviye baslamak istiyoruz olumsuz asilamam var sisli memorialde sen ne yaptın karar verebildin mi ?

Merhaba sizinle hangi doktor ilgilendi sisli memorial de ?
Eylül ayı gibi gitmeyi düşünüyorum Memoriala oraya daha sıcak bakıyorum şimdilik.

Eylül ayı gibi gitmeyi düşünüyorum Memoriala oraya daha sıcak bakıyorum şimdilik.
Ben de döndüm dolaştım tekrar geldim sisli memoriale asilama zamani bidaha gitmem demiştim ama gördüğüm kadarıyla aralarında en büyük hatalar yapmayan onlar

Kızlar yumurta büyütme sürecinde E2 hormonu yükselir mi ?
Adetin 2. günü 48,85 iken , bugün 4. günü ve değerim 662,90 ..
Şuana kadar dozlarım 225 IU olarakdı .
Şizce endişelenmelimiyim ?

Tabi tabi, e2 hormunun yumurtalarinin gelisip olgunlastigini gosteriyor. Her 200-250 degeri 1 olgun yumurtaya tekabul eder genellikle

Endişelenme canım bu süreçte yükselmeli zaten düzenli bir şekilde çok sevindim başlamana umarım bize verdiğin moral gibi güzel mucize haberleri alırsın

Back
X