Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?

evt doktor zaten 2 günde bir ilişki veriyor sperm vücuttan 48 sonra çıkıyor zaten hergün ilişki olura sperm kalitesi düşük oluyor yani ölü sperm çok oluyor adamlarda fabrika değil ya canım azcık depolasınlar en kalitelisinden :))))))))

okudum başka sitelerde de. ama hani bazen duyarız ya bazı erkeklerde sperm yavaş ilerlermiş vs gibi sorunlar oluyormuş.. öyleyken bile 2 gün barınabilior mu sperm içeride kıpır kıpır diye merak ettim. neyse. 2 gün canlı olsunlar da yavrucuklarım kaydirigubbakcemile3

sorulara başladım. sıkılırsanız yanıt yazmayın. ben sorar sorar susarımkaydirigubbakcemile3 karnın göbişin alt kısmı ağrıması bir hamilelik belirtisi midir?

anladığım kadarıyla sizinde bebişiniz var o kaç yaşına 2.yimi istiyorsunuz bu arada buradaki ortam süpermiş bna dertleşmek çok iyi geldi süper valla

sorulara başladım. sıkılırsanız yanıt yazmayın. ben sorar sorar susarımkaydirigubbakcemile3 karnın göbişin alt kısmı ağrıması bir hamilelik belirtisi midir?

canım ben hamileyken midem çok ağrıdı bide kasıklarıma bıçak batıyordu sanki bazen sol tarafıma bazense sağ tarafıma oluyordu doktorum rahim büyüyor ondan demişti bilmem yardımcı olabildimmi sana bilmiyorumkismile

anladığım kadarıyla sizinde bebişiniz var o kaç yaşına 2.yimi istiyorsunuz bu arada buradaki ortam süpermiş bna dertleşmek çok iyi geldi süper valla

evet canım benim 7 yaşına gircek kızım var.2.ciyi düşündük artık bebek özlemi çekmeye başladımmeşimde bende .evet süpermiş.herkesin açık olması güzel herşeyini paylaşması güzel birimizin bilemediğini öbürümüz biliyor.ne güzell bir ortamm.

oldunuz kızlar teşekkürler. gelin görün ki bana bıçak battığı yokbilmiyorumkismile neyse ayın 30 u benim için büyük gün. bekleyeceğiz el mecbur:hulya:

kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaarrrr inanılmaz bişey oldu benim kociş aradı şimdi eve gelicem bişey lazım mı diye veee BAŞIM ÇOK AĞRIYOR BU AKŞAM YAAA dedi inanabiliyormusunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dediğim oldu yani bende ağrı kesici içersin hayatım bişeyin kalmaz dedim kötükedihüsokötükedihüso

canım ben bebişden çok istediğim için yapıyorum ne yalan söyleyeyim olursa bebiş süpriz yapıp gelir bize

doğru ama tam yapacağımız zaman aklıma hemen bebiş geliyor eşimde bende olan değişikliğn farkında eskisi gibi ateşli değilsin diyor ne bilim depresyona girdim heralde

hayırlısı ALLAH bize ve hepimize prens ve prensesler nasip eder..

senin kociş yoruldu heralde adama bol vitaminli bişeyler ver:))))

canım o bizimkindede var yorgunum bugün diyor ama biraz işve biraz naz la yorgunluğunu alıyorum doğrusu sende onun ilacıda sensin eee verirsin artık bu gece ilacını Şeniz kaydirigubbakcemile3

bende size komik bişi söyliyim geçen akşam eşimle birlikte olduk. ben hamilelikte cinsellik yaşanacağını bilmeme rağmen acaba hamileyim dir hamileysem çocuğa zarar gelir düşer mi diye diye adama fenalık geçirttim.

pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…