Sivilce izlerine idrar mucizesi

Durumavii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
38
1
27
Cildim çok güzel fakat sol yanağımda can sıkıntısıyla bilmediğim bir ürünü yüzüme uygulamamla birlikte çıkan sivilceler ve yerini sonradan izlerine bırakan kötü bir görünüm, yanağımın küçük bir kısmında olmasına rağmen beni çok rahatsız ediyor ve ben uğraştıkça yayılıyor. Bi süre limon sürdüm çokta iyi geldi fakat kesin çözüm olmadı. Zaten öncesindede bir çok ürün kullandım fakat çoğu kişiye iyi gelen bende aksine alerji yapıyor bugün yine küçük bir araştırma yaparken sabah kalktığımızda yaptığımız ilk çişimiz cilde çok iyi geliyormuş sivilce izleri, çil, leke, hatta tüylere bile. Biliyorum biliyorum kulağa pek hoş gelmiyor hatta iğrençte diyebilirsiniz fakat ya gerçekten iyi geliyorsa? Aranızda bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı alabilirmiyim? Yarın sabah denemeyi düşünüyorum kendimi cesaretlendirebilmem için sıkı bir tatmine ihtiyacım var şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Arkadaşlarıma söylediğimde alay konusu oldum höf napıcağımı bilmiyorum. Okuduklarıma göre çok şeye iyi geliyor ama birde kaş yapıyım derken göz çıkarmak var :KK17:

Meni ve karga b.kununda çok yararlı olduğunu söyleyen bi çok site var. Saçmalık bunlar denemeyin sakın.

Üre su bağlama özelliğinden dolayı nemlendirici kremlerde kullanılıyor mesela.

İdrarda da üre var. Ama başka bin birtürlü kimyasal atık da var. Bence deneme. İzler derin değilse hafif bi peelingle yenilenir gider.

-mai- 'nin de dediği gibi, sebebi idrardaki üre. Üre içerikli kremler, diğerlerine nazaran daha işe yarar. Hatta cilt rahatsızlıklarında doktorlar üre içeriği yüksek nemlendirici yazarlar.
Bu sebepten mantıklı ama, direk idrarı uygulamak... Bilemeyeceğim.. :)

-mai- 'nin de dediği gibi, sebebi idrardaki üre. Üre içerikli kremler, diğerlerine nazaran daha işe yarar. Hatta cilt rahatsızlıklarında doktorlar üre içeriği yüksek nemlendirici yazarlar.
daha önce uygulamış olupta deneyimini bizimle paylaşıcak olan kimse yok mu höff. Aslında derin değil ama ben elimi sürdükçe yenisi çıkıyor yayılmasından korkuyorum diğer yanağımdada çıktı iki tane birde tenim beyaz gözüme çok batıyor

Taktım ya kesin yaparım hadi hayırlısı :KK64:

İdrardaki ürik asit o işe yarıyor,expigment krem var onun içeriği de hidroksi üre,çiş yerine o tarz içerikli kremleri kullanmak daha mantıklı bence:KK52:

Evet. Önceki haliyle şuanki halini yan yana koydum arkadaşıma attım verdiği tepki "iğrenç felan ama bayağı etkisi olmuş" oldu inşallah tamamen geçer :-)

İnanamıyorum. Denediniz miii? :KK28: Gerçekten işe yaradı ve öyle mii? Kulağa gerçekten iğrenç geliyor ama kimbilir kullandığımız kremlerde neler neler vardır. Belki de gerçekten içeriğini bilsek kullanmayız bile.

İnanamıyorum. Denediniz miii? :KK28: Gerçekten işe yaradı ve öyle mii? Kulağa gerçekten iğrenç geliyor ama kimbilir kullandığımız kremlerde neler neler vardır. Belki de gerçekten içeriğini bilsek kullanmayız bile.
Malisef denedim çünkü bu görünüm onu yüzüme sürmemden daha iğrenç geliyor gözüme neyseki pişman olmadım. İnşallah tamamen geçer :KK16:

Valla tebrik ederim bu cesaretin için :) Umarım istediğin sonuca da ulaşırsın. Bi kadının isteyince neler yaptığının resmen kanıtısın benim gözümde :KK68:

X