kızlar en sonuncusu çok güzel bi baksanıza
2010 Lc Waikiki Hamile Kıyafetleri Koleksiyonu » Salıncakta iki KiÅ�i
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersiniz
ferdacımm ohhhhhhhhmaşallah ne bu yükseklik bacımm sen üstüne mi gördün yoksa geçen ay maşallah gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına.
didemimiiiiiiiiiiiiiiiiii kimler üzmüşşş kıyamam ben sanaaaaa biptir etttttt üzülme lütfennn geçen bana verdiğin nasihayları yazmimm sen düşünn aynısı sanada geçerli aksine sana daha çok lazım iki canlısın. erkek milleti yanar döner bacımm üzülme lütfen cimcimemizide üzme.
benimde bitane pantolan almam lazım canım ya varmı bu mağazada biliyonmu fiyat falançok güzeller tatlım ben hamile kıyafeti giymiyom ama sadece hamile pantolonu üzerime normal tunik alıyorum
canım beğendiğin site varya monitörde yukarda http ile başlayan yeri kopyala sonra istediğin yere yapıştır tatlım ben de en sonuncusuna bayıldımEvhancım harika bunlar su yarım kollu pembeden war bende ya su link nasıl ekliosunu bende su beğendiğim bebek odalarını eklemek istiom
benimde bitane pantolan almam lazım canım ya varmı bu mağazada biliyonmu fiyat falan
canım beğendiğin site varya monitörde yukarda http ile başlayan yeri kopyala sonra istediğin yere yapıştır tatlım ben de en sonuncusuna bayıldım
Slm kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakim varmı bir gelişme hııı bu arada sumru yok kaç gündür haberiniz varmı ondan
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ay çok sevindimmm.Cidden değerler de yüksek bizim iki tarafta da ikiz var senin demi ikiz yoksaa
bilmiyorum canım inşallah ikizdir bir kerede iki tane dogurur ikisinide aradan çıkarırım iyi olurdu ama anca doktor kontrolünde belli olur bakalım hayırlısı. kaynanm diyor du ki ikizin olursa birini bana gönder ben büyütürüm pislik kadın ben hiç sana evladımı emanet edermiyim kendin gibi bir pislik yetiştirmen için.
Hııım anladım didemcim nasılsiniz bakem
Kızlar size daha önce anlatmıstım bi ark asılamayaptırcaktı adet göremiyordu ama hamile kaldı die 2li taramada cocuğun özürlü olma riski cok yuksek cıkmıs perişan durumda kocaıda tam bir öküz paraya kıyıp özele götüremio simdi o ark gelicek sizce nasıl teselli etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?