günaydın melisacım hoşgeldinnnnn
bilmom cnm yaaa geçen ay adet geçti öle acımıştıya buay daha 2 hafta varken başladı. otlardan herhalde. erken adet olcam
kız yoksa............... ne demek açık söleeee umutlanmam biliyon
gül abla aynı belirtiler bende de var,benimde son 2 günüm kaldı,ama benim içimde adet oalcağım gibi bir his var çünkü adet ağrıları yaşıyorum,ama sol kasığım çok önceleri başladı ağrımaya ve hala devam ediyo.
gül abla aynı belirtiler bende de var,benimde son 2 günüm kaldı,ama benim içimde adet oalcağım gibi bir his var çünkü adet ağrıları yaşıyorum,ama sol kasığım çok önceleri başladı ağrımaya ve hala devam ediyo.
bırsey sorucam arkadaslr bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıldan bu yana nasıp olmadı.tedavı ıle anne olmak ısteyen var mı vede olan var mı*
belki adet olmassın cnmm benim kasık ağrım geçen hafta vardı öle belirgin ağrım yok dün bi sol kasığıma sancı girdi geçti. hadi hayırlısı senden güsel haber alırız inşallah
walla tatlım benim bebiş tutunduğu ay yumurta çatladıktan 2 gün sonra bende bel ağrısı kasık ağrısı başlamıştı da ondan didimbilmom cnm yaaa geçen ay adet geçti öle acımıştıya buay daha 2 hafta varken başladı. otlardan herhalde. erken adet olcam
kız yoksa............... ne demek açık söleeee umutlanmam biliyon
iyiyim canım benim sen nasılsınhoşbuldummm canımm nasılsın?
bak melisa nasıl anladıben anladım ben anladımmmm
hoşgeldin canım neden olmadı 1 senedir nasıl bi tedavi alacaksınbırsey sorucam arkadaslr bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıldan bu yana nasıp olmadı.tedavı ıle anne olmak ısteyen var mı vede olan var mı*
e sen şuan yumurtlama dönemindesin bence gül abla ondanda ağrıyor olabilirmi acaba?:44:
bizi saymıyon herhalde.onlar oluncamı konuşcan illakineeeeeeay diğer kızlar nerde yahu kepeklimm didemm filan aaa ben geldim onlar yok şimdi ben çıkarım onlar gelir:84::84:
yok cnm bayram haftası yumurtlama dönemindeydim ağrı yokk bir kere oldu. yumurtlama döneminde çok oldu hissettim resmen. buhafta ağrım yok cnm
günaydın kızlar valla gül abla benimde belim çok agrıyor ve dediğin gibi benimde akıntım çok erken başladı bu aralar iyice arttı adete de 9 gün var daha ama bilmiyorum normal mi
anladım ebrarımmm inşallah busefer yanıltmaz. 2 gündür var bel ağrım. bende düşünceni anladım ondan açık konuş dedim. geçen aydan tedbirlisin bişi dememeye bilom. bende açmıycam zaten artık. bugün son yazdım. şaşırdımda ondan yaxdım.2 hafta önceden adet belrtisi olurmu die.:18:
bizi saymıyon herhalde.onlar oluncamı konuşcan illakineeeeee
hoşgeldin arkadaşımm. inşallah kısa zamanda olursun anne dr. gittinmi tahliller yapıldımı sorun çıktımı anlat kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?