canım ya allah yardımcın olsunn.. hakkın senin süt izni dava etsen kazanırsınncanım zaten izinden sonra bi gelir bakarım bana da böyle yaparlarsa bende dayanamam walla
düşünsene kızın 1 buçuk saat erken çıkması lazım süt iznine izin vermiyorlar yaa
canım ya allah yardımcın olsunn.. hakkın senin süt izni dava etsen kazanırsınn
ya kızlar bişi dicem hafta sonu adet günümdü.. PAzar günü 3 bilemedin 4 damla kahverengi lekelenme oldum ondan sonra hiç kırmızı gelmedi.. sevinmelimiyim telaşlanmalımıyım.. bu arada sağ kasığımda gülün tabiriyle kazı çalışması var sanki :)))
14 şubatta yani bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmamıştı. bir hafta sonra çıkarmı yanii.. anlamadımkii... bi kaç gün geçse desemmi acaba...hadi beee ay inş. kuşumm hadi bakalım hayırlısı
o zaman dikkatli ol yada bi görün dr hcg falan baktır ne bilim yaa
bak helecanlandım haa
merhaba arkadaşlar hepinizi bekleriz
güllllll evhan eflal dscopur esraersoy ismi aklıma gelmeyen arkadaşlar buyrun topiğimizin devamına
canım hoşgeldin. eltim 5 yıllık evli 3 yıllık evliyken eşi varikosel olmuş bir kaç ay sonra hamile kalmış şimdi kızımız 1,5 yaşında... aynı binada arkadaşı var onunda eşi 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu oda 1 aylık hamileee yani umutsuz olma sende yakında hamiş haberi alabilirsinn...günaydın kızlar beş yıldır evlıyım bebegim yok eşim de varikösel vardı amelyat oldu 2 ay oldu ama bekle diyorlar zaman la iyleşiyormuş ben gibi olup hamile kalan varsa yazsın umudumuz artsın
14 şubatta yani bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmamıştı. Bir hafta sonra çıkarmı yanii.. Anlamadımkii... Bi kaç gün geçse desemmi acaba...
günaydın kızlar beş yıldır evlıyım bebegim yok eşim de varikösel vardı amelyat oldu 2 ay oldu ama bekle diyorlar zaman la iyleşiyormuş ben gibi olup hamile kalan varsa yazsın umudumuz artsın
günaydınlarrrr canımm iyiyizzz şükürrr....herkeze sevgiyle günaydınlarrrrrrrrrr.
nasılsınız boncuklaımmm:79:
herkeze sevgiyle günaydınlarrrrrrrrrr.
Nasılsınız boncuklaımmm:79:
günaydın canım benim biz iyiyiz sen nasılsın
kuzucuk nasıl bakalım
günaydın canım benim biz iyiyiz sen nasılsın
kuzucuk nasıl bakalım
allah iyilik versin cnm,bende iyiyim çok şükür oğluşumda iyidir inş ilaç kullanıyoruz çarşamba kontrolümüz var testlerimiz varmı ne testi acaba 3lü tarama testimi onu yapcak drumuz inş iyi haberler söyler,bu arada su içmekten içim şişti
ebrucumm bu çizelgemin üstüne bende yazı yazmak istiyorum sizler gibi ama bimiyorummm:26:
hımm dimek görecen ufaklığı
hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım benim
hayırdır niye o kadar su içtin ki
du um bana ödev verdi günde 8 bardak su içiceksin dedi ee bende hem tatlı yiyom hemde su içiyomm
herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?