Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tşk ederim gül ablaaaa yazılarımı hiççç görmüyosun sen hee küsücem amaa,hatta tebrik msjı bile attım sana özelden onu bile görmedin aşk olsun yani

anladım cnm dediğin gibi evlat evlattır senin daha ilk bebişin 2.ciye inş olur oğluşun allah bilir cnm..
karnıyla ilgili hımmmm vallahi tatlım ilk sende duydum bunu inş bişey yoktur sen en iyisimi uzman bir dr git.

gül abla sen merak etme ya. ben mesela 5inci haftada ögrendim hamile oldugumu doktor bakmadi bile ultrasonla kücük diye. 7inci haftada bi bakti 1,2 cm ti. 9uncu haftada tekrar gittigimde 2,3 cm olmustu yani iki kati. cok fark ediyo cok cabuk degisip büyüo bebisler. gecer ablam zaman gecer

canımm duadasın inşallah yarın güzel haber verirsin bisee

uzman bi doktora gönderdi zaten benim kendi doktorum. plazenta yeterince besleyemezmis bir süre sonra. yani yöle dedi. benim yani bunda degistirebilecegim birsey yokmus olur bazen böyle dedi. benim anlamadigim eli, kolu, kafasi ayaklari falan 1 hafta ilerde bile. onlarda ayni yerden besleniyo. e nasil karni gelismezmis ya. bence simdi yag depoluyorlarya karni diger yerlerinden incedir belki yada önümüzdeki aylarda karnindan kilo alir. bilinmezki bence. ama doktor iste dedi eger kafayla karninin arasindaki orati farki cogalirsa erken dogum yaptiracaklar

inşş canımm ya hoşgeldinnnnnnnnnnn

sağol canımm bende yarın doktora ggidicam aslında bugün gitcektik kociş uykusuz kalmasın diye yarına erteledik banada dua edin bebeğimin gelişimi iyi olsun 1 hafta gerideydi yaa inşallah tutmuştur zamanında gidiyodur artık

kelemekkk:) canım tebrikkkk ederimmmmmmmm.allah tamamına erdirsinnn

doğru sölüyonnnnnn ilk zamanda böyle demekki. zaman geçsin istiyommm.
kiz melisam semih ismi güzelmis. diger cocuklarinin ismi ne?

esimde dün kizina isim koydu. SILA olacak insallah. o benim gurbette silam olur dedi
senin kızındaa adı güselmişşşş maşallah.
selamm herkese nasılsınız kızlarr?
hoşgeldin cnm naber iyimisin
cnmmmmm gördüm ama inannn o hafta giremedim yazamadım kimseye biliyon işyerindeki durumları ama okudm msjını çok sevindim beni düşünmene.inan kasıtlı deil.

ben erken öğrendimya ondan zaman geçmiyo gibi.cuma bakılcak snra ne olcak snra bilmommm.

sagolasin abla. bakalim sen ne koyacaksin kizina/ogluna. ha demistin demi. oglana kaynatanin ismini kizada kendi begendigin ismi koyacaktin. insallah ikizin olurda ikisinide koyarsin :) bir kiz bir oglan :)

canımmm bişey yoktur allahın izniylee. sana bişey sorcam nette dolaşırken buldumda bu erken doğum geç doğum düşük için ya mübdi okuyun yazıodu doğru mu.bide inşirah suresi. okuodum kolay doğum için eee benim doğumum erken olmasın die ne okucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…