Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anacım manavgat merkezde değiliz side deyiz git gel kişi başı 4 tl manavgata valla içim gidiyor 10 dk lık yola o kadar parayı vermek geçenlerde sordum 65 lira dedi üzerinde yoktu o kadar almadı şimdide dediğim gibi işte kıslarrr

hmmm evet biliyorum oraları bikere tatile gelmiştik annemin akrabası sidedeydi uzun yıllar restauran otel işletti sonra malesef eşinden ayrıldı samsuna geri geldi ama çok güzel yer side
ama yani bi mayo içinde 65TL çok abartı bi rakammış hayret bişe insanın içi gider ben bi yazlık elbiseye bile 45TL vermedim çok geldi didik çarşıyı taradım bu sabah bi marka mağzanın outlet yerini buldum 30TL ye çok güzel elbise buldum aldım

o yüzden buradan pek bişey alasım gelmiyor canımm yhaa mayo çok hoşuma gitti eğer üstünde o kadar para çıksaydı alacaktı daa ben yinede o kadar vermek istemezdimm neyse eylülde gideceğim burdan o zamana alırım gitmeden girerim denize buyıl hiç girmedim denize ama rafting yaptımmm

kuşlarımmmm ne habersiniz ya
ceylinim ayy lütfen bir daha izin alma her sabah seni görmeye o kadar alışmışım ki
bugün göremeyince anladım
bırakma bizi bi daha :teselli:

bende sizlere çok alıştım canımmm yha 12:30 oldu eşime hadi kalk yeter saat 2 ye kadar pc benim dedimm kovdum valla başından adam şok geçirdi ne oluyor kıss diyor

bende sizlere çok alıştım canımmm yha 12:30 oldu eşime hadi kalk yeter saat 2 ye kadar pc benim dedimm kovdum valla başından adam şok geçirdi ne oluyor kıss diyor

kaydirigubbakcemile3iyi etmişsin walla
kendileri otururken iyi biz isteyince ne işin var senin pc le derler afferin kız diline sağlık

kaydirigubbakcemile3iyi etmişsin walla
kendileri otururken iyi biz isteyince ne işin var senin pc le derler afferin kız diline sağlık

valla canım sabahtan beri borsaya giriyordu öğlen borsa kapanınca hemen kovdum başından ne işin var falan demedi sormaz zaten eline telini verdim git arkadaşlarını ara dedim annesini aradı dertleşiyorlar valla

neyse kıslarr ben kaçıyorum birazdan gelir benimki kalk demeye başlar ben en iyisi o demeden kalkayım çok öpüyorum sizleri canlarımm akşama doğru yine girerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…