Tüp Bebek Merkezleri Şişli memorialde Tüp bebek yaptıranlar 2025 güncel fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.203
1.754
133
32
Merhaba Hanımlar.Şişli memorialde Tüp bebek tedavisi görenler bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Güncel fiyat bilgisi hakkında bilgisi olan var mı ? Memnun kaldınız mı ? İlk transferi başka bir hastanede oldum ve negatif sonuçlandı.Şişli memorial aklımda kaldı.2.Denemeyi orada yapmak istiyorum ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba ben 2023-2024 te tedavi gördüm.ilk denemede pozitif sonuç aldık çok şükür. Benim sorunum tüplerimin olmamasıydı. Amh 0.90 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Eşimin değerlernde de biraz sıkıntı vardı ama asıl sorun bu olmadığı için inanın hatırlamıyorum. Doktorlardan ve ilgiden çok memnun kaldım. Fiyat bilgisini inanın hiç hatırlamıyorum o dönem. Ameliyat falanda olduğum için biraz karışıktı benim

ben adetimi bekliyorum o zaman gidip görüşeceğim daha önce ön görüşme yaptım ama o zaman muhasebe yoktu telefonla fiyat bilgisi paket olarak 120.000 demişlerdi daha önce burda forumlarda indirim isteyin diye söyleyenleri okumuştum

Merhaba ben mayıs ayında görüşmeye gittim ve tedaviye başladık bizim paket ücretimiz 105 bin tl, indirim yapıldığı için biraz düştü bu ücret. Ancak temmuz ayından sonra zam gelmiş sanırım şu an paket ücreti 120 bin tl. İndirim konusunda yardımcı oluyorlar ancak süreçte ekstra ücretler çıkıyor; mesela yapay zeka ile embriyo seçimi, sperm seçiminde özel bir yöntem kullanılması gerekirse, pgt yapılırsa, embriyo dondurma gerekirse bunlar hep ekstra ücretlendiriliyor. Sağlık çalışanlarına ayrı bir indirimleri de oluyor. Piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum bizim aklımızda sadece Şişli Memorial vardı çünkü ve laboratuvarı gerçekten çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…