Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar bu gün herkes kocaya kızmış durumda ben bazen çok kızıyom ama uyuz hemen gönlümü alıveriyoooooo sonra kendime kızıyom hemen kanıyom diye

Evhancım harika bunlar su yarım kollu pembeden war bende ya su link nasıl ekliosunu bende su beğendiğim bebek odalarını eklemek istiom

Bende hamile kot eteği istiorm söle minicik yaaa kalın siyah corapla giyeceğim altına süslü botlarmla üzerinede su hamile tisörtlerinden ayy bide hani askılar oluo ya eteği tutmak için böle omuzdan gecirip iki tarafından etege takıosun onlardan

Kızlar siz şimdi alın doğumdan sonra bize verirsinizzzz biz giyerizzz nede olsa kocaman olacaz hepimiz

amin canım aminnnnnnnnnnnn. allah sizlerede nasip etsin hatta inşallah şuanda bebebişin içine yerleşmek için seni oymaya başlamışır inşallah. üstüne görmüş olsam geçen ay hastaneye gitmiştim ya o zaman çıkmazmıydı acaba. bilemedim ama hayırlısı olsun.

çok güzeller tatlım ben hamile kıyafeti giymiyom ama sadece hamile pantolonu üzerime normal tunik alıyorum
benimde bitane pantolan almam lazım canım ya varmı bu mağazada biliyonmu fiyat falan
Evhancım harika bunlar su yarım kollu pembeden war bende ya su link nasıl ekliosunu bende su beğendiğim bebek odalarını eklemek istiom
canım beğendiğin site varya monitörde yukarda http ile başlayan yeri kopyala sonra istediğin yere yapıştır tatlım ben de en sonuncusuna bayıldım

Slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakim varmı bir gelişme hııı bu arada sumru yok kaç gündür haberiniz varmı ondan

lcw var tatlım ben aldım 35 tl di sanırım

Kızlar ben dün demiştimya iğne batması gibi birşey var diye bugün hiç olmadı

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ay çok sevindimmm.Cidden değerler de yüksek bizim iki tarafta da ikiz var senin demi ikiz yoksaa

bilmiyorum canım inşallah ikizdir bir kerede iki tane dogurur ikisinide aradan çıkarırım iyi olurdu ama anca doktor kontrolünde belli olur bakalım hayırlısı. kaynanm diyor du ki ikizin olursa birini bana gönder ben büyütürüm pislik kadın ben hiç sana evladımı emanet edermiyim kendin gibi bir pislik yetiştirmen için.

biiiptirrrrrrrrrrrrrrrrr demen lazım

Kızlar size daha önce anlatmıstım bi ark asılamayaptırcaktı adet göremiyordu ama hamile kaldı die 2li taramada cocuğun özürlü olma riski cok yuksek cıkmıs perişan durumda kocaıda tam bir öküz paraya kıyıp özele götüremio simdi o ark gelicek sizce nasıl teselli etmeliyim

offf zor bi durum anmiyo aldırmadımı yani 2li test kesin sonuç vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…