Ya sadece kan degerlerine baktıracagım b12 falan ölçtürecegim öylesine bi gideyim bakalım dedim hcg için erken dimi onada kırmızılar gelmesse baktırırım o zaman
B-HCG 30277 kızlar sonunda ulaşabildim internetten evet dogruymuş 30 277 çıkmış maşallah yavruma. allah sizlerden razı olsun. iyi ki bulmuşum bu siteyi iyiki sizlerle tanışmışım hepiniz kardeşim kadar yakınsınız. birbirimizi hiç bırakmayalım olurmu. reyyanıda geri getirelim ben özelden mesaj atamıyorum ona ya bende kayıtlı degilmiş
Dünürcüm hoşguldukkkkkkk ben yarın kan tahlili yaptıracagım kan degerlerimi ölçtürecegim ama gebelik için ken tahlili farklı dimi
Günaydın kızlar aşk sarhoşu kız babiş kocaman mı olmuş şimdi sen öğrenene kadar yada adetliyken mi diyon ya acaba üstüne görme falan mı oldu kiiii
Kız seninki hala prensesmi? Karar değiştirmedi dimi:)
didem hayırdır canım başın neden ağrıyo keşke uyuyabilsen biraz geçerdi belki
bende daha diyecektim bugün pek keyfin yok diye demekki baş ağrısındanmış
Kıııız sarhoşum maşaaaalllah:) eeee bu değer çok yüksek değilmi 2 tane olmasın:)
akşam eşim çok canımı sıktı bütün akşam ağladım desem yeridir bilmiyorum ya kafam çok karışık bu aralar
aaa noldu kuşum ya niye sıktı canını
ama üzülme lütfen yaa
Aşk sarhoşu duaların için saolasın canım inş.bizde o günleri görürüz bak senin oğlun olacak benim kızımı alacak dimi ona göre
doğum dan sonra çalışma filan konuları açıldı ben köpürdüm bütün akşam ağladım allahım ya kaldıramıyorum bazen bu çocuk hatamı diyorum ne biliym kafamda kırk milyon soru var
aaa saçmalama didem ne hatası ya şimdi canın sıkkın diye böyle düşünüyon ama allah korusun en ufak bi sancın olunca nasılda korkuyon nasıl için yanıyo unuttun mu canım rabbimin en güzel hediyesi için böyle konuşma tamam mı sende ne köpürüyon hemen bırak söylesin dursun
hele bi o günlere gelelim de o zaman düşünürüz de geç
doğum dan sonra çalışma filan konuları açıldı ben köpürdüm bütün akşam ağladım allahım ya kaldıramıyorum bazen bu çocuk hatamı diyorum ne biliym kafamda kırk milyon soru var
Dünürüm sakın bebiş hatamı diye düşünmeeeeeee ne olursa olsun bebişin olsun diye neler neler yaptın biliyorsun allahım korusun ama onu kaybetmeyi istermisin hiçç bak bir daha sakın hatamı diye düşünme şu anda ikinizde gerginsiniz sen zaten alıngansın sen dogumdan sonra ne yapmak istiyorsan onu yaparsın ister çalışırsın ister evde kalırsın ama buna şimdi degil doğum sonrası karar verin benceee
dogumdan sonra çalışmanı mı mı istiyor çalışmamanımı canım. bende ne zaman iş yeriyle ilgili bir şikayetimi dile getirsem hemen sinirlenip çalışma evde otur diyor sert bir şekilde bende bu duruma çok. sanki benim çalışmakla ilgili bir şikayetim var gibi evet çalışmak istemiyorum ama çalışmak zorunda oldugumu biliyorum arada bir iş yeriyle ilgili bir konuda biraz söylensem hemen böyle kestrip atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?