Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin afr cımm nasılsın bidenem,kız sende verirsin inş bu ay güzel haberi inş inş,benimde şafak 2.

kız gül abla tamamlasana şu ekibi yaaahuu:84::84::84:

cok tesekkur ederım canım ya gıttım tabıkı doktorada ama tanı yok hersey normal denılıyo ama bır tulu olmuyo:2::2:

cnm sorun yoksa inş en kısa zamanda olur,burda hiç hamile kalamicam diyen arkadaşlarda şimdi hamile cnm,demekki seninde vaktine zamanına daha var hakkında hayırlısı ne vakitse rabbim verir ozaman sen bol bol dua et.

hoşgeldin afr cımm nasılsın bidenem,kız sende verirsin inş bu ay güzel haberi inş inş,benimde şafak 2.

kız gül abla tamamlasana şu ekibi yaaahuu:84::84::84:

iyiyim valla melisacım ya işte şu bel agrısı dün sandım geldi koştur wc ye baktım yok birşey dedim daha çok erken ama bellimi olur belki gelmiştir kırmızılar ama yoktu inş. güzel haber veririm size ama pek ümidim yok açıkcası ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse ou versin inş. sende hamişsindir canım ya senin az kalmış kız belkide annenler burdayken onlarada güzel haber verirsin

günaydın kızlar valla gül abla benimde belim çok agrıyor ve dediğin gibi benimde akıntım çok erken başladı bu aralar iyice arttı adete de 9 gün var daha ama bilmiyorum normal mi
günaydın canım hoşgeldin ay inş. bu ay nüfus patlaması yaşarız

canım aklında olmaması çok daha iyi zaten
benimde aklımda olmadığı zaman tutmuştu ya hadi bakalım annenlere büyük süpriz olur inş.

tatlım neden hemen aşılamaya geçildi keşke biraz ara verseydin tedaviye
bende 2 ay klomen ve prengyl kullanmıştım 2.ay bebiş oldu ama düşük yaptım
düşükten sonra 1 ay ara verdim 2.ay yine klomen ve prengly yine olmadı ve prolaktinim yükseldi o ay
prolaktini düşürmek için ilaç kullanırken hamile kaldım şükürler olsun

ayyy inş be afrcım vallahi benimde hiç ümidim yok ama bellimi olur işte...:44:

ebrarrr bılmıyorum bızımde aklımızda zaten asılama falan yoktu ama dr gıdınce asılama yapmamız gerekıyor deyınce vardır bır hayır dedık vede kabul ettık aslında doktorumuz asılam yaparken rahım agzında bı yana kaymalıkm var dedı hatta asılamamızda onun ıcın agrılı oldu.aslında belkıde butun problemımız budur yanı rahım agzının yana dogru olması.boyle sorun yasayan var mı*

ayy ne güzel bir giriş oldu bu böyleee

dimi bugün böyle başlamak istedim....

hoşgeldin canım nasılsın

hoşbuldummm... Biraz hastayım... düşükten sonra ikinci kanamam oldu tekrar adetmi acaba anlamadım....

günaydın günaydınnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnn sanada canımm

günaydın datlummm hoşgeldin

günaydın canım hoşbuldumm....
kızlar nasılsınızz bakalım...

ay ay ay ayyyyyyy kimler gelmiş kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşş,vay bana vaylar banaaaa ,kız nerelerdesin sen hehhhh,kaç saattir seni bakliyom burda bak ağaç oldum burda,çabuk sula beni çabuk.:84::84:

yettim gari melisimmmmmmmmmmm sularım şimdi seni nassın guzummmmmmmm
teyzesi dün meleğimi gördüm

canım mesela benimde rahimim tersmiş ama bi sorun olmicağını söylemişti dr larım.

ben iyiyim tatlım sen nasılsınnnn bugün çok enerjik geldim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…