cok tesekkur ederım canım ya gıttım tabıkı doktorada ama tanı yok hersey normal denılıyo ama bır tulu olmuyo:2::2:
aşk olsun gül abla sen olmayıncada seni soruyom,hayır onlar da bu saate burda olurlardıda ondan kelli dediymdi.
hoşgeldin afr cımm nasılsın bidenem,kız sende verirsin inş bu ay güzel haberi inş inş,benimde şafak 2.
kız gül abla tamamlasana şu ekibi yaaahuu:84::84::84:
günaydın canım hoşgeldin ay inş. bu ay nüfus patlaması yaşarızgünaydın kızlar valla gül abla benimde belim çok agrıyor ve dediğin gibi benimde akıntım çok erken başladı bu aralar iyice arttı adete de 9 gün var daha ama bilmiyorum normal mi
ay inş tutmuştur bu ay gül abla hakkında hayırlısı inş bu ay alırız mutlu haberi senden.
ebrarım bende iyiyim canım çok şükür yoğun temizlik çalışmalarından sonra dünde misafirim vardı,yarında annemler biniyolar buraya gelicekler hafta sonu düğünümüz varda,anlıcağın yine yoğunum tamda annemlerin geldiği gün adet günüm nolcak artık bilmem olcağı varsada bebişin olmicak gibi koşturmadan zaten bu ayy hiçç kafamda deildi taki baktım gece anam dedim günüme 2 gün kalmış ay inş hayırlısı kızlar yaa.ne iyi olur annemler burdayken öğrensem.
ben son 5 aydan bu yana tedavı goruyorum.4 ay boyunca klomen + ovıtrelle kullandım.kasım ayında ıse ılk asılamam yapıldı.fakat s-onuc negatıf.0.1 cıktı. sımdı 2.asılam ıcın adet gunumu beklıyorum.esımde ve bende bı sorun olmadıgı soylendı yanı tanı konulamayan ınfertılıte
iyiyim valla melisacım ya işte şu bel agrısı dün sandım geldi koştur wc ye baktım yok birşey dedim daha çok erken ama bellimi olur belki gelmiştir kırmızılar ama yoktu inş. güzel haber veririm size ama pek ümidim yok açıkcası ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse ou versin inş. sende hamişsindir canım ya senin az kalmış kız belkide annenler burdayken onlarada güzel haber verirsin
Herkese iyi sabahlar.... Güzel bir gün olsun hepimize... Mutlu Haberlerle geçsin...
Herkese iyi sabahlar.... Güzel bir gün olsun hepimize... Mutlu Haberlerle geçsin...
günaydın datlummm hoşgeldin
günaydın günaydınnnnnnnnnnn
günaydın canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnizzzzzz prenses hazretleri nasıllarrrr
ayy ne güzel bir giriş oldu bu böyleee
hoşgeldin canım nasılsın
günaydın datlummm hoşgeldin
ay ay ay ayyyyyyy kimler gelmiş kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşş,vay bana vaylar banaaaa ,kız nerelerdesin sen hehhhh,kaç saattir seni bakliyom burda bak ağaç oldum burda,çabuk sula beni çabuk.:84::84:
ebrarrr bılmıyorum bızımde aklımızda zaten asılama falan yoktu ama dr gıdınce asılama yapmamız gerekıyor deyınce vardır bır hayır dedık vede kabul ettık aslında doktorumuz asılam yaparken rahım agzında bı yana kaymalıkm var dedı hatta asılamamızda onun ıcın agrılı oldu.aslında belkıde butun problemımız budur yanı rahım agzının yana dogru olması.boyle sorun yasayan var mı*
dimi bugün böyle başlamak istedim....
hoşbuldummm... Biraz hastayım... düşükten sonra ikinci kanamam oldu tekrar adetmi acaba anlamadım....
günaydınnnnnnn sanada canımm
günaydın canım hoşbuldumm....
kızlar nasılsınızz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?