Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar yine ben eşimi ikna ettim ve birazdan mayo alıp denize gideceğiz para çekmeye yolladımm saolsun kırmadı benii canım koçişim yhaa
eee sizler ne yaptınız herkes yoğun sanırım bıraktığım gibi kalmış sayfaa

waay cok guzel olmusss alkisalkisalkis
sevindim valla kendim denize gitmiş gibi hihoyyyt
bizim yerimize de gir ..

vallaha ne mutlu sana artık akşama kadar çıkma bence sudan

araştırmacı kişilk ebrar hayrına banada haber ver haa.
ceylin yaa cabuk gidin cabuk vakir kaybetmeyin ..gece karanlık basana kadarda cıkmayın ohh serin serin..cıkıncada bırer lımonata alın kumlarda yatar içersinizz..

aaaaaaa deliriyoruuum sempatiksalakcinni bana tatil yazsın biriiiii sempatiksalakcinni

sen ne zaman tatile çıkıyorsun canımm

kepeklim buldum canım yazıyı kopyalıyorum
Testi uygulamak için adet periodunuzun gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz .Hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin.

kepeklim buldum canım yazıyı kopyalıyorum
Testi uygulamak için adet periodunuzun gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz .Hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin.

cicim marka ne bu üründe..aksam giderken bir sorsammiki eczaneye

ceylincim ben iş değişikliği yaptım yakın zamanda.bana tatil yok bu donem..

Son düzenleme:
bugün burası çok ıssız ya efnan girecekti gitmeden bi güle güle diyemeden giderse içimde kalır vallaha
GÜL de gelmedi bugün hiç

senin 7 gün geçtimi peki

yani şüpheli ilişkiden diyo ama biz 24dunden beri deniyoruz.bilmiyorum ki ne olur.
sabah demişsin ya bu ay cok isityordum ıkı gundur aklım karısık diye.
kız Allah seni inandırsın su ıkı gune kadar hep sanki içimde olacagını hissediyordum su gunlerde olmaz belkı diye dusunmeye basladım ..
ikimizin adet tarihleri yakın ya hormonal mı acaba bu düşünceler ne dersin

yaa ciğerim benim yaa sende benim gibisin demek
ne kötü bi durum yaa niye böyle oldu anlamadım ki
iki gün öncesine kadar hep olacak diyordum iki gündür ya olmazsa diyorum çok sıkkın canım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…