Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

helal sana ne güzel konuştun kız ama şeye çok güldüm haa biptir et haa

slmlar kıslar napıosunus hepinizi öpüom birazdan okula gitcem bi bakıım dedim kıs didem boşver ya kızına sarıl aşk sarhoşu olmak istiom tebrikler allah tamamına erdirsin canım ben bu c.tesi gitcem dra 1 ay oldu heyecanlıyımm

Haydi hep beraber senin eşe diyoruz ki haaaaaaa..... Bippppppttttttttiiiiiiiiirrrrrrrrrr sen

güçlü olucam ebrarım
gülüm hoşgeldin tatlım iyiyim toparladım biraz bundan sonra şunu deniycem bi adamın dünyası nasıl karartılır herşey nasıl fitil fitil burnundan gelir

güçlü olucam ebrarım
gülüm hoşgeldin tatlım iyiyim toparladım biraz bundan sonra şunu deniycem bi adamın dünyası nasıl karartılır herşey nasıl fitil fitil burnundan gelir

aha çekeceği var ha böle sen onu daha beter üz

bizde seni sevioruz kuzumcm takma tabi bırak calıssın kuzun doğunca onu kendi isteğine göre büyütürsün sonra yine çalışırsın ewde oturmakta kötü ama smdi bunlar için canını sıkma

İşte bbudurrrrr

benim bippppppp tir de üzdü üzdü beni evde şimdi yemek yapıyo kalemleri yapıyo harıl harıl çalışıyoo gönlümü almak için...... erkeklere ölümmmmmm

kızlar facede biz söz vardı onu yazıyıımm
bir kadının ne istiyorsan onu yap demesi aslında ben senin burnundan nasıl olsa fitil fitil getiririm dmemekmiş:)

kıslar bu erkekler böle iki uç noktadalar ya bi öle bi böle boşverin kuzu kuzu yapacaklar dediklerimizi

neyse hepinisi öpüom ki,mse beni görmedi ama neysemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…