Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kıslarrr
dün sporda bi arkadaşla tanıştım kadın 13 kez gebe kalmş maşşallah ama 6 doğum yapmış diğerleri düşmüş
gülümmm ebrarr nerdesiniz kepeklim haftasonlarını sevmiyorum sizler yoksunuzz

gülüm özeline rüyamı yazıyom canım yorumlarsan sevinirim

günaydın ceylinim
nasılsın bende haftasonlarını hiç sevmiyorum sizi özlüyorummafoldumben
ya benim bugün hiç moralim yok çünkü adet olacakmışım gibi sancılarım var
ayy acaba kepeklim ne yaptı adet olmamıştır inş.dün günüydü onun

yeni arkadaşlar katılmışşş hoşgeldiniz yazılarınızı okudum inşş en kısa zamanda hamiş kalırsınızz

günaydın eflalimmm
kıslar ben bu gün izinliyim dayanamadım eşim giderken kalktım sizinle konuşayım diye ama azıcık uyuyup tekrar geliyorummm canlarımmmm

Ay kızlar bana yardım edin lekem gelmiyor artık kanamam da yok dün öğleden beri leke yok adet günüm yarın göğüslerim feci şiş durumda şimödi test yapıyım mı ben?

Canım çıkar mı ki ay çıkmazsa ya nasıl strese girdim ya göğüslerim çok şişip acımasa stresten olmuyorum diycem.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ceylincim özeline attım cnm. ben iyi sayılırım gece yine uykusuz geçti. adet gelmedi ama göğüslerim acımaya başladı niyeyse. şişgin bişekilde bekliyorum.

Ay kızlar bana yardım edin lekem gelmiyor artık kanamam da yok dün öğleden beri leke yok adet günüm yarın göğüslerim feci şiş durumda şimödi test yapıyım mı ben?
leke nezaman geldiki. cnm inş. hamilesindir. bu aralar hamile haberi almaya çook alıştım. bide senden alalım.

gülüm tşk ederim canımmm çok saolll
rica ederim cnm bişi yazmadımki..

gülüm okudum canımm saol canımmmmm
eflalim kan testi yaptır istersen dr una söyle durumu bence stres yapma kendine canımcımm

günaydıın hanımlar.
nasılsınız.nasıldı haftasonu..
yine pazartesi işe geldik cok sıkılıyorum yaaa.
ebrarcım bakıorum sıkı takiptesin opuyorumnanaktan
valla dun adet gunumdu daha gelen giden yok bekliyorum.
yarın sabaha kadar gelmezse test yaparım diye düşündüm ne dersiniz.

günaydın kepeklimmm benim haftasonu berbattı. senin iyidir umarım. hadi inşallah sendende alırız güsel haberi. varsa çıkar belki yp bakalım test

günaydın kepeklimmm benim haftasonu berbattı. senin iyidir umarım. hadi inşallah sendende alırız güsel haberi. varsa çıkar belki yp bakalım test

hayırdır canım ya ,noldu haftasonu.yoksa hala adetin stresi mi.
inşallah tez zamanda rahatlarsın canım yaa.
haftasonu güzel sayılırdı.benim için işe gelmediğim hergün güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…