Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ben seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 6,5 aylık hamileyken erken doğumla kaybettim .Allahım sabırlar versin. Sağlıklı ve zamanlı doğumlar -bebekler nasip etsin herşeyin hayırlısı. inşallah yeni bebeklerimizle bu boşluk dolacak canım.

Canım liste 746 da bak istersen buldum senin için artık sende o listede olacaksın ne güzel ya:)buarada yarın hemen bi kan tahlili yaptır olurmu ama sonucu mutlaka yaz bize olurmu merakta bırakma bizi

hamileliğimi adetime 2 gün kala idrar testinden öğrenmiştim kızlar sizlere örnek olsun aynı gün kan tahlili de yaptırdım hcg 78 çıktı 2 gün sonra bir daha hcg yaptırdım 126 ydı bence en erken dönemde kan tahlili en güvenlisi

:))) İnşallah canım...Aslında bundan önce gittiğim doktor tıp fakültesinde başka bir proftu.O istemişti rahim filmini.İşte ondan son anda kaçtım.Sonra buna gittim.Bu da prof ama özel bir klinikte.Valla doktorlar da kendi arasında çelişiyo anlamadım ben valla.Birkaç doktora gidip en sonunda bir karar vermek lazım galiba.

başın sağolsun canım çok zor yaşadıklarımız allah sabır versin hepimize benim bekleme sürem ekimde oluyor kasım adetimi bekliycem artık daha doğrusu beklemiycem....

29 aslında ama ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum çatlamış yumurtan inşallah hamilesindir dedi o yüzden ayın 26 sında test yaptır dedi. Hayırlısı.

hadi hayırlısı allah varsa bebişine sağlık versin inşallah,allah yüzünü güldürsün bu sefer

kızlar size bişey sorucam zahmet olmazsa bi göbeğinize bakarmısınız göbeğin alt tarafın dikey kahverengi bi çizgi varmı bende dün oluştu böyle bi çizgi adetimede 7 gün var çünkü nette araştırım 3 kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunu acaba sizdede varsa benim ki normal diyeceğim

Kızlar başınız sağolsun.ikiniz içinde çok acı.haklısınız hamile kalmakla iş bitmiyorki.asıl korku ondan sonra başlıyor.ya düşermi,ya ölürmü,ya sağlığı iyi değilse diye.ama rabbim eğer doğacağı varsa koruyor onu.dünyada yiyeceği lokması varsa doğuyorlar işte.sağlıklı olsun evlatlarımız inşallah.inşallah hamile kalırız ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz.bende mesela sık enfeksiyon oluyo,bünyem müsait bu yüzden hamile kalırsam düşük yaparım diye şimdiden korkuyorum

Sizlerle tanıştığıma memnun oldum kızlar.Şimdilik çıkıyorum.Görüşürüz yarın..İyi geceler hepinize....

canım ben baktım bende de var.normal sanırım .

Bende öyle bi çizgi yok valla.Üzülmeli miyim bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…