Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

düşünsene içimiz den biri erkek ve sey dio koçişim geldi ben çalışmaya gidiyorum:):):)

kızlar arkadaşlar bugün için var öyle değil mi? ben bilirkişi değilim belki, bu konuda da çok deneyimli değilim ama sık sık kendime de söylüorum : umutlanalım ama hayalkıırklığına müsaade etmeyelim. hepimizin nurtopu gibi bebekleri olacak. ama bu ay ama sonraki ay.. allah gönlümüze göre versin. yeni gelen arkadaşım eceiremnur ve masumum pisi'm sizlerde ya olmazsa demeyin. ya da yalnız olmadığınızı bilin. benim hamilelik tecrübem yok ama ya olmazsa diye bende düşünmüor değilim. yani bu kaygı ara sıra hepimizi yokluor. teslim olmak yok hıholumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

ben ilişkiden sonra bi 10 dakika yattım sadece. siz yabancı değilsiniz, kalktığımda hiçbir şey akmadı kaydirigubbakcemile3 hepsi içimde kalmışkaydirigubbakcemile3

aferin kızlar size hadfi hayırlısı el birlik hamiş kalalım hepimiz allahın izniyle.ya bide şu var çokda girmeyin ilişkiye 2 günde bir feln yapın.ara verin genede.zaten bir sün yaptınızmı spermler içerde 1-2 gün canlı kalıyor bunuda unutmayalım.yani bir gün yapsan öbür günde yapmasan bişi olmaz çünkü canlı canlı spermler içerde yumurtalara dalyolardır emin olun..:teytey:

aaaaaaa neden öyle diyorsun canım ben halimden memnunum adamı nerde kıstırdım orda valla Şeniz yakında başım ağrıyor bu akşam dicek adam sempatiksalakcinni

:1çok komik valla.hele küs olunca diyorumki bu hafta yumurtlama haftam özür dile barışalım diyorum onunda canına minnet ama bana sexten öğğ geldi valla bi tutsunda rahatlasak:)))

kızlr yaf cocuklarımı pecetelere sildiğim günler geldi akloma azcık edepsiz yazdım ama aramzıda kalmadı demi özell

haklısın canım ama umutsuzluk beni bırakmıyor hep bir şüphe nedense çok istiyorum kocişim bana moral olsun diye araba aldı mutluluk hormonum çoğalsın diye çooookkk istiyorum kızım iremde kardeş çok istiyor...hepimize bol bol bebiş versin rabbim...

canım benim size şöle söleyeyim.benim bir kızım var belki bilmeyenler vardır .benim ilk korunmasız ayım.ve inanın korkuyorum.benim bir kızım varya bu sefer tutmazsa ben bu sefer düşüneceğim acaba neden olmuyor diye sorunmu var diye kendi kendime düşüncelere dalıcam birde bir tane oldu 2.ci niye olmuyor diye .hem korkuyorum inannın bana ya hamile olmazsam bir sorun çıkarsa bende diye(((((ben evhamlıyım b,irde.inanın hep aklımda bu konu var.ya olmazsa diye.hergün takvime bakıyorum hesap yapıyorum belli halbuki zamanı 30 u ben hergün bakıyorumm..allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

kızlr yaf cocuklarımı pecetelere sildiğim günler geldi akloma azcık edepsiz yazdım ama aramzıda kalmadı demi özell

BİZİM Kİ DAHA ÖNCE NEDERDİ BİLİYOMUSUNUZ GİTTİ Bİ ÇOCUK DAHA DERDİ NE KIZARDIM OZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE BİDEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sendemi ben gibisin yani bir tane var kızın heralde kaç yaşuında?

valla ben sabaha kadar yattım banyoyu bile sabah yaptım ama kaliteli sperm 2 günde oluyor her akşam yapmanın anlamı yok

canım benimde aynı ya benimde yumurtlama dönemim başladı 2 gündür geceleri kalkmıyorum uyuyorum hiç akmıyo bakalım kısmet nasip inşallah
ya bende onu soracaktım kızlar yaa,ben o kadar yastık koyuyorum,belim ağrıyor,ancak çok duramıyom kimileri 1 saat falan durmalı diyor nasıl duracam yaa,ayaklarımı kaldırdığım halde çok durmuyo hemen akıyo canım yaa.

SAPIK MI NE SAPIĞI SAPIK NE ARAR LA BU SİTEDEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

BİZİM Kİ DAHA ÖNCE NEDERDİ BİLİYOMUSUNUZ GİTTİ Bİ ÇOCUK DAHA DERDİ NE KIZARDIM OZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE BİDEkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende vajınusmusluyken:) spermler haliyle ilk zamanlar dışarı atardı,bende gülerdim,naz ederdim bazende 'yaaa boşa gitti yine spermciklerim 'diye

bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?

3 e geçti ablası 8 yaşında onuda çatlatma yntemiyle yaptım

allah bağışlasın canım benim.allah acılarını göstermesinnn.kızlar içimden çokkkk geldiii bişi dicemmm
aişallah hepinizde bizim gibi anneliği tadarsınızzzzzzzzzzzzzbunu çok istiyorum inşallahhh fazla arattırmaz allahhhhh:)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?

evet canım hep böle.spermler 2 gün canlı kalırrr.araştırabilirsin heryerde yazar .çok iyi anlattın kendini bende seni çok iyi anladım..:)

kızlar bakın bu sitede okudum onuda gün asırı deil hergun ilişkiye girmek sperm kalitesini %12 arttırıyormus sey gibi düşünün hiç öle kalmıo ve vücüt hep yenilio kendini spermler yeni yeni taze taze oluşomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…