Arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim ama hala doktor konusunda kararsızım. Eminim aranızda Sivas'tan birileri vardır. Kendi deneyimleriniz ya da duyumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim. Özel hastanede doğum yapmaya karar verdim ama burada çok seçenek yok. O yüzden bu iki doktoru yazdım,ama başka öneriniz varsa yazın lütfen.
Teşekkür ederim cevap yazdığın için. Ben önce anadolu hastanesinde gültekin beyle başladım,senin de dediğin gibi güleryüz ve açıklama sıfır. O yüzden devlet hastanesinde levent beye geçtim, o da çok iyiymiş ama çooook yoğun. Her hastaya 1 dk. bile zaman ayıramıyor, bi de devlet hastanelerinde hep dr.odasına 10 kişi birden giriyor, bu da beni rahatsız etti. Birkaç arkadaştan da doğumda çok kesiyorlar,dikişleri gelişigüzel atıyorlar diye duydum, o yüzden özelde devam etmeye karar verdim.
Ruhnaz a mı devam etsem diye araştırıyorum ama daha önceden o dr.un da yanlış teşhisleri falan olmuş diye duydum, bi de ne derece doğru bilmiyorum ama çok soru sorunca tersliyormuş falan...
Sen böyle birşeyle karşılaştın mı?
Sağol canım ya çok kararsız kaldım. Devletten kesin vazgeçtim,çünkü memnun kalmadım gidişattan. Anadolu hastanesinden başka gidecek düzgün bi özel hastane de yok bu Sivas'ta. Ruhnaz hanımla ilgili olumsuz şeyler duymazsam deneyebilirim. Bişey daha sorabilir miyim?
Ben Gültekinin hastasıyken Ruhnaza gitsem kabul eder mi beni? Yoksa senin dr.un kimse onla devam et mi der?
Merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim ve bende şuan sizin yaşadığınız kaygıları yaşıyorum :) en son ne karar verdiniz merak ettim çünkü ben sivasta daha 3 aydır bulunuyorum ve eşimin akrabaları gültekin beyi önerdi hep. şimdi sizde öle güleryüzlü falan diil diyince tedirgin oldum :/ gültekin bey dikiş atılmaması için özen gösteriyomuş hatta. sizlerin doğuma az kalmıştır hala memnunmusunuz acaba doktorlarınızdan ??
Tebrik ederim öncelikle. Ben şu an Ruhnaz hanıma gidiyorum. daha çok ilgileniyor. gültekin beyin davranışlarından memnun kalmadım.uzun araştırmalar sonucu Ruhnaz hanımla devam etmeye karar verdim. hem gültekin bey %95 sezeryan yapıyormuş,ben normal doğum istediğim için Ruhnaz hanımda normal doğuma teşvik ettiği için ona geçtim.yine de senin için daha erken, her ikisini de dene istersen.hangisine için ısınırsa onla devam edersin.
bende anadolu hastanesıne gıdıyorum ve doğum yaklastıkça her kafadan bı ses cıkıyor bazıları cok memnun bazıları hıc memnun degıl korkuyorumm ama devlet hastanesıde ıstemıyorum.. rabbım yardımcımız olsunn kolay normal dogumlar nasıp etsın ınsallah
hanımlar ne yaptınız doğumlar gerçekleşti mi ben de gültekin beye başladım ruhnazl hanımla ilgili hiç hoş şeyler duymadım korktum ve genelde sıra beklerken hastalarını azarladığını duydum sizinde görüşlerinizi almak isterim
Mrb arkadaşım bende senin gibi zamanında çok kararsız kalmıştım şimdi o günler geçti çok şükür kızım 1.5 yaşına geldi bile :) öncelikle ben kesinlikle ruhnazı tavsiye etmiyorum bende bayan diye ilk onu tercih etmiştim ilk hamileliği öğrenince yapılan bir tahliller var ve nasıl bir doktorsa benim troid değerim o zaman baya yüksek çıkmış ve bana hiçbirşey sölemedi ve bu hamileyken bebeğin beyin gelişimi açısından tehlikeli bir durum ben değerin yüksek olduğunu 3 ay sonra tesadüfen bakarken gördüm ve hemen değiştirdim doktorumu nadir beye devam ettim kendisi sağolsun baya rahatlattı beni devamlı kontrol etti değerlerimi. Çok şükür doğumumda çok güzel geçti kendisi güleryüzlü birisi normal doğum yaptım hiçbir zaman sezeryan konusunu açmadı bile herşey çok şükür çok güzel geçti şimdi 2. bebek düşünürsem yine ona devam ederimmerhaba kızlar bende 27. haftadayım ama hala doktor konusunda karar veremedim, üniversite , devlet hastanesi, anadolu hepsine gittim, en son anadolu hastanesinde gültekin bey ve nadir bey arasında kararsız kaldım. nadir beye bir kez gittim genç güleryüzlü biri ama genç , gültekin beyi söylüyor herkes , onada suratsız ilgilenmiyor, diyorlar, ama en iyisi oymuş ne yapacağımı hala bilemiyorum, sanırım evde kendim doğuracağım bu gidişle
Mrb arkadaşım bende senin gibi zamanında çok kararsız kalmıştım şimdi o günler geçti çok şükür kızım 1.5 yaşına geldi bile :) öncelikle ben kesinlikle ruhnazı tavsiye etmiyorum bende bayan diye ilk onu tercih etmiştim ilk hamileliği öğrenince yapılan bir tahliller var ve nasıl bir doktorsa benim troid değerim o zaman baya yüksek çıkmış ve bana hiçbirşey sölemedi ve bu hamileyken bebeğin beyin gelişimi açısından tehlikeli bir durum ben değerin yüksek olduğunu 3 ay sonra tesadüfen bakarken gördüm ve hemen değiştirdim doktorumu nadir beye devam ettim kendisi sağolsun baya rahatlattı beni devamlı kontrol etti değerlerimi. Çok şükür doğumumda çok güzel geçti kendisi güleryüzlü birisi normal doğum yaptım hiçbir zaman sezeryan konusunu açmadı bile herşey çok şükür çok güzel geçti şimdi 2. bebek düşünürsem yine ona devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?