Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hımm anladım canım inşş olur
hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz randevun saat kaçta canımmm

ayy hakkaten mehtapcım bugün randevun var senin
allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
ç:Saruboceqk güzel haberler verirsin inş. bize

ayy inşallah

mehtap senin neyin var doktora gıdıcekmişsin ?

inşallah kızlar kötü bişe çıkmaz çok merak ettim ne diyecek saat 16ta randevum
dubacığım canım baya uzun hikaye ben 25mayısta adet oldum sonra d.k. hapını bıraktım tekrar kullanmadım haziran 25te kan testi yaptırdım negatif sonra haziran 28te doktor ultrasonda baktı bebiş göremedi kist falanda yok dedi farlutal verdi ben biraz bekledim geç döllenmedir diye falan neyse kullandım farlutalı 15temmuzda bitti fakat ben hala adet olamadım bugün tam 74.günüm o yüzden çok gerginim sinirlerim tepemde

teşekkürler canım benim dünden beri moraller sıfır... kuzenim hamileymiş onu öğrendim sabah ve yine ağlamaya devam ediyorum.. yaaa şu mübarek günlerde isyan etmiyim diyorum .....

teşekkürler canım benim dünden beri moraller sıfır... kuzenim hamileymiş onu öğrendim sabah ve yine ağlamaya devam ediyorum.. yaaa şu mübarek günlerde isyan etmiyim diyorum .....

inşaallah sen de anne olursun ama strese girme, moralin hep yerinde olsun

stressiz yaşanmıyor yaaa. tamam ağlamıcam diyorum sabahtan beri temizilk yapıyorum kafam dağılsın diye hooop al işte kuzen arıyor ve hamileyim diyor. al oturağla.

ben seni çok iyi anlıyorum canım ama ağlayıp kendini yıpratmakla eline bişe geçmez üzme kendini hayırlısı ne zamansa olur
bide daha yeni başlamışsın çalışmalara yıllarda hamile kalamayanlar var üzülme bak benim durumuma iki kere adet olmam gerekiyordu herşeyim alt üst oldu
benimde kardeşim 1 yıllık evli gelinimiz 4 aylık hamile bende onlara çok kızdım içimden biliyorlardı benim çocuk düşündüğümü inat edip benden önce davrandılar (eşimi pek istemiyorlarda kardeşim ve babam) sırf ilk torun onlardan gelsin diye al burdan yak işte bende böyle olunca sinir oldum niye ben bu duruma düştüm diye soruyorum hep kendi kendime

allah hayıırlısını versin canım yaaa iyikibu site var ve iyiki burada paylaşabiliyorum duygularımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…