Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım hepimiz böyleyiz bence kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yok tatlım yaa ben işte onu yeni öğrendim,ben hemen kalkıyordum, e evde 2 çocuk var zamansız bişe istiyolar pat diye kalkıp denk gelmemk için temizleniyorum hemen,e sonuç olarakta yer çekimine maruz kalınıyo tabi geri akıyo ve 4 aydır ortada bişi yok,amaaaa bu ay yastık bile koyuyorum bel altına ....kaydirigubbakcemile3

benm koca kaldırmıo ki zaten bide kızlar beraber olmadan önceden idrarınızı yapın sonra 1saat içinde cıkınca idrarla akıomus sperm bide esleinizi beraber olmadan önce hafif soğuk bi duşa sokun spermler canlanıomus bide bizlerde önce sıcak sonra brden soguk suyla yani şok yapınca kan basıncı artıomus ve yumurtalıklar çalışıomus son birsey bu brz özel olucak ama eğer oral sex varsa cinsel hayaınızda ve bebek istiyorsanız yapmayın turukteki asit spermin yapısını bozuyormus son birsey kadında orgazm olduğu sırada erkek boşalırsa sıcaklıklar spermin çıktığı sıcaklıkla aynı olduğu için içeriye girip yerleşmesi daha kolaymıs

kızlar unutmayın ilişkiden hemen sonra yataktan hemen kakmayın.yatın biraz uzanın 15-20 dak.sakın unutmayınçyoksa hemen dışarı akar gider çocuklarımıza yazık olmasın dimiii:)

evet canım katılıyorum sana bende nette okumuştum bunları kaydirigubbakcemile3 hepsinide uyguluyorum kaydirigubbakcemile3 herşey bebişlerimiz için

ay bunları öğrendiğim iyi oldu canım çok saol alkisalkisalkis bu akşamda adamın tepesindeyim hiç kurtuluşu yok garibimin tabiii önce soğuk bir duş kötükedihüsokötükedihüso ay kıyamam yaaa yazın bile sıcak suda yıkanır halbuki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bende çıkıyorum ama tekrar inşallah gelicen nette bi problem olmazsa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3

BıRAN ÖNCE BıZıM PRENSESLER SPERMLERDEN BıRıNı SEÇSıN VE ıÇERı ALSIN PRENSıNı :) DE BEBıŞ OLSUN YAHU Şeniz

öldm gülmkten koçişlermz bu steyi şikayet etcekler ykında

ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. Siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3

canım benimde aynı ya benimde yumurtlama dönemim başladı 2 gündür geceleri kalkmıyorum uyuyorum hiç akmıyo bakalım kısmet nasip inşallah

öldm gülmkten koçişlermz bu steyi şikayet etcekler ykında

geçen gün bi bakıyım nasıl bi siteymiş o dedi amaaan dedim işşte sadece bebek hamilelik muhabbeti falan yapıyoruz dedim hiç erkek yok dedim oda ne biliyorsun belki bi sapık girer okur dedi ay gülmekten koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne işi var sapığın bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…