Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ya bişey söylicem kızmayında kızlarr arkadaşında dediği gibi yani bir insan 2yıldır aldatıldığını anlamzmı yaa,benim bir arkadaşım aldatıldığını bile bile 3 çocuğuna rağmen eşine katlandı,ama en sonunda biyerde patlaklık veriyo şuan boşanma aşamasında.

canım inşallah senin durumun nedir bebeiş varmı?

yok cnm biz bu
au korunmyı bıraktık ilk ay olmadı ama bnm yuzumden ben korunmayı bıraktıktan 4gun sonra pişman oldum ve ertesi gün hapı içtim o da kanama yaptı sebebi ise döllenmiş olan spermin tutunmsını engellemiş tabi bunu bnm kocam bile bilmio boşar beni sonra korunmadık ama olmadı işte bu ay bugun reglm bitti inşl bu ay güzel haberler veririm size:Saruboceq::Saruboceq:

o zaman ben başka bir konu açıcam. bugüne dek hiç konuşulmamış bir konu. hazır mısınızzzzzzzz soruyorum : kızlar sizce ben hamile miyim?kaydirigubbakcemile2

kızlar birsey fark ettim hani derler ya çocuğu kafaya takmadan cinselliği yasayın vs. ama bizler o işinden söz ederken bile çalışma diyoruz allahtan takmıyoruz sexsten midem bulantı valla

kafaya taktım. yarın prediktör alıcam. bi bakıcam. kendimi şartladım. çıkmayabilir. doğru sonuç göstermeyebilir. gene de alıp bakacağım. sonra gelip buraya yazacağım.

evet canım haklısın,bakıcam artık,çok saol...olumunekankayizsmile

o zaman ben başka bir konu açıcam. bugüne dek hiç konuşulmamış bir konu. hazır mısınızzzzzzzz soruyorum : kızlar sizce ben hamile miyim?kaydirigubbakcemile2

ay bende okurken acaba ne açıcak diyordum kaydirigubbakcemile3 valla bu iyi geldi açıldım şimdi dur bi bakalım acaba hamilemisin hıııııııımmmm bilmiyorumkismile 2 sonuç çıkıyor olabilirsinde olmayabilirsinde şaka şaka inşallah hamileyizdir kızlar yaaaa bunu duymaya çok ihtiyacım var

kızlar birsey fark ettim hani derler ya çocuğu kafaya takmadan cinselliği yasayın vs. ama bizler o işinden söz ederken bile çalışma diyoruz allahtan takmıyoruz sexsten midem bulantı valla

evet normalde erkekeler kadar istemeyiz ama bebek konusu olunca valla ben ister oldum:)))hergün olsun yeterki bebiş tutsun diye.hatta ben yataktan hemen kakmadım.az yattım çünkü spermler hemen dışarı çıkıyor sizde öle yapyonuz dimi kızlarrr?

çocuk sahibi olmaya niyetlendikten sonra valla cinselliğe bakış açım değiştisositososito günler belli, yapmak zorunda olunca akıldan bebk çıkmıor ki

yumurtlama günümde eşimle oturma odasından yatak odasına geçişimizi en iyi resmeden ifadeyi sizle paylaşmak istiorum.: kaydirigubbakcemile (öndeki ben heheh)

kızzlar ben çıkıyorum içerden çocuklar sesleniyo sıkılmışlarr,bilgisayarda da oyun oynicaklarmı biraz.yarında misafirlerim var hafta sonu bendeler yatılı,zaten bu hafta hiç misafirlerim bitmedi şükür...

aaaaaaa neden öyle diyorsun canım ben halimden memnunum adamı nerde kıstırdım orda valla Şeniz yakında başım ağrıyor bu akşam dicek adam sempatiksalakcinni

iyi geceler canım görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…