günaydın hanımlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım bu sabah?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm
herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm
günaydın hanımlarrrrrrrr
iyiyim tatlım
nasıl geçti dinlendinmi bol bol
iyimisin şu an?
hoşgeldin cnmm kötü geçmiş ama olsun iyi tarafından bak bebişin senle nere gitsen seni yanlız bırakmıyo kimse olmazsa onla konuş sıkıntın giderr
Ya ebrucummm okumadın gaiba yazımı çizelgenin üstüne nasıl yazı yazılıyo sizin gibi bende yazma istiyim amaaa
canım benim günaydın geçmiş olsun.... aman aman çok dikkat et....Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben feciiii öksürüyorum bebeğim içimde zıplamaktan bir hal olduİnşallah bir sıkıntı olmaz
Bu cmt. doktora gidecez inşallah cinsiyeti belli olur:)
görmedim ebuşcum kusura bakma ozaman benimkinide didem yapmıştı ona söyliyim bariii,bu arada didem nerde kaldııı
kahvaltımı yapmaya kalkıyorum kızlar görürşüzz,benim çocuklarımın kalkmaya niyetleri yok gibi belki kokuya uyanırlarr benim bebişim bile uyandı fır dönüyo açlıktan koca danalarım acıkmamışlar allah halla
Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben feciiii öksürüyorum bebeğim içimde zıplamaktan bir hal olduİnşallah bir sıkıntı olmaz
canım benim günaydın geçmiş olsun.... aman aman çok dikkat et....
hadi bakalımm...
canısı benim adette dün 3 bilemedin 4 damla geldi birdaha gelmedi....
canım walla bilmiyom ki didoş nerde kaldı
afiyet olsun canım benim
hadi yapta gel kahvaltını
günaydın canımmm
ah sendemi öksürmeye başladın aman ya o kadar kötü bişey ki
canım bence sen bugün yarın en başta öksürük için git
[ı]günaydın kızlar ben geldimmmm nasılsınız[/ı]
sıkıntı yaratırmı acep yaaacmt kendi doktoruma gidecem ya nede olsa o zaman giderim diye düşünüyorum o görmeden başka doktora göndermiyo gitsemde ilaçlarını onaylamıyo sende mi öksürüyon bacım?
anladımm afiyet olsun yarasın canım benim
günaydın canımm
amann çok kötü olmuş ya senin için
günaydın hanımlarrrrrrrr
hoşgeldin cnmm kötü geçmiş ama olsun iyi tarafından bak bebişin senle nere gitsen seni yanlız bırakmıyo kimse olmazsa onla konuş sıkıntın giderr
ya ebrucummm okumadın gaiba yazımı çizelgenin üstüne nasıl yazı yazılıyo sizin gibi bende yazma istiyim amaaa
Kızlar günaydın nasılsınız?
günaydın kızlar ben geldimmmm nasılsınız
günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..
günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?