geçen gün bi bakıyım nasıl bi siteymiş o dedi amaaan dedim işşte sadece bebek hamilelik muhabbeti falan yapıyoruz dedim hiç erkek yok dedim oda ne biliyorsun belki bi sapık girer okur dedi ay gülmekten koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne işi var sapığın bu sitede
düşünsene içimiz den biri erkek ve sey dio koçişim geldi ben çalışmaya gidiyorum:):):)
düşünsene içimiz den biri erkek ve sey dio koçişim geldi ben çalışmaya gidiyorum:):):)
ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3
aaaaaaa neden öyle diyorsun canım ben halimden memnunum adamı nerde kıstırdım orda valla Şeniz yakında başım ağrıyor bu akşam dicek adam sempatiksalakcinni
kızlar arkadaşlar bugün için var öyle değil mi? ben bilirkişi değilim belki, bu konuda da çok deneyimli değilim ama sık sık kendime de söylüorum : umutlanalım ama hayalkıırklığına müsaade etmeyelim. hepimizin nurtopu gibi bebekleri olacak. ama bu ay ama sonraki ay.. allah gönlümüze göre versin. yeni gelen arkadaşım eceiremnur ve masumum pisi'm sizlerde ya olmazsa demeyin. ya da yalnız olmadığınızı bilin. benim hamilelik tecrübem yok ama ya olmazsa diye bende düşünmüor değilim. yani bu kaygı ara sıra hepimizi yokluor. teslim olmak yok hıholumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
kızlar arkadaşlar bugün için var öyle değil mi? ben bilirkişi değilim belki, bu konuda da çok deneyimli değilim ama sık sık kendime de söylüorum : umutlanalım ama hayalkıırklığına müsaade etmeyelim. hepimizin nurtopu gibi bebekleri olacak. ama bu ay ama sonraki ay.. allah gönlümüze göre versin. yeni gelen arkadaşım eceiremnur ve masumum pisi'm sizlerde ya olmazsa demeyin. ya da yalnız olmadığınızı bilin. benim hamilelik tecrübem yok ama ya olmazsa diye bende düşünmüor değilim. yani bu kaygı ara sıra hepimizi yokluor. teslim olmak yok hıholumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
kızlr yaf cocuklarımı pecetelere sildiğim günler geldi akloma azcık edepsiz yazdım ama aramzıda kalmadı demi özell
haklısın canım ama umutsuzluk beni bırakmıyor hep bir şüphe nedense çok istiyorum kocişim bana moral olsun diye araba aldı mutluluk hormonum çoğalsın diye çooookkk istiyorum kızım iremde kardeş çok istiyor...hepimize bol bol bebiş versin rabbim...
aferin kızlar size hadfi hayırlısı el birlik hamiş kalalım hepimiz allahın izniyle.ya bide şu var çokda girmeyin ilişkiye 2 günde bir feln yapın.ara verin genede.zaten bir sün yaptınızmı spermler içerde 1-2 gün canlı kalıyor bunuda unutmayalım.yani bir gün yapsan öbür günde yapmasan bişi olmaz çünkü canlı canlı spermler içerde yumurtalara dalyolardır emin olun..:teytey:
sendemi ben gibisin yani bir tane var kızın heralde kaç yaşuında?
ya bende onu soracaktım kızlar yaa,ben o kadar yastık koyuyorum,belim ağrıyor,ancak çok duramıyom kimileri 1 saat falan durmalı diyor nasıl duracam yaacanım benimde aynı ya benimde yumurtlama dönemim başladı 2 gündür geceleri kalkmıyorum uyuyorum hiç akmıyo bakalım kısmet nasip inşallah
geçen gün bi bakıyım nasıl bi siteymiş o dedi amaaan dedim işşte sadece bebek hamilelik muhabbeti falan yapıyoruz dedim hiç erkek yok dedim oda ne biliyorsun belki bi sapık girer okur dedi ay gülmekten koptum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne işi var sapığın bu sitede
BİZİM Kİ DAHA ÖNCE NEDERDİ BİLİYOMUSUNUZ GİTTİ Bİ ÇOCUK DAHA DERDİ NE KIZARDIM OZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE BİDEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
3 e geçti ablası 8 yaşında onuda çatlatma yntemiyle yaptım
bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?
bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?