bir şey sorucam. ciddiyim. her sperm 2 gün canlı kalıyor mu? yani bende iki günde bir yaptım ama 2 gün canlı oldukları kesin mi? hep mi böyle? anlatabildim mi bilmiorum?
allah bağışlasın canım benim.allah acılarını göstermesinnn.kızlar içimden çokkkk geldiii bişi dicemmm
aişallah hepinizde bizim gibi anneliği tadarsınızzzzzzzzzzzzzbunu çok istiyorum inşallahhh fazla arattırmaz allahhhhh:)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sorulara başladım. sıkılırsanız yanıt yazmayın. ben sorar sorar susarımkaydirigubbakcemile3 karnın göbişin alt kısmı ağrıması bir hamilelik belirtisi midir?
sorulara başladım. sıkılırsanız yanıt yazmayın. ben sorar sorar susarımkaydirigubbakcemile3 karnın göbişin alt kısmı ağrıması bir hamilelik belirtisi midir?
kızlar bu hamile kalmak için uğraşmak sex hayatınızı etkiledimi olaya hep bebiş gözüyle bakar oldunuzmu benim gibi...
anladığım kadarıyla sizinde bebişiniz var o kaç yaşına 2.yimi istiyorsunuz bu arada buradaki ortam süpermiş bna dertleşmek çok iyi geldi süper valla
canım ben hamileyken midem çok ağrıdı bide kasıklarıma bıçak batıyordu sanki bazen sol tarafıma bazense sağ tarafıma oluyordu doktorum rahim büyüyor ondan demişti bilmem yardımcı olabildimmi sana bilmiyorumkismile
canım ben bebişden çok istediğim için yapıyorum ne yalan söyleyeyim olursa bebiş süpriz yapıp gelir bize
evet canım benim 7 yaşına gircek kızım var.2.ciyi düşündük artık bebek özlemi çekmeye başladımmeşimde bende .evet süpermiş.herkesin açık olması güzel herşeyini paylaşması güzel birimizin bilemediğini öbürümüz biliyor.ne güzell bir ortamm.
kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaarrrr inanılmaz bişey oldu benim kociş aradı şimdi eve gelicem bişey lazım mı diye veee BAŞIM ÇOK AĞRIYOR BU AKŞAM YAAA dedi inanabiliyormusunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dediğim oldu yani bende ağrı kesici içersin hayatım bişeyin kalmaz dedim kötükedihüsokötükedihüso
senin kociş yoruldu heralde adama bol vitaminli bişeyler ver:))))
kıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzlllllllllllaaaaarrrr inanılmaz bişey oldu benim kociş aradı şimdi eve gelicem bişey lazım mı diye veee BAŞIM ÇOK AĞRIYOR BU AKŞAM YAAA dedi inanabiliyormusunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dediğim oldu yani bende ağrı kesici içersin hayatım bişeyin kalmaz dedim kötükedihüsokötükedihüso
kusura bakma böyle samimi yazıyorum ama ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?