aldım canım allaha şükür pozitifmiş 30 277 çıktı.allah en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah heyecanla bekleyelim böyle test sonuçlarını,
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersiniz
ferdacımm ohhhhhhhhmaşallah ne bu yükseklik bacımm sen üstüne mi gördün yoksa geçen ay maşallah gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına.
didemimiiiiiiiiiiiiiiiiii kimler üzmüşşş kıyamam ben sanaaaaa biptir etttttt üzülme lütfennn geçen bana verdiğin nasihayları yazmimm sen düşünn aynısı sanada geçerli aksine sana daha çok lazım iki canlısın. erkek milleti yanar döner bacımm üzülme lütfen cimcimemizide üzme.
haa şöyle yaa afferin sanagüçlü ol böyle işte
helal sana ne güzel konuştun kız ama şeye çok güldüm haa biptir et haa
kibarcası o canımmmmmmm küfürün kibarlaştırılmasıı toplum içinde kullanırımmm.helal sana ne güzel konuştun kız ama şeye çok güldüm haa biptir et haa
Haydi hep beraber senin eşe diyoruz ki haaaaaaa..... Bippppppttttttttiiiiiiiiirrrrrrrrrr sen
güçlü olucam ebrarım
gülüm hoşgeldin tatlım iyiyim toparladım biraz bundan sonra şunu deniycem bi adamın dünyası nasıl karartılır herşey nasıl fitil fitil burnundan gelir
korkulur senden valaaaaaaaagüçlü olucam ebrarım
gülüm hoşgeldin tatlım iyiyim toparladım biraz bundan sonra şunu deniycem bi adamın dünyası nasıl karartılır herşey nasıl fitil fitil burnundan gelir
Haydi hep beraber senin eşe diyoruz ki haaaaaaa..... Bippppppttttttttiiiiiiiiirrrrrrrrrr sen
bizde seni sevioruz kuzumcm takma tabi bırak calıssın kuzun doğunca onu kendi isteğine göre büyütürsün sonra yine çalışırsın ewde oturmakta kötü ama smdi bunlar için canını sıkmacanlarım benim çok saolun valla kendimi geç kalmış hissetmiyorum bundan sonra koca maaşı yiyip oturucam ahada görür o çalışıyormuyum nasıl kazanırsa kazansın o beni düşünüyomu ben niye düşünüym evet kızımla mtlu olucaz artık takmıycam
iyiki varsınız çok seviyorum sizi canlarım ya en yakın arkadaştan daha da yakınsınız
canlarım benim çok saolun valla kendimi geç kalmış hissetmiyorum bundan sonra koca maaşı yiyip oturucam ahada görür o çalışıyormuyum nasıl kazanırsa kazansın o beni düşünüyomu ben niye düşünüym evet kızımla mtlu olucaz artık takmıycam
iyiki varsınız çok seviyorum sizi canlarım ya en yakın arkadaştan daha da yakınsınız
aha çekeceği var ha böle sen onu daha beter üz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?