tşk ederim gül ablaaaa yazılarımı hiççç görmüyosun sen hee küsücem amaa,hatta tebrik msjı bile attım sana özelden onu bile görmedin aşk olsun yani2 saat cnm buraya ısparta yakın. bebek bakımını çok iyi bilirim vaktinde çok baktım komşu çocuklarına yiğenime 5 ay ben baktım. ama yinede cahilliklerimiz vardır
cnm bizim burlarda tuzlarlar teri kokmasın die
melisimmm ismi çok güselmiş adıyla büyüsün inşallah
benim doktor kör galiba canim ya. valla al pipisi diye tutusturmustu resmi elime ama kizmis benim bebikim :) esim üzüldü giiiii. bende birden sasirdim acikcasi yani oglana alismistik, oglum diye seviyordukya 30 haftadan sonra kiz deyince tuhaf oldu biraz ama evlat evlattir. kiz erkek önemli bile degil. hayirli saglikli evlat olsunda. bilmiyorum ya esimin birazcik hevesi kacti gibi yani hayaller kurardi oglanla hep kiz olacagini duyunca dün aksam hic sesi cikmadi bile. birde karninin gelisimi gerideymis kizimin ya ben daha cok ona üzüldüm.
ya ilk başlarda öle oluoo ama canım hiçbişey belli diil bilmion dr çok yorum yapamıo.minicik bebe.ben dra diodum kii neden boyunu kilosunu sölemion die.oda daha mercimek kadar neyini söliim diodu.yani ilk başlarda telaş yapıon soonraa kocaman oluo hareket edio.elini koyduğun yeri tekmeliooo.içinde hayat var yani.allah tamamına erdirsin.ne takılıo kafana meselaaaa
kiz melisam semih ismi güzelmis. diger cocuklarinin ismi ne?
esimde dün kizina isim koydu. SILA olacak insallah. o benim gurbette silam olur dedi
selam. bende yeni katıldım aranıza.. galiba umarım sanırsam hamileyim :)))
selam. bende yeni katıldım aranıza.. galiba umarım sanırsam hamileyim :)))
hoigeldinn ne testi demedi miii kıssss
kan değerlerimede bakıldı yaa :26::26:neyse gidince öğrenicez artıkın,SEMİHİN ANLAMI ELİ AÇIK CÖMERT anlamında cnm bide allahın 99 isminden biri,dğer oğlumun adıda SAMED oda allahın isminden biri.
bide biz samedime hamileyken düşünmüştük bu ismi şimdi samed olsun bunun adı bir daha oğlum olursa semih koyarız demiştik nasip oldu çok şükür.
bizde öyle isimlere karışan yok yani varda biz duymuyoruz eşimle ben koydum hep isimleri.
ne güzel canımm ben isme karar vermiom ya.adıyla yaşasın oğlun inş.ışıl ve melis var aklımda yağmur nazlı ve ecem.ecemi kociş söledi.nazlıyıda ben bu erken doğum hikayesinden sonra düşündüm ama ışıl hep aklımda
tşk ederim gül ablaaaa yazılarımı hiççç görmüyosun sen hee küsücem amaa,hatta tebrik msjı bile attım sana özelden onu bile görmedin aşk olsun yani
anladım cnm dediğin gibi evlat evlattır senin daha ilk bebişin 2.ciye inş olur oğluşun allah bilir cnm..
karnıyla ilgili hımmmm vallahi tatlım ilk sende duydum bunu inş bişey yoktur sen en iyisimi uzman bir dr git.
canımm duadasın inşallah yarın güzel haber verirsin bisee
selam. Bende yeni katıldım aranıza.. Galiba umarım sanırsam hamileyim :)))
hoigeldinn ne testi demedi miii kıssss
kan değerlerimede bakıldı yaa :26::26:neyse gidince öğrenicez artıkın,SEMİHİN ANLAMI ELİ AÇIK CÖMERT anlamında cnm bide allahın 99 isminden biri,dğer oğlumun adıda SAMED oda allahın isminden biri.
