çocuk sahibi olmaya niyetlendikten sonra valla cinselliğe bakış açım değiştisositososito günler belli, yapmak zorunda olunca akıldan bebk çıkmıor ki
yumurtlama günümde eşimle oturma odasından yatak odasına geçişimizi en iyi resmeden ifadeyi sizle paylaşmak istiorum.: kaydirigubbakcemile (öndeki ben heheh)
bende sana bişey söylimmi eveeeeeetttt sen kesin hamişsinnn okeyykaydirigubbakcemile5
evet normalde erkekeler kadar istemeyiz ama bebek konusu olunca valla ben ister oldum:)))hergün olsun yeterki bebiş tutsun diye.hatta ben yataktan hemen kakmadım.az yattım çünkü spermler hemen dışarı çıkıyor sizde öle yapyonuz dimi kızlarrr?
evet normalde erkekeler kadar istemeyiz ama bebek konusu olunca valla ben ister oldum:)))hergün olsun yeterki bebiş tutsun diye.hatta ben yataktan hemen kakmadım.az yattım çünkü spermler hemen dışarı çıkıyor sizde öle yapyonuz dimi kızlarrr?
yok tatlım yaa ben işte onu yeni öğrendim,ben hemen kalkıyordum, e evde 2 çocuk var zamansız bişe istiyolar pat diye kalkıp denk gelmemk için temizleniyorum hemen,e sonuç olarakta yer çekimine maruz kalınıyo tabi geri akıyo ve 4 aydır ortada bişi yok,amaaaa bu ay yastık bile koyuyorum bel altına ....kaydirigubbakcemile3
benm koca kaldırmıo ki zaten bide kızlar beraber olmadan önceden idrarınızı yapın sonra 1saat içinde cıkınca idrarla akıomus sperm bide esleinizi beraber olmadan önce hafif soğuk bi duşa sokun spermler canlanıomus bide bizlerde önce sıcak sonra brden soguk suyla yani şok yapınca kan basıncı artıomus ve yumurtalıklar çalışıomus son birsey bu brz özel olucak ama eğer oral sex varsa cinsel hayaınızda ve bebek istiyorsanız yapmayın turukteki asit spermin yapısını bozuyormus son birsey kadında orgazm olduğu sırada erkek boşalırsa sıcaklıklar spermin çıktığı sıcaklıkla aynı olduğu için içeriye girip yerleşmesi daha kolaymıs
benm koca kaldırmıo ki zaten bide kızlar beraber olmadan önceden idrarınızı yapın sonra 1saat içinde cıkınca idrarla akıomus sperm bide esleinizi beraber olmadan önce hafif soğuk bi duşa sokun spermler canlanıomus bide bizlerde önce sıcak sonra brden soguk suyla yani şok yapınca kan basıncı artıomus ve yumurtalıklar çalışıomus son birsey bu brz özel olucak ama eğer oral sex varsa cinsel hayaınızda ve bebek istiyorsanız yapmayın turukteki asit spermin yapısını bozuyormus son birsey kadında orgazm olduğu sırada erkek boşalırsa sıcaklıklar spermin çıktığı sıcaklıkla aynı olduğu için içeriye girip yerleşmesi daha kolaymıs
cnm ya ne guzel bak bi tane bebişin var inşl bu da tutar gercekten beklemek cok ama cok zor klomeni benm bir ark. kullandı ama onda bi problem yokken doktor adet düzensizliği için onu vermiş 4üz hamile kaldı ama bunyesi kaldırmadığı için 2 bebişi aldırlar şimdi bi kız bi erkek bebişleri warrrr
yüzde 10 ikiz olma ihtimali varmış..geçtiğimiz ramazan düşük yaptım ondan öncede kürtaj oldum ama doktor öyle istedi çümkü akne tedavisi görüyodum hamilelik yasaktı ama sprailim kaymış kalmışım doktor aldıracaksın dedi özürlü olur dedi vijdan azabı duyuyorum korkuyorum....birdaha bebişim olmaz diye niyeyse çok strese girdim hayır olsun...
kızlar bende çıkıyorum ama tekrar inşallah gelicen nette bi problem olmazsa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yüzde 10 ikiz olma ihtimali varmış..geçtiğimiz ramazan düşük yaptım ondan öncede kürtaj oldum ama doktor öyle istedi çümkü akne tedavisi görüyodum hamilelik yasaktı ama sprailim kaymış kalmışım doktor aldıracaksın dedi özürlü olur dedi vijdan azabı duyuyorum korkuyorum....birdaha bebişim olmaz diye niyeyse çok strese girdim hayır olsun...
hyatm bnm yaptığım aptallığı kmse yapmamıstır ben 14 aylık ewliyim ilk gğn hamile kaldım ve aldırdım smdi çok pişmanm ve korkuyorum ya olmazsa die
ay bunları öğrendiğim iyi oldu canım çok saol alkisalkisalkis bu akşamda adamın tepesindeyim hiç kurtuluşu yok garibimin tabiii önce soğuk bir duş kötükedihüsokötükedihüso ay kıyamam yaaa yazın bile sıcak suda yıkanır halbuki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3
ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. Siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3
öldm gülmkten koçişlermz bu steyi şikayet etcekler ykında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?