hayır tatlım değişmedi hala kızzzz yani adaşın geliyo
bak didem afr de benimle aynı fikirde bunları şimdi tartışmaya gerek yok ki
hele bi o günleri görelim de hayırlısıyla
hahhahah yaşasın gelsin bakalım:) Ne iş neden başın ağrıyo eşin ne yapıyo da kafan karışık de bakem? Bende karışığım belki beraber çözüm nuluruk:)
kızlar ben çıkıyorum A.E.O
ay ne biliym tatlım ya benim işim zor ama bu adamla zaten bi hata yaptım evliliğe devam ettim bide çocuk daha aptalım ben ya
canım senin şu anda böyle düşünmen çok normal hatırlıyormusun bi ark. Gene burda anlatmıştı ark. Bu yüzden ayrılmış ve doğumdan sonra çok pişman olmuştu canım ne olur ikinizde sabırlı ve sakin olun mantıklı düşününnn bak gelirsem ikinizide haa
kızlar günaydın dün o kadar yoruldum ki ancak uyanabildim nasılsınız? ya bide didem ne oldu kuşummmm
günaydın tatlım beni sorma valla şu an erkek milletinin topuna başta benim kocam olmak üzere muazzam duygular besliyorum içimde
sinirler alt üst kuşum eşimle problem yaşıyorum adamcağız hamilede ay allahım ya
günaydın tatlım beni sorma valla şu an erkek milletinin topuna başta benim kocam olmak üzere muazzam duygular besliyorum içimde
sinirler alt üst kuşum eşimle problem yaşıyorum adamcağız hamilede ay allahım ya
çalışmam lazımmış nasıl olacakmış bilmem ne tek maaşla geçinemezmişim ben harcamam genişmiş ay yaa nasıl sinirimi oynattı bende baban destek olsun bostan korkuluğumu dedim
iyi demişsin canım. üzme sen kendini şimdiden bebek bir dosun hayılısıyla. şimdi mi konuşulurmuş bunlar ya. bu erkek milleti hamilelik piskolojisinden anlamıyorlar ya. hayret birşey. erkek degilmi karısını çocuguna baksın. biz baştan hata yapıyoruz. çalışmıcaz yan gelip koca maaşı yiyicez en iyisi. bak bu halinle ki çok da nazlısın elinden geleni yapıyorsun adama bak.
aşk sarhoşu aldın mı sen test sonucunu yaf
canlarım benim çok saolun valla kendimi geç kalmış hissetmiyorum bundan sonra koca maaşı yiyip oturucam ahada görür o çalışıyormuyum nasıl kazanırsa kazansın o beni düşünüyomu ben niye düşünüym evet kızımla mtlu olucaz artık takmıycam
iyiki varsınız çok seviyorum sizi canlarım ya en yakın arkadaştan daha da yakınsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?