Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba transferden sonra hastaneden istenince rapor verebiliyorlar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim🤗

Kızlar merhaba transferden sonra hastaneden istenince rapor verebiliyorlar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim🤗
Çok verme taraftarı olmuyorlar. En fazla verseler de 3 gün veriyorlar. Bende İzmir'e döndükten sonra buradan yazdırdım bir hafta mesela. Sağlık ocağı yazdı hemen.

Çok verme taraftarı olmuyorlar. En fazla verseler de 3 gün veriyorlar. Bende İzmir'e döndükten sonra buradan yazdırdım bir hafta mesela. Sağlık ocağı yazdı hemen.
Öyle mi tamamdır çok teşekkür ederim canım bunu öğrendiğim iyi oldu ona göre bir aksiyon alıcam artık bakalım hayırlısı inşallah :))

Öyle mi tamamdır çok teşekkür ederim canım bunu öğrendiğim iyi oldu ona göre bir aksiyon alıcam artık bakalım hayırlısı inşallah :))
Yumurta toplama sonrası bile ısrarla alabildim o da 3 gün 😊 senin içinde hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarsın çocuğunu 🤗🙏🤲

Kumrusumru Kumrusumru bugün gözüm kulağım sende 🙏🤲 senden gelecek güzel haberle kendime umut ışığı tutmaya devam edeceğim 🥰🥰🥰 bugün kendim kadar heyecanlıyım 🥰
Canımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallah 🙏🙏🙏🙏

Canımm senin inşallah güzel gelecek sonucun eminim . Benim sezeryan doğumdan sonra hafif bir yapışıklık olmuştu . Aklımda hep o vardı ya sıkıntı çıkarırsa diye bilemiyorum bakalım . Sen güzel düşün sen kuzuma kavuşacaksın inşallah 🙏🙏🙏🙏
yaaaaa çok üzüldüm canım benim çok şükür bir evladın var ama aklında soru işareti varsa keşke histereskopi olsaydın

Yumurta toplama sonrası bile ısrarla alabildim o da 3 gün 😊 senin içinde hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarsın çocuğunu 🤗🙏🤲
Evet demekki pek rapor verme taraftarı değillermiş o zaman😅🙈Amin hepimiz inşallah kucaklayalım evlatlarımızı çok sağolasın gerçekten☺️🥰🙏🏼🤲🏻

Kızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız 🙏🙏🙏
Yaa öyle mi? Ayy çok üzüldüm. Evet bu süreçte pozitifi görmekte var negatif sonucu da. Allahtan senin geri kalan embriyon da vardı. Şansın devam ediyor. Biran önce kendini toparlarsın umarım 🙏 🤲 yeni tedavinde kavuşursun 🙏🤲

Canım arkadaşım keske baktirsaydin bak şuan daha çok üzüldüm. Sağol canım iyi dileklerin için inşallah guzel haberler verebilirim🙏🤲 inşallah sorun varsa çözüme kavuşur ve çocuğuna kavuşursun 🙏

Bu arada benim arkadaşım da benden önce transfer olmuştu 8 haftalık kalbi durdu düştü. Onunda bir çocuğu var. Yücel Bey kürtaj sonrası histereskopi istedi. O da Yücel Beyin dediği yerde yaptırdı. Tüpte sıvı ve rahimde sıvı gördü. Ondan gebelik kaybi olmuş meğer 😢

Kızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız 🙏🙏🙏
Değerin kaç çıktı ?
Şuan nasılsın bilmiyorum ama umarım artar inşAllah ya 😔
Ne denir bilemedim ,çok üzgünüm çok … 🥺

Bu arada benim arkadaşım da benden önce transfer olmuştu 8 haftalık kalbi durdu düştü. Onunda bir çocuğu var. Yücel Bey kürtaj sonrası histereskopi istedi. O da Yücel Beyin dediği yerde yaptırdı. Tüpte sıvı ve rahimde sıvı gördü. Ondan gebelik kaybi olmuş meğer 😢
Canım Semra Hanım ve soner bey muayene ettiler sorun olmaz dediler,rahim filmi de çektirdim çok altta sorun olmaz dediler yine . Bilmiyorum ki ben kendi kendime bu teşhisi koydum

Kızlar şişli memorial bülent tıraş hocanın hastanesi değil demi bülent hoca Acıbadem de diye biliyorum

Aslında ben transfer olduğum gün trasferin 15. Dk çok sıkıştım hemşire beni kaldırdı kendin tuvalete gidebilirsin dedi ben sürgü olsa olmaz mı yarım saat yat dediler dedim yok 15 dk yeter dedi kalkıp tuvalete gittim. Sonra ertesi gün çok yatamadım yine kızım hiç durmuyor . Eczacı 50 mg progesteron yerine 25 mg vermiş ben bir kaç kez yanlış dozda iğne oldum . Biraz aksilikler beni buldu galiba . Belki biri sebep oldu . Hayırlısı diyorum artık sağlık olsun 🙏🙏🙏 bekleyen arkadaşlarımın güzel haberleri ile sevinelim 🙏🙏🙏

Back
X