tsk ederim ..Mrb arkadaşım bende senin gibi zamanında çok kararsız kalmıştım şimdi o günler geçti çok şükür kızım 1.5 yaşına geldi bile :) öncelikle ben kesinlikle ruhnazı tavsiye etmiyorum bende bayan diye ilk onu tercih etmiştim ilk hamileliği öğrenince yapılan bir tahliller var ve nasıl bir doktorsa benim troid değerim o zaman baya yüksek çıkmış ve bana hiçbirşey sölemedi ve bu hamileyken bebeğin beyin gelişimi açısından tehlikeli bir durum ben değerin yüksek olduğunu 3 ay sonra tesadüfen bakarken gördüm ve hemen değiştirdim doktorumu nadir beye devam ettim kendisi sağolsun baya rahatlattı beni devamlı kontrol etti değerlerimi. Çok şükür doğumumda çok güzel geçti kendisi güleryüzlü birisi normal doğum yaptım hiçbir zaman sezeryan konusunu açmadı bile herşey çok şükür çok güzel geçti şimdi 2. bebek düşünürsem yine ona devam ederim
Cvp verdiğiniz için TSK ederim çok zor ya burada Dr bulmak ben gecen levent beye gittim anlatimindan ve bilgisinden çok memnun kaldim.ben normal doğum istiyorum ama hem özele hem devlete sordum normal doğumda Dr secemiyorsun kim nobetciyse doğuma o giriyor dediler o yüzden biraz tereddüt ediyorum neyse hayorlisi diyorum artik kismette ne varsa ben simdi hem özelde gültekin beye gidiyorum devlete de levent bey bakalim sonum ne olacak:)allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allahBen sivasliym ve sivasta yasiyorum ilk hamileligim fakat sivas kucuk yer hangi doktor ne yapsa duyuluyor. Ilk hamile kaldigimda gultekine gittim iki sefer 5 karis surat 3 dk bile ilgilenmedi. Sorularima dahi cevap vermedi. Nadire hic gitmedim ruhnazada sezeryande yanlislikla bebegin elini kestigini duymustum onu icin gitmedim. Genel olarak anadoluya gitmem dogum icjn cunku dewletten fazla para amak icjn hemen sezeryan yaptiklarini biliyorum ugrasma yok yani normal dogumla. Dewlettede levent beyi cok iyi diye duydum iki seferde ona gittim ama rezillik 10 kisi birden odaya daliyo. Sultan hanimi duydum en son iyi diye belki ona giderim. Ama arada sivas tipa gidiyorum ali bayram mamik diye bi doktor var cok iyi ilgileniyo ama yeni gelmis sivasa hakkinda hic bi bilgim yok baska. Mediyurttada nazan hanim war ama oda azarliyo surekli bildigim kadariyla. Yani ben doguma kadr doktor deneyecegim sanirim :)
Cvp verdiğiniz için TSK ederim çok zor ya burada Dr bulmak ben gecen levent beye gittim anlatimindan ve bilgisinden çok memnun kaldim.ben normal doğum istiyorum ama hem özele hem devlete sordum normal doğumda Dr secemiyorsun kim nobetciyse doğuma o giriyor dediler o yüzden biraz tereddüt ediyorum neyse hayorlisi diyorum artik kismette ne varsa ben simdi hem özelde gültekin beye gidiyorum devlete de levent bey bakalim sonum ne olacak:)allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah
Evet gültekin bey özel daha aciklayici olmasi lazm ben arastirip gidiyordum su yapilacak mi bu yapilacak mi diye sanki Dr benim icerde çok kalamiyorsun bakip herşey normal diyo geciyo yani hic oktan iyi diye gidiyordum gecen levent beye gittim tavsiye üzerine devlet hasta Dr ama o kadar ilgilendi aciklama yapti çok iyi oldu hersy normal diyip kestirip atmadi simdiliklevent beye devam edecem ben 27+2 gunlukCanim gultekin ozel oldugu halde levent kadar aciklayici degil. Ben bin pisman oldum ona gittigime agzini acip konusmaya eriniyor. Doguma doktor gelmiyor dogru ama levent beyi arayip rica etsen gelmeyecek bi insan degil her hastasini ayri ayri taniyo kalabalik oldugu halde ilgileniyo. Tek sikintim levent beyde odaya herkesin bianda dalmasi yoksa 10 numara doktor. Dogumunuza ne kadr war sizin
