tamam canım çok saol baktığın içinbende yok evhancım
hıımmm kız bide hamile olmayalım daha önce varmıydı ki sendecanım ben baktım bende de var.normal sanırım .
ay bilmiyorum ki canım benimde kafam çok karıştıbende öyle bi çizgi yok valla.üzülmeli miyim bilemedim..
kızlar bende yatıyorum yarın görüşürüz. Iyi geceler.
slm kızlar...
Benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio
slm kızlar...
Benim bir sorununm olacak aranızda crinone jel kullanan var mı?ben bunu kullanıorum ama sabah ve öğlenden sonra dahi hep akıntım oluyo.su gibi.bu jelden mi kaynaklanıo acaba?jel geri mi gelio
canım ne için kullanıyosun??bende arada bir gyno-flor fitil kullanıyorum.sık enfeksiyon olduğum için bu fitil iyi geliyoda.mesela gece yatarken koyuyorum.ertesi gün herhangi bir vakit ansızın içimden geri akıyor.fitil içerde eriyor ve ertesi gün akıyor yani.
canım ben aşılama yaptırdım.şimdi sonuçalacağım güne kadar kullanıcam.progesteron hormonu içeren bi jel.canım ne için kullanıyosun??bende arada bir gyno-flor fitil kullanıyorum.sık enfeksiyon olduğum için bu fitil iyi geliyoda.mesela gece yatarken koyuyorum.ertesi gün herhangi bir vakit ansızın içimden geri akıyor.fitil içerde eriyor ve ertesi gün akıyor yani.
evhan kullanıcısından alıntı
kızlar size bişey sorucam zahmet olmazsa bi göbeğinize bakarmısınız göbeğin alt tarafın dikey kahverengi bi çizgi varmı bende dün oluştu böyle bi çizgi adetimede 7 gün var çünkü nette araştırım 3 kişi böyle öğrenmiş hamile olduğunu acaba sizdede varsa benim ki normal diyeceğim
mjını okuyunca bende baktım bendede var acaba ümitlenmelimiyim sen sormadan önce hiç dikkatimi çekmemişti ablamda hamile 5haftalık yarın arayıp sorayım ondada varmı die eğer varsa yazarım burdan ümitlenmemiz için bi işareet olur...ama benim adetime daha çok var 3 eylül....!
aplikatörü var içime sıkıorum.sürülmüo yani.ama öğleden sonra bile afedersin işer gbi gelir mi zaaten içinde toplasan 8 gr.lık bi krem var.amannnn demek ki yetio.öfff ne gıcık işler yaw...
aynen katılıorum canım sana bütün pis işler bizde.ben kaçayım kociş beni çağırıo herkese ii geceler...anladım canım.benim fitilde öyle akıyo işte.aktığını hissediyorum.hemde ne gıcık işler.kadınların derdi bitmiyoki.bütün pis işler bizde.benim fitilde beyaz,kireç gibi akıyo ordan.çamaşır falan batıyo yani.
aynen katılıorum canım sana bütün pis işler bizde.ben kaçayım kociş beni çağırıo herkese ii geceler...
kızlar başım ağrıdı.bende yatıyorum.moralimde pek iyi değil,bıktım beklemekten,bıktım tahrişten,bıktım ilişki sonrası yanmadan.bir tek yumurtlama zamanı rahatım,onun haricinde ilişkiye zor giriyorum.bıktım,bıktım,bıktım yaniiiiiiiiiiii.morali,mde bozuk işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?