Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ya sadece kan degerlerine baktıracagım b12 falan ölçtürecegim öylesine bi gideyim bakalım dedim hcg için erken dimi onada kırmızılar gelmesse baktırırım o zaman

bence erken be gülüm daha 8 günün var dimi
bir iki gün kalmış olsaydı neyse de şimdi daha çok var bekle bence

Kıııız sarhoşum maşaaaalllah:) eeee bu değer çok yüksek değilmi 2 tane olmasın:)

Günaydın kızlar aşk sarhoşu kız babiş kocaman mı olmuş şimdi sen öğrenene kadar yada adetliyken mi diyon ya acaba üstüne görme falan mı oldu kiiii

ben geçen ay 3 gün ve az adet olunca şüphelenmiştim hastaneye gitmiştim test yapmışlardı sonuç negatifiti bilmiyorum artık. hayırlısı olsun ne diyelim canım. inşallah sende bu ay beklersin kan tahlili sonucunu. heyecanla ayyyy ne güzel olur. inşallah olur allahım ne olur afr ye zkol gül melis allahım tüm isteyenlere ver.

didem hayırdır canım başın neden ağrıyo keşke uyuyabilsen biraz geçerdi belki
bende daha diyecektim bugün pek keyfin yok diye demekki baş ağrısındanmış

akşam eşim çok canımı sıktı bütün akşam ağladım desem yeridir bilmiyorum ya kafam çok karışık bu aralar

Aşk sarhoşu duaların için saolasın canım inş.bizde o günleri görürüz bak senin oğlun olacak benim kızımı alacak dimi ona göre

Zkollllllllll canım hoş geldin nerdesin sen yaaaa özlettin kendini valla

aaa noldu kuşum ya niye sıktı canını
ama üzülme lütfen yaa

doğum dan sonra çalışma filan konuları açıldı ben köpürdüm bütün akşam ağladım allahım ya kaldıramıyorum bazen bu çocuk hatamı diyorum ne biliym kafamda kırk milyon soru var

Aşk sarhoşu duaların için saolasın canım inş.bizde o günleri görürüz bak senin oğlun olacak benim kızımı alacak dimi ona göre

evet oglum olacak allahın izniyl. saglık lı olsun da canım ama içimden öyle geçiyor. kocam kız istiyor ya ona inat oglum olsun istiyorum. allah gönlümüze göre versin. herşeyin hayırlısı

doğum dan sonra çalışma filan konuları açıldı ben köpürdüm bütün akşam ağladım allahım ya kaldıramıyorum bazen bu çocuk hatamı diyorum ne biliym kafamda kırk milyon soru var

aaa saçmalama didem ne hatası ya şimdi canın sıkkın diye böyle düşünüyon ama allah korusun en ufak bi sancın olunca nasılda korkuyon nasıl için yanıyo unuttun mu canım rabbimin en güzel hediyesi için böyle konuşma tamam mı sende ne köpürüyon hemen bırak söylesin dursun
hele bi o günlere gelelim de o zaman düşünürüz de geç

Dünürüm sakın bebiş hatamı diye düşünmeeeeeee ne olursa olsun bebişin olsun diye neler neler yaptın biliyorsun allahım korusun ama onu kaybetmeyi istermisin hiçç bak bir daha sakın hatamı diye düşünme şu anda ikinizde gerginsiniz sen zaten alıngansın sen dogumdan sonra ne yapmak istiyorsan onu yaparsın ister çalışırsın ister evde kalırsın ama buna şimdi degil doğum sonrası karar verin benceee

ay ne biliym tatlım ya benim işim zor ama bu adamla zaten bi hata yaptım evliliğe devam ettim bide çocuk daha aptalım ben ya

dogumdan sonra çalışmanı mı mı istiyor çalışmamanımı canım. bende ne zaman iş yeriyle ilgili bir şikayetimi dile getirsem hemen sinirlenip çalışma evde otur diyor sert bir şekilde bende bu duruma çok. sanki benim çalışmakla ilgili bir şikayetim var gibi evet çalışmak istemiyorum ama çalışmak zorunda oldugumu biliyorum arada bir iş yeriyle ilgili bir konuda biraz söylensem hemen böyle kestrip atıyor

hiç istemiyorum bunu düşünmeyi ama düşündürüyor işte allahım aklıma mukayet olsun çıldırtır bu beni adam hamile sanki ben onu çekiyorum katlanamıyorum bazen

bak didem afr de benimle aynı fikirde bunları şimdi tartışmaya gerek yok ki
hele bi o günleri görelim de hayırlısıyla

çalışmam lazımmış nasıl olacakmış bilmem ne tek maaşla geçinemezmişim ben harcamam genişmiş ay yaa nasıl sinirimi oynattı bende baban destek olsun bostan korkuluğumu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…