Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

merhaba arkadaşlar.aranıza katılabilirmiyima.s
hoşgeldin canım tabiki ne demek kısaca tanıt istersen kendini ne zamandır bebiş için çalışıyorsun falan
ben mehtap 28yaşındayım mayıstan beri bebek çalışması yapıyoruz

Ay valla kızlar hepimiz bir alemsiniz yaa :) :) :)

ay tabiki şekerim bu sitenin en alem kızları bu topikte :lepi:

hmmmmm bak sen demekki borsaylada uğraşıyor neyse ozaman seninle uğraşmaya (yani seni kızdırmaya) pek vakti olmaz oda güzelmiş kaydirigubbakcemile2

beni kızdırmak için her zaman vakti var canımm o zaman bulur akşam arkadaşında baskül varmış aldı geldi hadi tartıl eğer beğenirsen bunu alacam sana diye tutturdu ve aldıda gıcık şeyy bütün gece dalga geçti durdu tombiş diyee

slm kızlaar..
yaw bu hafta feci yogun.okuyorum ama yazamıyorum cok.sizden naber.napıosunuz.
ceylin nassın canım.
mehtapcım sen nasılsın..

iyiyim canım ne olsun koçişten zaman bulup giriyorum işte sen nasılsınn

valla nolsun cok yogun cok sıcak ..yemek yedim geldim off karnım agzıma gelecek .cok az yememe ragmen o kadar cok şişiyor ki karnım.en iyisi hiç bişey yememek.
ahh mehtap yaa tam deniz havası..
senin imkanın vardır girmeye.gitmezsen ayıp valla

valla bu sıcaklarda bişey yenmiyorkiii canımcım
tam deniz havası ama mayom olmadığı için bizde gidemiyoruzzz

bende tatile gitmek için can atıyorum ama izin yokkı eylul sonu gıbı galiba çıkıcaz şoleee deniz kenarında guneşlenmek istiyorumm :))

haklısın valla..
senın bugun ızın gunun dimii.niye evdesin bakiim sen..
cık denize gitsene ..eşini kandırsaydın pikniğe gitseydiniz.boshayallersmile

canım altımızda araba olmayınca benimki evden çıkmıyor koçişim
mayomm yok ve yakın yerde de satılmıyor zaten ateş pahasııı

kısss elindeki parayı borsaya yatırınca elimizde harçlık kaldı bende hadi al da gidelim diyemiyorum

imkan var canım ev denize sıfır ama çalışıyorum akşama kadar ancak pazar günleri işte ozamanda evin işimi yemekmi denizmi iki ayağım bir papuca giriyor zemuszemus
valla bu sıcaklarda bişey yenmiyorkiii canımcım
tam deniz havası ama mayom olmadığı için bizde gidemiyoruzzz

kız manavgat gibi bi yerdesin nasıl mayon olmaz ay insan oralarda olurda bi denize giremezmi ben deli olurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…