Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar...
benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio

bende yok evhancım
tamam canım çok saol baktığın için

canım ben baktım bende de var.normal sanırım .
hıımmm kız bide hamile olmayalım daha önce varmıydı ki sende

bende öyle bi çizgi yok valla.üzülmeli miyim bilemedim..
ay bilmiyorum ki canım benimde kafam çok karıştı

kızlar bende yatıyorum yarın görüşürüz. Iyi geceler.

tamam canım iyi geceler sana

slm kızlar...
Benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio

canım bizim kızlardan biri kullanmıştı ama hatırlamıyorum yarın girersen bi sorsana bizim kızlara

slm kızlar...
Benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio

canım ne için kullanıyosun??bende arada bir gyno-flor fitil kullanıyorum.sık enfeksiyon olduğum için bu fitil iyi geliyoda.mesela gece yatarken koyuyorum.ertesi gün herhangi bir vakit ansızın içimden geri akıyor.fitil içerde eriyor ve ertesi gün akıyor yani.

evhan kullanıcısından alıntı
kızlar size bişey sorucam zahmet olmazsa bi göbeğinize bakarmısınız göbeğin alt tarafın dikey kahverengi bi çizgi varmı bende dün oluştu böyle bi çizgi adetimede 7 gün var çünkü nette araştırım 3 kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunu acaba sizdede varsa benim ki normal diyeceğim

mjını okuyunca bende baktım bendede var acaba ümitlenmelimiyim sen sormadan önce hiç dikkatimi çekmemişti ablamda hamile 5haftalık yarın arayıp sorayım ondada varmı die eğer varsa yazarım burdan ümitlenmemiz için bi işareet olur...ama benim adetime daha çok var 3 eylül....!

Son düzenleme:

zaten fazlası akıyodur.aynı meni gibi.eşimiz boşalıncada fazlası akmıyormu,onun gibi işte.

ok canım sağol.beyaz kremsi bir jel çıkışı su gbi olabilir mi?yoksa benim kendi akıntım mı anlamadım ne işe yarar onuda bilmiorum ama kullanıorum işte.bn zaten aşılama olmuş gbide hissetmiorum kendimi hayırlısı olsun artık

canım ben aşılama yaptırdım.şimdi sonuçalacağım güne kadar kullanıcam.progesteron hormonu içeren bi jel.

ayyyyyy canım hadi bakalım ya varya sorarsan çok mutlu olurum gülüm ya eğer varsa ondada ümitlenmek için çok büyük bi nedenim olacak sayende buarada yaz olurmu ne olursun gözüm sende olacak yarın

Büyüh ihtimalle akıntın o jelle alakalıdır bence.iyice içine sürüyosan,o da haliyle eriyor ve sızıyor.mesela ben bir ara bepanthen krem sürüyodum,sonra o bile akıyodu düşün.rengi çamaşırıma çıkıyodu.

aplikatörü var içime sıkıorum.sürülmüo yani.ama öğleden sonra bile afedersin işer gbi gelir mi zaaten içinde toplasan 8 gr.lık bi krem var.amannnn demek ki yetio.öfff ne gıcık işler yaw...

aplikatörü var içime sıkıorum.sürülmüo yani.ama öğleden sonra bile afedersin işer gbi gelir mi zaaten içinde toplasan 8 gr.lık bi krem var.amannnn demek ki yetio.öfff ne gıcık işler yaw...

anladım canım.benim fitilde öyle akıyo işte.aktığını hissediyorum.hemde ne gıcık işler.kadınların derdi bitmiyoki.bütün pis işler bizde.benim fitilde beyaz,kireç gibi akıyo ordan.çamaşır falan batıyo yani.

Little angelcim canım sana zahmet be sende bakarmıs göbeğine sendede varmı göbeğinin altından aşağıya doğru kahverengi dikey çizgi zahmet olmazsa tabi

aynen katılıorum canım sana bütün pis işler bizde.ben kaçayım kociş beni çağırıo herkese ii geceler...

Her ay umutla bekliyoruz yaa..şu an o kadar ağlayasım varki.ilişkiye girerken düşünüyoruz işte,rahat olun diyolar ama olmuyoki.amaç belli.

Kızlar başım ağrıdı.bende yatıyorum.moralimde pek iyi değil,bıktım beklemekten,bıktım tahrişten,bıktım ilişki sonrası yanmadan.bir tek yumurtlama zamanı rahatım,onun haricinde ilişkiye zor giriyorum.bıktım,bıktım,bıktım yaniiiiiiiiiiii.morali,mde bozuk işte.

tamam canım sıkma canını olurmu herşey düzelir buna emin ol hep pozitif düşün pozitif olsun inşallah hadi iyi geceeler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…