selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım 1 yıldır evliyim,anne olmak istiyorum bebişimin gelmesini istiyrm bu mucizeyi yaşatsın allahım her isteyene
selam cnm hoşgeldinnn ne kadar zmandır bebek düşünüosun inş.tüm isteyenlerle birlikte sna da nasip etsin Allah...
hımmm yeniymiş daha olur inş.en yakın zmanda..teşekkürleramin inş 4 aydır bebek istiyorz...
slm ceyliiinnnn
günaydınlar canısııı bizde özledik seni. Nasılsın neler yaptın anlat bakalımm....günaydın kuzularımmm nasılsınız sizlerii çokkkkk özledimmmmmmm
günaydın canım kepeklimm yeni hafta sanada uğur getirsinn...günaydıııın
günaydınlar canısııı bizde özledik seni. Nasılsın neler yaptın anlat bakalımm....
aman şükürrr iyi olmana sevindimm... Az sabret canım izne çıkma zamanın yaklaşıyorr....iyiyim bidenem sen nasılsın walla bikaç gün annemde dinlendim çok iyi geldi
ama bugün hiç işe gelesim yoktu yaa
aman şükürrr iyi olmana sevindimm... Az sabret canım izne çıkma zamanın yaklaşıyorr....
aman canım bende ha ettim edeceğim derken evlenip ayrıldım :))) o yüzden biraz sabır evdeyken işte bakarsın biraz kendini toparlayınca ondan sonra istifa edersinn...ewet az kaldı
ama artık dayanılmaz hale getiriyorlar kafalarına göre iş yapıyorlar
düşünsene müdür bey demişki herkes 7:30 burda olacak gerizekalı herif sıkıyorsa git memurlara de 7:30 burda olun diye demin bi arkadaşımız istifa etti kız doğum izninden dönmüştü kıza süt izni bile vermediler o da istifa etti sanırım benim sonumda öyle olcak
ewet az kaldı
ama artık dayanılmaz hale getiriyorlar kaYasakli Sitearına göre iş yapıyorlar
düşünsene müdür bey demişki herkes 7:30 burda olacak gerizekalı herif sıkıyorsa git memurlara de 7:30 burda olun diye demin bi arkadaşımız istifa etti kız doğum izninden dönmüştü kıza süt izni bile vermediler o da istifa etti sanırım benim sonumda öyle olcak
rodiniacım sana da hayırlı haftalarrr..mutlu mutlu haberler al ınsallah.
ebuşum hosgeldın kuzucum.noldun sen yaa..iyileştin mi.cok yordular seni tabi dimi..
gecen hafta yoktum ya kızlardan aldım haberlerini.
aman canım bende ha ettim edeceğim derken evlenip ayrıldım :))) o yüzden biraz sabır evdeyken işte bakarsın biraz kendini toparlayınca ondan sonra istifa edersinn...
off Allah yardımcımız olsun.bizim burdada
işler karısık ben calısabılır raporumu aldım.5 hafta daha buradayım.inşllah sonuna kadar dayanabılırım.yoksa bızımkılerde mırın kırın edıyorlar.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?