vallaha ne desem yanlış olur güzelim ben adet olamadığım farlutal kullandığım için göbeğim baya kat yaptı sinir oldum ama yumurtamada böyle bişe olurmu bilemem
gerçe artık hiç bişeye şaşırmadım dün başka topikte okudum hamileyken boyu uzayanlar oluyormuş şaştım kaldım kaydirigubbakcemile3
ayy keşke benim ki de uzasa zaten 1,50 yim kaydirigubbakcemile3
yaa ole deme guzelım şık topuklu ayakkabıları gıyemıyorum ama çokçok uzun oluyorum ozamanda hep babett gıymek zorundaydubacım hayret bişeysin ha ilk defa kısa boylu olmak isteyen birini gördüm
kaydirigubbakcemile3 bende uzun boyluyum hep keşke kısa boylu olsam demişimdir. topuklu ayakkabı gıyemıyorum cunkuuu
hoşgeldin funmak canım adet olmana yakın falan hamileliğini daha öğrenmeden bir belirti yaşadın mı yardımcı olurmusun bizlere
kızlarr bişey diyecem ya
benim bu aralar göbeğim çıktı ya
yumurtlama döneminde olur mu böyle bişey daha önce dikkat etmedim hiç
regl döneminde ödem oluyor göbek çıkıyor ama şimdi niye çıktı anlamadım
kilo da almadım
kızlarrrrrrrr bilgisi olan yok mu yaa
hoşbulduk canım ne olsun koçişten ancak sıra geldi bana şimdide traş oluyor vaktim var yanii 2 saat kadar bende burdayımm inşş
hoşgeldin canım naber
aman bizdede öyle oluyor akşamları evde nete girmeye bana fırsat kalmıyor kociş hep müzik indiriyor yüklerken elleyemezmişim sempatiksalakcinni
kız ne traşı o öyle 2 saat nete girmenin yüzünden adamı kitledinmi banyoya ne yaptın sositososito
hoşgeldin canım naber
aman bizdede öyle oluyor akşamları evde nete girmeye bana fırsat kalmıyor kociş hep müzik indiriyor yüklerken elleyemezmişim sempatiksalakcinni
kız ne traşı o öyle 2 saat nete girmenin yüzünden adamı kitledinmi banyoya ne yaptın sositososito
yok canım traş oldu ve borsası açılana kadar ben netteyim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?