Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herkese günaydın ben çok kötüyüm yorgnun ve uykusuzum dün ankarada eğitimim vardı hiç birşey anladım haftasonunda ölüyorummm

hoşgeldin cnmm kötü geçmiş ama olsun iyi tarafından bak bebişin senle nere gitsen seni yanlız bırakmıyo kimse olmazsa onla konuş sıkıntın giderr

ya ebrucummm okumadın gaiba yazımı çizelgenin üstüne nasıl yazı yazılıyo sizin gibi bende yazma istiyim amaaa

iyiyim tatlım
nasıl geçti dinlendinmi bol bol
iyimisin şu an?

ewet canım dinlendim
çok şükür iyiyim şimdi

tatlım cevap verdim görmedin sanırım
benim çizelgeyi kepeklim yaptı bende bilmiyom tatlım

kahvaltımı yapmaya kalkıyorum kızlar görürşüzz,benim çocuklarımın kalkmaya niyetleri yok gibi belki kokuya uyanırlarr benim bebişim bile uyandı fır dönüyo açlıktan koca danalarım acıkmamışlar allah halla

Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben feciiii öksürüyorum bebeğim içimde zıplamaktan bir hal oldu İnşallah bir sıkıntı olmaz

Bu cmt. doktora gidecez inşallah cinsiyeti belli olur:)

Ben feciiii öksürüyorum bebeğim içimde zıplamaktan bir hal oldu İnşallah bir sıkıntı olmaz

canım benim günaydın geçmiş olsun.... aman aman çok dikkat et....
hadi bakalımm...
canısı benim adette dün 3 bilemedin 4 damla geldi birdaha gelmedi....

görmedim ebuşcum kusura bakma ozaman benimkinide didem yapmıştı ona söyliyim bariii,bu arada didem nerde kaldııı

canım walla bilmiyom ki didoş nerde kaldı

afiyet olsun canım benim
hadi yapta gel kahvaltını

günaydın canımmm
ah sendemi öksürmeye başladın aman ya o kadar kötü bişey ki
canım bence sen bugün yarın en başta öksürük için git

canım benim günaydın geçmiş olsun.... aman aman çok dikkat et....
hadi bakalımm...
canısı benim adette dün 3 bilemedin 4 damla geldi birdaha gelmedi....

Allah Allah yaaa ben senin olayını bir türlü anlayamadım bacım neden bi jinekoloğa gidip adam gibi muayne olmuyorsun?

Sıkıntı yaratırmı acep yaaa Cmt kendi doktoruma gidecem ya nede olsa o zaman giderim diye düşünüyorum o görmeden başka doktora göndermiyo gitsemde ilaçlarını onaylamıyo Sende mi öksürüyon bacım?

günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..

[ı]günaydın kızlar ben geldimmmm nasılsınız[/ı]

günaydın canım hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın

tatlım bende geçenlerde çok kötü öksürüyordum
dayanılmaz bişey olduğunu biliyorum her ne denediysem geçmedi
en son öksürük şurubu içmek zorunda kaldım
bak çok zorlanma geçen eşimin kuzeni öksürüyordu o da hamiş
kız o kadar zorlanmış ki kaburgası kaymış Yuh dedimmm

anladımm afiyet olsun yarasın canım benim

günaydın canımm
amann çok kötü olmuş ya senin için

sorma canım yaa ne olucak benim bu halim bilmiyorum

günaydın hanımlarrrrrrrr
nasılsınız bakalım bu sabah?

günaydın eh işte

evet bebeğim hep yanımda çok şükür konuşuyorum onunla aslında ama inan kendimi çok yorgun hissediyorum.bugün müdürmle konuşucam onun vicdanına kalmış artık akşam çıkış saattlerimiz hakkında

günaydın geçmiş olsun hayırlısı canım

günaydın kızlar ben geldimmmm nasılsınız

günaydın eh işte

günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..

günaydın hadi hayırlsı canım çok heycanlı yaaaa

günaydın canlarım,

anammm kız daha sabah sordum kızlara ebru doğurmadımı hala dedim
hadi gözün aydın annende yanında çok yi olmuş bak bebekin şeklide değişmiş kız
ay ne kadar hoş bişey yaa
bikaç gün sonra allahın izniyle kucağına alcan inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…