Evet gültekin bey özel daha aciklayici olmasi lazm ben arastirip gidiyordum su yapilacak mi bu yapilacak mi diye sanki Dr benim icerde çok kalamiyorsun bakip herşey normal diyo geciyo yani hic oktan iyi diye gidiyordum gecen levent beye gittim tavsiye üzerine devlet hasta Dr ama o kadar ilgilendi aciklama yapti çok iyi oldu hersy normal diyip kestirip atmadi simdiliklevent beye devam edecem ben 27+2 gunluk
Bencede canm. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin[/QUOTE
Hakkimizda hayirlisi sen normal mi dusunuyorsun karar verebildin mi Dr çok zor sadece kendimiz olsak bu kadar arastirmayiz ama masum bebeklerimize bir şey olmasin allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah
Evet gültekin bey özel daha aciklayici olmasi lazm ben arastirip gidiyordum su yapilacak mi bu yapilacak mi diye sanki Dr benim icerde çok kalamiyorsun bakip herşey normal diyo geciyo yani hic oktan iyi diye gidiyordum gecen levent beye gittim tavsiye üzerine devlet hasta Dr ama o kadar ilgilendi aciklama yapti çok iyi oldu hersy normal diyip kestirip atmadi simdiliklevent beye devam edecem ben 27+2 gunluk
Canim kusura bakma görmemiştim :) çok geçmiş olsun inş normal doğum yapariz ve saglikla kucagimiza aliriz o ebe olayini bende duydum yeni hayirlisi zaten normalde bi sorun olmazsa kendin doğum yapiyorsun inş en hayirlisi ne ise o olsun bizim ve bebislerimiz icinAlinti yapmamisim cevabimi sanirim gormedin canim :)
Canim kusura bakma görmemiştim :) çok geçmiş olsun inş normal doğum yapariz ve saglikla kucagimiza aliriz o ebe olayini bende duydum yeni hayirlisi zaten normalde bi sorun olmazsa kendin doğum yapiyorsun inş en hayirlisi ne ise o olsun bizim ve bebislerimiz icin
Canim ne yapiyotsun ne yaptin Dr konusunda karar verdinmi ben sivasta değilim Martin Bask gibi gelicem nsanin basida Doğumum inş sen Dr konusunda karar verdinmiAmin canim amin insallah :)
Ewet canim ne olursa olsun levent beye gidecegim cunku ne kadear kalabalik olursa olsun 1 ay once gitmistim adam beni hatirladi boyle bi doktoru birakamam :) sen bi karar werebildin miCaxe yapiyotsun ne yaptin Dr konusunda karar verdinmi ben sivasta değilim Martin Bask gibi gelicem nsanin basida Doğumum inş sen Dr konusunda karar verdinmi
Valla ben Gültekin beyden o kadar memnunum ki açıkçası buradaki olumsuz yorumlar beni şaşırttı, gayet açıklayıcı, her soruma cvp veren, beni rahatlatan, güleryüzlü doktorum bnm, çok seviyorum onu, Allah başımdan eksik etmesin
ARKADAŞLAR SİVAS MEDİYURT NAZAN HANIM HAKKINDA BİLGİSİ VE DENEYİMLERİ OLAN VARMI? BEN BİR KEZ GİTTİM DETAYLI MUAYENE YAPIYOR SORULAINA CEVAP VERİYOR FAKAT DOĞUMLARA GİRMİYOR. ZATEN ORADA DOĞUM İMKANI YOK. SRDUĞUMDA BENİM HASTALARIM GEBELİK TAKİBİNİ BURADA YAPTIRIYOR DOĞUM ZAMANI GELDİĞİNDE GÜLTEKİN BEYE VEYA BAŞKA BİR DOKTORA GİDİYORLAR SORUN YAŞAMADILAR ŞİMDİYE KADAR DEDİ.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HAYIRLISIYLA ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINABen de 1 kez renkli ultrason için gittim bana iyi davrandı ama hakkında genel olarak olumsuz şeyler duyuyorum
Çok kaprisli, alıngan, sinirli, sağı solu belli olmayan bir dr diyorlar, ben medicanaya gidiyorum düzenli olarak, orda renkli ultrason olmadığı için mediyurta gittim zaten, ben Gültekin beyden çooooooook memnunum, doğumum da yaklaştı, Allah izin verirse medicanada doğum yapcam, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?