Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

duydum canım duydum geldimmmmm
yakın olsayadık ben gelirdim vallaha kurabiye pasta yemeye
sen nasılsın

bende cuma günü rahim filmi çekindim peşinden enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi doktor bende hiç sevmem antibiyotik alınca daha kötü oluyorum biraz miğdem yanıyor halsizlik var üzerimde birazda kasıklarımda sancı filmden dolayı

Nasıl çok ağrı oldu mu bari canım yaa ben çok korkuyorum rahim filminden

selam kızlar nasılsınız.. bugün adet olmam lazımdaı 3 damla bişi gelmiş inşallah devamı gelmez yaaaaaaa ((( :84::84::84:

selam kızlar nasılsınız.. bugün adet olmam lazımdaı 3 damla bişi gelmiş inşallah devamı gelmez yaaaaaaa ((( :84::84::84:

Inşallah gelmez de hamilesindir canım yaa inşallah bende hamileyimdır benim de son 1 iki günüm bel ağrısı dışında ne regl belirtisi nede gebelik belirtisi yok

yok ya korkulacak bi olay değil normal doktor kontroluna gidince alttan baktığı gibi şu alet varya rahimi görmek için takıp bakıyorlar onu takıyor içini batikonla temizliyor sonra uzun ip ince bi hortum var onu sokuyor rahimin içine ozaman biraz sancı oluyor adet sancısı gibi sonra o aleti geri çekiyor sende bacaklarını aşşağıya sarkıtıyorsun düm düz yatıyorsun sırt üstü tam o sırada ilacı veriyor hortumdan ilaç çok basınçlı o anda yine biraz adet sancısı oluyor iki kere filmi çekiyorlar okadar olay bitiyor bir saat bekleyip tekrar normal şekilde çekiyorlar ilaç gittimi kaldımı diye bakıyorlar benim tüplerim gayet açık çıktı doktorum tebrik etti çok çabuk geçti ilaç hemencecik dedi sanırım tüpleri tıkalı olan yada azcık yapışık olanlarda çok sancı olur çünkü ozaman o sıvının geçmesi daha uzun sürüyor
sanadamı doktorun çekmek istiyor

Inşallah gelmez de hamilesindir canım yaa inşallah bende hamileyimdır benim de son 1 iki günüm bel ağrısı dışında ne regl belirtisi nede gebelik belirtisi yok
aynı benimde öyle sadece önceki gün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım okadar yürümeme bile engel olacak bir ağrıydı.. bu ay umutluydum yine olmayacak galiba of ya...inşallah seninde gelmez... bu sitede hemen hemen tüm kızlardan hamilelik haberleri alıyoruz sıra bizde olsun artık...

Yok mehtapcim henüz öyle birşey yok bu ay eşimin testi ile dr gidersem tabi hamile değilsem dr ona göre farklı tedavi uygulayacagini söylemişti olur da isterse diye birde daha önce ben yumurtalıklar ve rahim için renkli usg ye girmiştim de orda sormuslardi çekindin mi diye

eşin test yaptırdımı esracığım
gerçe ben senin tüplerde bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü maşallah nazar değmesin hep iri yumurtaların oluyor

Valla canım aslinda benim de pek umudum yoktu çünki bir ay da sadece 3 defa çalışma oldu ve yumurtlama günlerimde değildi o da ama içimde acayip bir his var bunda 6 gün önce de bir gün boyunca karnım ağrıdı o kadar yani hayırlısı belki yarın test yapabilirim

eşin test yaptırdımı esracığım
gerçe ben senin tüplerde bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü maşallah nazar değmesin hep iri yumurtaların oluyor

Yok canım o da sen hamilesin gerek yok filan diyor ama regl olursam aynı gün yaptıracak ve benim dr gidicez aynı gün için de sonuç biliyormuş sanırım yaaa canım hiç bilmiyorum ama ışte önemli olan çok yumurta değil sağlıklı çalışan yumurtalar miş anladığım kadar birde benim kistler yumurtanın çatlamasını engelliyor ondan dolayı geç çatlıyormuş ama iğne olduktan sonra ki ay zamanında çatladı bu ay da hiç anlamadım dr gitmediğim için

canım erkeklere test çok basit ya benimki biraz nazlandı rahim filmi çekinirken iğne tedavisine geçerken erkektende test istiyorlar ben gidip hastanenin tuvaletinde yapmam falan dedi sonra bizim evin karşısında hastane var oraya sordum yakınsanız evde yapıp hemen getirin doktorluk bişe değil zaten bitek laburatuvarda bakılıyor dediler eşim hemen evde yaptı bende götürdüm 1 saat sonra aldım sonucu çok şükür olması gerektiğindende daha iyi çıktı

Hıım iyiymiş canım inşallah bir an önce hamile de kalirsin valla bazen diyorum ki yeter estik aşılama mi başka birşey mi ne olursa olsun yapalım da hemen hamile kalım istiyorum ama eşim bir test vermeye bile eşiniyor ama yaa ben senden daha çok etkileniyorum diyip duruyor ama ışte ben elimden geleni yapıyorum o hiç birşey yapmıyor

ya inşallah hamilesindir ama değilsende eşin inşallah biran önce test yaptırır yokmu sizinde yakında bi hastane hemen götüre bileceğiniz bende eşime dedim ne varmış sanki idrar verir gibi bardağa boşalcaksın kadınlara neler yapılıyor nelerle uğraşıyoruz dedim hak verdi bana sonunda bakalım inşallah iğneler bi işe yararda yumurtam oluşur

Inşallah gerek kalmaz amin ama gerek olursa tabiki yaptıracak mecbur
En yakın hastane 20 25 dk yok mesafede ama yetişir sorun olmaz sanırsam yaa yeterki daha fazla beklemeyelim artık inan ki çok bunaldım etrafımda ki insanlar çok anlayissiz bu konuda bende acayip alınganin bir kaç gündür küçük birşeyde bile gözlerim sular seller gibi oluyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…