canım inşallah senin durumun nedir bebeiş varmı?
o zaman ben başka bir konu açıcam. bugüne dek hiç konuşulmamış bir konu. hazır mısınızzzzzzzz soruyorum : kızlar sizce ben hamile miyim?kaydirigubbakcemile2
yok cnm biz bu
au korunmyı bıraktık ilk ay olmadı ama bnm yuzumden ben korunmayı bıraktıktan 4gun sonra pişman oldum ve ertesi gün hapı içtim o da kanama yaptı sebebi ise döllenmiş olan spermin tutunmsını engellemiş tabi bunu bnm kocam bile bilmio boşar beni sonra korunmadık ama olmadı işte bu ay bugun reglm bitti inşl bu ay güzel haberler veririm size:Saruboceq::Saruboceq:[/QU
anladım hayırlısı canım.inşallah olur bu ay :)
tatlım böyle bigünde yapma
bakarsın beklemediğin anda hamiş kalırsın genelde hep öyle olurya sen biraz gerilmişsin ama kendini rahatlatmaya çalış olur arada uafk tefek şeyler takılma sen ne kendini ne eşini üzme canım herşey senin elinde olumunekankayizsmile
hyrlısı olsn cnm hakkında inşl gelmez o kötü kırmızılar
o zaman ben başka bir konu açıcam. bugüne dek hiç konuşulmamış bir konu. hazır mısınızzzzzzzz soruyorum : kızlar sizce ben hamile miyim?kaydirigubbakcemile2
kızlar birsey fark ettim hani derler ya çocuğu kafaya takmadan cinselliği yasayın vs. ama bizler o işinden söz ederken bile çalışma diyoruz allahtan takmıyoruz sexsten midem bulantı valla
inşaallah cnm siz hamilemisiniz?
kızlar birsey fark ettim hani derler ya çocuğu kafaya takmadan cinselliği yasayın vs. ama bizler o işinden söz ederken bile çalışma diyoruz allahtan takmıyoruz sexsten midem bulantı valla
kızzlar ben çıkıyorum içerden çocuklar sesleniyo sıkılmışlarr,bilgisayarda da oyun oynicaklarmı biraz.yarında misafirlerim var hafta sonu bendeler yatılı,zaten bu hafta hiç misafirlerim bitmedi şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?