kızlar ayın 26 sına kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum. senelik izindeyim bende evdeyim. sabırsızlıkla günler geçsin diye bekliyorm.
herşeyin hayırlısı kızlar ben hamile kaldım ama bebeğim çok hasta oldu gebeliğim sonlandırıldı hemde artık karnımda kıpır kıpır hareket ettiği zamanlarda 5 buçuk aylık gitti oğlum kocaman bir delikanlıymış meğer tarttılar boyunu ölçtüler 520 gr 32 cm di ama beyni çok hastaydı çok kötü bir hamilelik geçirdim hep doktorlara hep diken üstünde o yüzden önce sağlık deyin gerisi boş
kız gece gece güldürdün beni.adam ne güzel demiş bak.0 km ve turp gibisin maşallahhhh..bende senin gibi biliyodum,film çektirmeden anlaşılmıyo diyolar.hatta tv.de bi doktorda öyle dedi,işte internette yazanlar falan.beni biraz rahatlattın canım ya..benimde hormon temiz çıktı.her ayda adetimi güzel oluyorum.inşallah tüpler açıktır,bende 0 km.yimdir inşallah
26'sı adet günün mü canım?
canım ben seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimde 6,5 aylık hamileyken erken doğumla kaybettim .Allahım sabırlar versin. Sağlıklı ve zamanlı doğumlar -bebekler nasip etsin herşeyin hayırlısı. inşallah yeni bebeklerimizle bu boşluk dolacak canım.
29 aslında ama ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum çatlamış yumurtan inşallah hamilesindir dedi o yüzden ayın 26 sında test yaptır dedi. Hayırlısı.
29 aslında ama ben bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum çatlamış yumurtan inşallah hamilesindir dedi o yüzden ayın 26 sında test yaptır dedi. Hayırlısı.
Ayy hadi bakalım inşallah hamilesindir.Zaman hiç geçmez şimdi bilmez miyim..
hadi hayırlısı allah varsa bebişine sağlık versin inşallah,allah yüzünü güldürsün bu sefer
kızlar size bişey sorucam zahmet olmazsa bi göbeğinize bakarmısınız göbeğin alt tarafın dikey kahverengi bi çizgi varmı bende dün oluştu böyle bi çizgi adetimede 7 gün var çünkü nette araştırım 3 kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunu acaba sizdede varsa benim ki normal diyeceğim
kızlar size bişey sorucam zahmet olmazsa bi göbeğinize bakarmısınız göbeğin alt tarafın dikey kahverengi bi çizgi varmı bende dün oluştu böyle bi çizgi adetimede 7 gün var çünkü nette araştırım 3 kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunu acaba sizdede varsa benim ki normal diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?