Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bu arada ben yokken yeni bi gelişme oldumu
gül ne yatı hcg baktırmıştı yeniden ne çıktı
ebru ne yaptı kızlar doğurmadımı hala

amaan hayırlısı ınsallah
rızık Allahtan .nasip ederse çalışırız etmezse ne yapalım.

ben birazdan gelirim hanımlar.az işim cıktı

canım ya allah yardımcın olsunn.. hakkın senin süt izni dava etsen kazanırsınn

ya bunlarla ugraşılırmı ya pis herifler
ama şöyle bişey var inş. ben izinden dönünce hepsi gitmiş olur
çünkü hepsi milletvekiliyle gelmişti ee o gidince bunlar gidecek inş.

ya kızlar bişi dicem hafta sonu adet günümdü.. PAzar günü 3 bilemedin 4 damla kahverengi lekelenme oldum ondan sonra hiç kırmızı gelmedi.. sevinmelimiyim telaşlanmalımıyım.. bu arada sağ kasığımda gülün tabiriyle kazı çalışması var sanki :)))

hadi beee ay inş. kuşumm hadi bakalım hayırlısı
o zaman dikkatli ol yada bi görün dr hcg falan baktır ne bilim yaa
bak helecanlandım haa

hadi beee ay inş. kuşumm hadi bakalım hayırlısı
o zaman dikkatli ol yada bi görün dr hcg falan baktır ne bilim yaa
bak helecanlandım haa
14 şubatta yani bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmamıştı. bir hafta sonra çıkarmı yanii.. anlamadımkii... bi kaç gün geçse desemmi acaba...

merhaba arkadaşlar hepinizi bekleriz
güllllll evhan eflal dscopur esraersoy ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar buyrun topiğimizin devamına

günaydın kızlar beş yıldır evlıyım bebegim yok eşim de varikösel vardı amelyat oldu 2 ay oldu ama bekle diyorlar zaman la iyleşiyormuş ben gibi olup hamile kalan varsa yazsın umudumuz artsın

günaydın kızlar beş yıldır evlıyım bebegim yok eşim de varikösel vardı amelyat oldu 2 ay oldu ama bekle diyorlar zaman la iyleşiyormuş ben gibi olup hamile kalan varsa yazsın umudumuz artsın
canım hoşgeldin. eltim 5 yıllık evli 3 yıllık evliyken eşi varikosel olmuş bir kaç ay sonra hamile kalmış şimdi kızımız 1,5 yaşında... aynı binada arkadaşı var onunda eşi 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu oda 1 aylık hamileee yani umutsuz olma sende yakında hamiş haberi alabilirsinn...

14 şubatta yani bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmamıştı. Bir hafta sonra çıkarmı yanii.. Anlamadımkii... Bi kaç gün geçse desemmi acaba...

canım walla bilmiyorum ki
hele bikaç gün daha bekle istersen sonra yaptırırsın

canım sakın umutsuzluğa kapılma
tabiki bu şekilde hamile kalan çok insan var inş. En kısa zamanda alırsın hayırlı haberi

günaydın canım benim biz iyiyiz sen nasılsın
kuzucuk nasıl bakalım

allah iyilik versin cnm,bende iyiyim çok şükür oğluşumda iyidir inş ilaç kullanıyoruz çarşamba kontrolümüz var testlerimiz varmı ne testi acaba 3lü tarama testimi onu yapcak drumuz inş iyi haberler söyler,bu arada su içmekten içim şişti

hımm dimek görecen ufaklığı
hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım benim
hayırdır niye o kadar su içtin ki

herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm

du um bana ödev verdi günde 8 bardak su içiceksin dedi ee bende hem tatlı yiyom hemde su içiyomm

anladımm afiyet olsun yarasın canım benim

herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm

günaydın canımm
amann çok kötü olmuş ya senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…