• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli memorialde Tüp bebek yaptıranlar 2025 güncel fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Ben de negatif transfer sonrası ilk adetimi oluyorum.Bitince görüşmeye gideceğim.İsteyenlere buradan bilgi paylaşımı yapabilirim.Sizler de eğer giderseniz bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.🌸İnşallah pozitif sonuç alırız hastaneden çok memnun kaldık diye konuşuruz burada da 🙏

Ben de haziranda başladım. 105 bin di başlarken. Üniversite hastanesinden tüp bebek için rapor çıkardım. 2 denemeyi ordan yaptım diye verdiler. 78 bine düştü memorial şişlide. Toplama işlemi yapıldı haziranda 5 embriyom oluştu. Piezo ve yapay zeka da uygulandı. Başka genetik test sonuçlarını bekledik. Taşıyıcılık durumu olmadığı için sadece Pgt-a yapılmasına karar verdik. 3 embriyo genetiğe gitti. Şimdi onların sonuçlarını bekliyoruz. İndirimli yapmıza rağmen 200 bini geçti şuan. Daha dondurma parası ve piezoyu da vermedik. Ben sevinç hoca ile başladım. İki denede 5. Güne giden embriyo olmamıştı. Memorialda 5. Günü gördük çok şükür. Yaklaşımları çok güzel. Para için asla darlamıyorlar. Transfer için bekliyoruz inşallah sonrası da güzel olur.
Merhaba daha önceki 2 denemede 5. Güne gitmedi mi embriyolar bende benzer şeyler yaşadımda konuşabilir miyiz

Merhaba daha önceki 2 denemede 5. Güne gitmedi mi embriyolar bende benzer şeyler yaşadımda konuşabilir miyiz
Aynen 5. Güne giden olmadı iki deneme de. İlk deneme de 3. Gün taze transfer yaptılar. 2. Deneme de taze transfer olmadı değerler yüksel diye. 5. Güne gitmeyince donduramadılar. Ama bu deneme de yapay zeka ile piezo uyguladılar. 3 tane 5.gün 2 tane 6. Gün embriyo elde edildi

Bende merak ediyorum memorial da fiyatları gittik ten sonra burada paylaşır mısınız fiyat doktor ilgi vs :)

memorialde gmrüşmemi yaptım suan yumurta takibi yapılıyor ilgi konusunda gayet iyiler ben ön görüşmede semra hoca yoktu onunla görüşmemiştim ama onunlada hemen görüşme ayarladılar ve dünde semra hocaya görüştüm fiyat olarak dediğim gibi paket fiyatı var onun dışındakiler ekstre, eğer daha önce devlette tüp bebek yaptırdıysanız elinizde ilaç kullanım raporu bile varsa yaptırdığınıza dair 5 yıl geçmemiş ise indirim yapıyorlar 30.000 tl ye yakın yani güncel bir rapor olması gerekmiyor

memorialde gmrüşmemi yaptım suan yumurta takibi yapılıyor ilgi konusunda gayet iyiler ben ön görüşmede semra hoca yoktu onunla görüşmemiştim ama onunlada hemen görüşme ayarladılar ve dünde semra hocaya görüştüm fiyat olarak dediğim gibi paket fiyatı var onun dışındakiler ekstre, eğer daha önce devlette tüp bebek yaptırdıysanız elinizde ilaç kullanım raporu bile varsa yaptırdığınıza dair 5 yıl geçmemiş ise indirim yapıyorlar 30.000 tl ye yakın yani güncel bir rapor olması gerekmiyor

Bende çam sakurada 2. aşılamamı oluyorum şuan eğer olumsuz olursa Şişli memoriala görüşmeye gideceğim. Açıkcası çam ve sakurada heyet raporunu bekleyemeyeceğim. Çünkü zaten Memorial dada 1 Ocaktan sonra fiyatlara zam gelecekmiş. Ben raporu alana kadar aylar geçebilir. En azından şimdi zamsız fiyattan faydalanırım. Rapor içinde bi yandan uğraşırım bi yandan elimde bulunsun o zaman şuan kullanamasamda

Son düzenleme:
Sürecinizde hayırlı olsun bu arada umarım güzel sonuçlar alırda burada paylaşırsınız🥰 Bende sürece girdiğimde size sormak istediklerimi sorabilir miyim

Nasıl yönetiyosunuz süreci ben de şehir dışından gelip gidicem de önce tekrar rahim filmi ve sperm analizi vs istediler hemen tedaviye başlamayacağım.

Nasıl yönetiyosunuz süreci ben de şehir dışından gelip gidicem de önce tekrar rahim filmi ve sperm analizi vs istediler hemen tedaviye başlamayacağım.
Hastane ile konuşuyorum geç saatlere veriyor randevuyu. Erken çıkıp ona göre gidiyoruz. Sadece bir kez kaldık ertesi günde gideceğiz diye. Zor oluyor ama oluyor uzaktan da. 2.5 saat sürüyor bizim. Daha uzakta olsak mecbur o süreçte kalmamız gerekecekti.

Hastane ile konuşuyorum geç saatlere veriyor randevuyu. Erken çıkıp ona göre gidiyoruz. Sadece bir kez kaldık ertesi günde gideceğiz diye. Zor oluyor ama oluyor uzaktan da. 2.5 saat sürüyor bizim. Daha uzakta olsak mecbur o süreçte kalmamız gerekecekti.
Ben izmirden gelip gideceğim. İlk denemem negatif oldu burada. Çalışıyorum da işten cok izin aldım bu süreçte izmirdeyken bile. Şimdi istanbul daha zor olacaktır diye düşünüyorum sizin ilk denemeniz mi

benden de rahim filmi istediler eskişehirde yaptırdım sperm testinide orda yaptırmayı istiyorlar ilk muayeneye gittiğimizde perhiz gününe uygun olarak ayarlamıştık ozaman yaptırdık , adet olunca ikinci gün ilk muayeneye gittim rahim filmine baktılar ikinci muayenede de 3 gün sonra orada olmamı istediler ben semra hoca ön görüşmede yoktu hastahanede işlk muayenedede yoktu onunda görmesi için bir sonraki iki gün sonraydı yani dün eskişehirde muayene oldum sonra bana bugün istanbula gelmemi istediler ama işyerinde izin konusunda sıkıntı yaşadığım için gidemedim burda doktora gittim yarın istanbulda olucam opu işlemine kadar orda olmam gerekiyormuş yani izin konusunda sıkıntı yaşıyacaksınız dönmeniz gerekiyorsa git gel yapıcaksınız

Back
X