bide biz samedime hamileyken düşünmüştük bu ismi şimdi samed olsun bunun adı bir daha oğlum olursa semih koyarız demiştik nasip oldu çok şükür.
bizde öyle isimlere karışan yok yani varda biz duymuyoruz eşimle ben koydum hep isimleri.
canımm ESMA ÜL HÜSNADAN KONMAZ DİYE OKUDM BEN eğer koyarsanda başında abdül OLMASI gerkmiş abdül demek kul demekmiş örneğin ABDULLAH: ALLAH ın kulu
canımm ESMA ÜL HÜSNADAN KONMAZ DİYE OKUDM BEN eğer koyarsanda başında abdül OLMASI gerkmiş abdül demek kul demekmiş örneğin ABDULLAH: ALLAH ın kulu
evet cnmm zaten oğlum adı tek deil başında ABDÜS SAMED VAR AMA KİMLİKTE SADECE SAMED YAZIYO ARADA SÖYLÜYORUZ BİZ.
inşş canımm ya hoşgeldinnnnnnnnnnn
doğru sölüyonnnnnn ilk zamanda böyle demekki. zaman geçsin istiyommm.ya ilk başlarda öle oluoo ama canım hiçbişey belli diil bilmion dr çok yorum yapamıo.minicik bebe.ben dra diodum kii neden boyunu kilosunu sölemion die.oda daha mercimek kadar neyini söliim diodu.yani ilk başlarda telaş yapıon soonraa kocaman oluo hareket edio.elini koyduğun yeri tekmeliooo.içinde hayat var yani.allah tamamına erdirsin.ne takılıo kafana meselaaaa
senin kızındaa adı güselmişşşş maşallah.kiz melisam semih ismi güzelmis. diger cocuklarinin ismi ne?
esimde dün kizina isim koydu. SILA olacak insallah. o benim gurbette silam olur dedi
hoşgeldin cnm naber iyimisinselamm herkese nasılsınız kızlarr?
cnmmmmm gördüm ama inannn o hafta giremedim yazamadım kimseye biliyon işyerindeki durumları ama okudm msjını çok sevindim beni düşünmene.inan kasıtlı deil.tşk ederim gül ablaaaa yazılarımı hiççç görmüyosun sen hee küsücem amaa,hatta tebrik msjı bile attım sana özelden onu bile görmedin aşk olsun yani
anladım cnm dediğin gibi evlat evlattır senin daha ilk bebişin 2.ciye inş olur oğluşun allah bilir cnm..
karnıyla ilgili hımmmm vallahi tatlım ilk sende duydum bunu inş bişey yoktur sen en iyisimi uzman bir dr git.
gül abla sen merak etme ya. ben mesela 5inci haftada ögrendim hamile oldugumu doktor bakmadi bile ultrasonla kücük diye. 7inci haftada bi bakti 1,2 cm ti. 9uncu haftada tekrar gittigimde 2,3 cm olmustu yani iki kati. cok fark ediyo cok cabuk degisip büyüo bebisler. gecer ablam zaman gecer
vayyyy çook güzel ismi cnm sıla ismiyle yaşasın inş.
kızımın DİLARA oğlumun SAMED karnımdakinide SEMİH cnm isimleri
doğru sölüyonnnnnn ilk zamanda böyle demekki. zaman geçsin istiyommm.
senin kızındaa adı güselmişşşş maşallah.
hoşgeldin cnm naber iyimisin
cnmmmmm gördüm ama inannn o hafta giremedim yazamadım kimseye biliyon işyerindeki durumları ama okudm msjını çok sevindim beni düşünmene.inan kasıtlı deil.
ben erken öğrendimya ondan zaman geçmiyo gibi.cuma bakılcak snra ne olcak snra bilmommm.
sağol canımm bende yarın doktora ggidicam aslında bugün gitcektik kociş uykusuz kalmasın diye yarına erteledik banada dua edin bebeğimin gelişimi iyi olsun 1 hafta gerideydi yaa inşallah tutmuştur zamanında gidiyodur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?