Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bırsey sorucam arkadaslr bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıldan bu yana nasıp olmadı.tedavı ıle anne olmak ısteyen var mı vede olan var mı*

bırde burada nasıl mesaj atılıyor oanele nasıl uye olnunuyor bılen varsa yardımcı olsun lutfen ben yenıyım ılk defa bugun gırdım.

belki adet olmassın cnmm benim kasık ağrım geçen hafta vardı öle belirgin ağrım yok dün bi sol kasığıma sancı girdi geçti. hadi hayırlısı senden güsel haber alırız inşallah

bırsey sorucam arkadaslr bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıldan bu yana nasıp olmadı.tedavı ıle anne olmak ısteyen var mı vede olan var mı*

hoşgeldin arkadaşımm. inşallah kısa zamanda olursun anne dr. gittinmi tahliller yapıldımı sorun çıktımı anlat kendini.

bilmom cnm yaaa geçen ay adet geçti öle acımıştıya buay daha 2 hafta varken başladı. otlardan herhalde. erken adet olcam
kız yoksa............... ne demek açık söleeee umutlanmam biliyon
walla tatlım benim bebiş tutunduğu ay yumurta çatladıktan 2 gün sonra bende bel ağrısı kasık ağrısı başlamıştı da ondan didim

hoşbuldummm canımm nasılsın?
iyiyim canım benim sen nasılsın

ben anladım ben anladımmmm
bak melisa nasıl anladı

hoşgeldin canım neden olmadı 1 senedir nasıl bi tedavi alacaksın

anladım ebrarımmm inşallah busefer yanıltmaz. 2 gündür var bel ağrım. bende düşünceni anladım ondan açık konuş dedim. geçen aydan tedbirlisin bişi dememeye bilom. bende açmıycam zaten artık. bugün son yazdım. şaşırdımda ondan yaxdım.2 hafta önceden adet belrtisi olurmu die.:18:

günaydın kızlar valla gül abla benimde belim çok agrıyor ve dediğin gibi benimde akıntım çok erken başladı bu aralar iyice arttı adete de 9 gün var daha ama bilmiyorum normal mi

yok cnm bayram haftası yumurtlama dönemindeydim ağrı yokk bir kere oldu. yumurtlama döneminde çok oldu hissettim resmen. buhafta ağrım yok cnm

ay inş tutmuştur bu ay gül abla hakkında hayırlısı inş bu ay alırız mutlu haberi senden.
ebrarım bende iyiyim canım çok şükür yoğun temizlik çalışmalarından sonra dünde misafirim vardı,yarında annemler biniyolar buraya gelicekler hafta sonu düğünümüz varda,anlıcağın yine yoğunum tamda annemlerin geldiği gün adet günüm nolcak artık bilmem olcağı varsada bebişin olmicak gibi koşturmadan zaten bu ayy hiçç kafamda deildi taki baktım gece anam dedim günüme 2 gün kalmış ay inş hayırlısı kızlar yaa.ne iyi olur annemler burdayken öğrensem.

hoşgeldin canım neden olmadı 1 senedir nasıl bi tedavi alacaksın[/QUOTE]

ben son 5 aydan bu yana tedavı goruyorum.4 ay boyunca klomen + ovıtrelle kullandım.kasım ayında ıse ılk asılamam yapıldı.fakat s-onuc negatıf.0.1 cıktı. sımdı 2.asılam ıcın adet gunumu beklıyorum.esımde ve bende bı sorun olmadıgı soylendı yanı tanı konulamayan ınfertılıte

günaydın kızlar valla gül abla benimde belim çok agrıyor ve dediğin gibi benimde akıntım çok erken başladı bu aralar iyice arttı adete de 9 gün var daha ama bilmiyorum normal mi

hadi hayırlısı inşallah sendende güsel haber alırız. benim şafak 12 daha çook erken başladı. belki erken adet olcamdır.

aynen öyle canım geçen ay ağzımın payını aldım da
ama ben diyom sana hatta ben figene söylemiştim bel ve kasık ağrım var diye o da belki içerde çalışma vardır demişti
bende yok canım daha yumurtlama dönemi yeni bitti hemen olurmu hiç demiştim ama oldu işte

hoşgeldin arkadaşımm. inşallah kısa zamanda olursun anne dr. gittinmi tahliller yapıldımı sorun çıktımı anlat kendini.

cok tesekkur ederım canım ya gıttım tabıkı doktorada ama tanı yok hersey normal denılıyo ama bır tulu olmuyo:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…