Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım 1 yıldır evliyim,anne olmak istiyorum bebişimin gelmesini istiyrm bu mucizeyi yaşatsın allahım her isteyene

selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım 1 yıldır evliyim,anne olmak istiyorum bebişimin gelmesini istiyrm bu mucizeyi yaşatsın allahım her isteyene

selam cnm hoşgeldinnn ne kadar zmandır bebek düşünüosun inş.tüm isteyenlerle birlikte sna da nasip etsin Allah...

Kızlar yeni güzel bir hafta diliyorum hepinize. Allahım duymak istediğimiz hayırlı haberleri ulaştırsın bizlere.. Herkese G Ü N A Y D I N L A R R

Son düzenleme:
aman şükürrr iyi olmana sevindimm... Az sabret canım izne çıkma zamanın yaklaşıyorr....

ewet az kaldı
ama artık dayanılmaz hale getiriyorlar kafalarına göre iş yapıyorlar
düşünsene müdür bey demişki herkes 7:30 burda olacak gerizekalı herif sıkıyorsa git memurlara de 7:30 burda olun diye demin bi arkadaşımız istifa etti kız doğum izninden dönmüştü kıza süt izni bile vermediler o da istifa etti sanırım benim sonumda öyle olcak

rodiniacım sana da hayırlı haftalarrr..mutlu mutlu haberler al ınsallah.

ebuşum hosgeldın kuzucum.noldun sen yaa..iyileştin mi.cok yordular seni tabi dimi..
gecen hafta yoktum ya kızlardan aldım haberlerini.

aman canım bende ha ettim edeceğim derken evlenip ayrıldım :))) o yüzden biraz sabır evdeyken işte bakarsın biraz kendini toparlayınca ondan sonra istifa edersinn...

off Allah yardımcımız olsun.bizim burdada
işler karısık ben calısabılır raporumu aldım.5 hafta daha buradayım.inşllah sonuna kadar dayanabılırım.yoksa bızımkılerde mırın kırın edıyorlar.:26:

rodiniacım sana da hayırlı haftalarrr..mutlu mutlu haberler al ınsallah.

ebuşum hosgeldın kuzucum.noldun sen yaa..iyileştin mi.cok yordular seni tabi dimi..
gecen hafta yoktum ya kızlardan aldım haberlerini.

hoşbuldum canım benim
ewet dinlendim kendime geldim iyiyim şimdi çok şükür
ewet yaa çok yoruldum bu kadar yorgunluğu kaldıramıyorum artık
sen nasılsın canım bittimi yoğunluk

aman canım bende ha ettim edeceğim derken evlenip ayrıldım :))) o yüzden biraz sabır evdeyken işte bakarsın biraz kendini toparlayınca ondan sonra istifa edersinn...

canım zaten izinden sonra bi gelir bakarım bana da böyle yaparlarsa bende dayanamam walla
düşünsene kızın 1 buçuk saat erken çıkması lazım süt iznine izin vermiyorlar yaa

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun
ne diye mırın kırın ediyorlarmış çok sıkarlarsa canını bırak git canım ya
ay walla artık iş hiç umrumda deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…