duydum canım duydum geldimmmmm
yakın olsayadık ben gelirdim vallaha kurabiye pasta yemeye
sen nasılsın
bende cuma günü rahim filmi çekindim peşinden enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi doktor bende hiç sevmem antibiyotik alınca daha kötü oluyorum biraz miğdem yanıyor halsizlik var üzerimde birazda kasıklarımda sancı filmden dolayı
selam kızlar nasılsınız.. bugün adet olmam lazımdaı 3 damla bişi gelmiş inşallah devamı gelmez yaaaaaaa((( :84::84::84:
aynı benimde öyle sadece önceki gün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım okadar yürümeme bile engel olacak bir ağrıydı.. bu ay umutluydum yine olmayacak galiba of ya...inşallah seninde gelmez... bu sitede hemen hemen tüm kızlardan hamilelik haberleri alıyoruz sıra bizde olsun artık...Inşallah gelmez de hamilesindir canım yaa inşallah bende hamileyimdır benim de son 1 iki günüm bel ağrısı dışında ne regl belirtisi nede gebelik belirtisi yok
hoşbulduk canımmmm...inşallah valla ne bileyim 14 şubatta kan testi yaptırmıştım çıkmadı o yüzden çok umudum yok bu ay...hoşgeldin nimetciğim hadi bakalım inşallah gelmez adetin
aynı benimde öyle sadece önceki gün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım okadar yürümeme bile engel olacak bir ağrıydı.. bu ay umutluydum yine olmayacak galiba of ya...inşallah seninde gelmez... bu sitede hemen hemen tüm kızlardan hamilelik haberleri alıyoruz sıra bizde olsun artık...
eşin test yaptırdımı esracığım
gerçe ben senin tüplerde bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü maşallah nazar değmesin hep iri yumurtaların oluyor
ya inşallah hamilesindir ama değilsende eşin inşallah biran önce test yaptırır yokmu sizinde yakında bi hastane hemen götüre bileceğiniz bende eşime dedim ne varmış sanki idrar verir gibi bardağa boşalcaksın kadınlara neler yapılıyor nelerle uğraşıyoruz dedim hak verdi bana sonunda bakalım inşallah iğneler bi işe yararda yumurtam oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?