• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bağışlasın … 💜
Ben şeyi anlayamadım , 11. ciydi diyorsunuz ya hani .. Nasıl sonda ki baştaki tercih edilip transfer edildi ?
Yanlış açıdan mı anlamlandırıyorum 🙈
Toplam 12 embriyom vardı ilk transferim tutmadı 11 tane kaldı ikinci transferim tuttu 😃 yoksa tercih etme falan yok o açıdan söylemedim :) çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻

Sen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..
Allah’ım herkese yaşatsın, sağlıkla büyüsün inşAllah yavrucuklarımız 🤲🏻💜
Ayy evet kuzum çok haklısınız tahmin edebiliyorum ne muhteşem bir haber çünkü yıllarca beklediğimiz🙏🏼😍hamdolsun Rabbimize Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah canım benim🥰♥️

Ya peki kizlar kontrollerinizin sikligi nedir? defalarca denemeden sonra ilk kez pozitif aldim. 6+1 de ilk kontrole gittim kese kalp vs gorduk ve doktorum baska doktora gecebilirsin artik 11. Haftada gidersin bi daaki kontrolune dedi. Asiri sacma geldi bana. Siz her hafta gidiyor musunuz? Bir zarari var mi kontrollerin?
Ben ayda 2 defa gidiyordum 3 aylık olana kadar sonra 4 yada 5 haftada gitmeye başladım gidecek olduğun doktorun karar verir aslında tüp bebek düşüncesiyle sürekli gitmeyi istiyoruz ama kaç tane doktora gittim şuan normal gebelikle hiç bir farkın yok demişlerdi

Canım Hanımlar .... 😍
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3 🤲🏻🕊️
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..🤲🏻
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma ❤️
Gözün aydın 🥰 sağlıkla ilerler inşallah 🙏🥰

Selam arkadaşlar ben bugün 3. Muayene mi oldum doğal siklus için adetin 12. Günundeyim transfere tahlillere göre gün verilecekti gönül hanım 5 yahut 6 güne transferin olur dedi fakat progesteronum 0.75 çıktı yarin tekrar çağırdılar tahlil vermem için kaç olması gerekir bu değerin

Canım Hanımlar .... 😍
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..🤲🏻
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma ❤️
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok mutlu oldum 🥰🥰🥰

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Maşallah ya darısı bana inşallah 🤲 bana ben de bugün başladım tedaviye ine verdiler

Şu tedavim süresince seni o kadar andım ki ..
Eşim şahittir buna .. Aynı dertten muzdariptik seninle ..
Sana umut oldum belki de bu yolda ..
Maddiyatın yettikçe durma asla , pes etme ...
Ben başından beri inanıyorum sende kavuşacaksın Allah'ın izniyle ..🤲🏻😇
Umarım bundan sonra ki sürecim de sağlıkla devam eder.... -ki bekleyen ,yol aşan herkesin de Rabbim gönlüne göre verir 🕊️🤲🏻
Yaaa cok teşekkürler ,Allah razı olsun 🤲
Hemde nasıl umut oldun,senin pozitifinden sonra inancım arttı sürece🥰.. bakalım inşallah Allah sakinlik ile sürece devam etmemi nasip eder ve güzel hayırlı bir pozitif almak nasip olsun inşallah.🙏
Sende bebeğini kucağına alana kadar sana dua edecek bir sürü burada kardeşin olduğunu düşün 💕

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Gözün aydın canım Rabbim en güzel şekilde tamamına erdirsin çok sevindim 😍😍❤️❤️

Selam aleyküm arkadaşlar ben bugün ineye başladım gonal-f 212,5 vurdum bugün siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz allah razı olsun siz den sizin sayenizde bugün ilaç alırken bi arkadaşın yorumunu gördüm ilaç masraflrı için ateş eczane si de aldım en uygun eczane nelere dikkat etmeliyim hamile kalanlar nasıl yaptı yazarsa çok iyi olur

Selam aleyküm arkadaşlar ben bugün ineye başladım gonal-f 212,5 vurdum bugün siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz allah razı olsun siz den sizin sayenizde bugün ilaç alırken bi arkadaşın yorumunu gördüm ilaç masraflrı için ateş eczane si de aldım en uygun eczane nelere dikkat etmeliyim hamile kalanlar nasıl yaptı yazarsa çok iyi olur
Aslında idil eczanesi daha uygundu sanki

Canım Hanımlar .... 😍
İşte Mübarek Cuma ❤️
Olleyyyyy , ay aklıma geldi hemen foruma girdim bu mesajını aradim coook sevindim coook bugun bayramaniz oldu 🥰🥰

Rabbim saglikla kucağınıza almahi nasip etsin şükürler olsun canım tebrik ederimm🌸🌸

Back
X