Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcımız olsun canım. Allah büyüktür bi başla bakalım tedaviye. Ne zaman başlamayı dusunuyorsunBiliyorum ama pansiyonlar kalacam 20 gün ve yeme içme bana ait on bin yetermi bilmiyorum
Anladım canım . onları da mi istanbulda yaptirmistinYa benim dondurulmuş embriyo var ama 2 kere aynı yerde yaptım biri düşük oldu diğeri dondurulmuş tu o hiç kanda gozukmedi bir tüp daha dondurulmuş embriyo var ama artık o merkezde yaptırmak istemiyorum
Yok canım Mersinde yaptım biri düşük le sonuclandi biri dondurulmus hiç kanda gozukmedi.sence son dondurulmus embriyo hakkımı kullanımı bilmiorum ailem sen istanbulda dene burada teknoloji yok diyor maddi destek çıkarız diyor ailemAnladım canım . onları da mi istanbulda yaptirmistin
Laboratuvar şartları daha iyi diye ben de İstanbul tercih ettim canım. Borç harc bir şekilde ödeyeceğiz. Yeter ki olsunYok canım Mersinde yaptım biri düşük le sonuclandi biri dondurulmus hiç kanda gozukmedi.sence son dondurulmus embriyo hakkımı kullanımı bilmiorum ailem sen istanbulda dene burada teknoloji yok diyor maddi destek çıkarız diyor ailem
Sen istanbulda mi tedaviye başladın anlamadi urfa dedinLaboratuvar şartları daha iyi diye ben de İstanbul tercih ettim canım. Borç harc bir şekilde ödeyeceğiz. Yeter ki olsun
İstanbul Memorial da başladım canım. Urfadan geldim,orada öğretmenim. Memleket karadeniz ama.Sen istanbulda mi tedaviye başladın anlamadi urfa dedin
Şişli demi canımİstanbul Memorial da başladım canım. Urfadan geldim,orada öğretmenim. Memleket karadeniz ama.