Lekeler, Çiller sivilce lekelerine karşı savaştayım gelin hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
merhaba arkadaşlar ,
aslında berrak kadife bir cilt yapısına sahibim ama ne yazık ki gölge edenlerrr var :KK12:
ben de bu aralar bu kırmızı lekelere karşı savaş açtım kararlıyım hepsini sileceğim ve kapatıcı kullanmadığım günlere merhaba diyecegim....
öncelikle evde doğal yöntemleri kullanmayı tercih ettim fakat bu yöntemler cilde aşırı zarar verdiğini bizzat deneyimlerimle gördüm cildimizin ph değeri çok farklı olduğundan inceltiyorvs....
evde doğal olarak denediklerim ve etkisi gördüklerim ;
1) karbonat limon maskesi
2)soda gülsuyu karışımı (zaman zaman kullanıyorum )
3) pirinç unu maskesi
ama artık bunları çok fazla yapmıyorum daha çok profesyonel bakıma yöneldim eee tabi kesenin ağzını da açtım biraz :mad:
şu an tekin acardan clinuqe cc krem kapatıcı olarak kullanıyorum , la coline c serum ,clinuqe smart serum(aldım ama şuan kullanmıyorum c serum bittikten sonra kullanacağım iki ağır olabilir ), clinuqe karma cilt tonic,thalia whitening yüz yıkama jeli krem kıvamında,tegoder whitening mask bu ürünleri kullanıyorum ayrıca ürünleri aldığım yere 10 günde bir cilt bakımına gidiyorum onunda çok etkisini gördüm henüz 1 defa gitmiş olmama rağmen....
10 gün oldu şu an cildimde %10 luk bir değişim var neme doydu o yıpranmışlık kuruluk ve cildimdeki kırmızı lekelerin kırmızılığı gitti yatıştı sakinleşti şu an ürünleri kullanmaya devam ediyorum ve her gittiğim bakımdan sonra cildimin resimlerini çekip bir albüm oluşturuyorum ilk görüntüleri çektim....
şu an tamamen cildi detekleyerek bir bakım yapıyorum umarım sonucunu alırım

Son düzenleme:
kızlarr merhaba pek ilgilenen yok gibi ama olsun sanırım okuyup çıkıyorsunuz :KK39:
bu gün bakımımın 12.günü ve bence oldukça ilerleme var ama düzenli olarak sektirmeden akşam bakımı başta olmak üzere çok iyi bakımımı yapıyorum....
akşam eve gittiğimde hafifi ılık su ile yüzümü önce estee lauderin yüz yıkama köpüğü ile yıkıyorum daha sonra whitening etkili yüz yıkama kremi ile yıkıyorum clinuqe losyon ile siliyorum daha sonra la coline whitening etkili losyon ile yüzümü siliyorum....gözaltı menlendiricimi sürdükten sonra la coline whitening serumu uyguluyorum arkasından da gece kremini ve hafif hareketlerle yedirerek masaj yapıyorum....
regl dönemim gelmesine rağmen yüzümde 1 tane bile sivilce çıkmadı ve yüzüm pırıl pırıl duruyor....
sabahları ise yüzümü normal bir şekilde yıkıyorum clinuqe redness serisinden olan yeşil renkli bir krem var baz olarak onu sürüyorum ve üzerine clinuqe cc krem sürüyorum çok haifi bir şekilde...
ilk defa bu kadar ürünü bir arada kullanıyorum kullanırken treddüt etmedim değil acaba cildim tepki verip sivilcelenme yapar mı diye ama hiç bişey olmadı :nazar: ve oldukça da güzel oldu tüm pütürler gitti lekeler hafifledi....
bu gün akşam tekrar tekin acarda cilt bakımım var değişimi görmekk güzell :KK39:

bu gün akşam tekin acarda bakımım var bakalım bakım sonrası cildimin durumu nasıl olacak la coline whitening gece kremine de başladım bebek gibi yumuşacık yaptı cildimi ve %10 luk düzeltme sakinleşmeyi görüyorum cildimde ve hiç sivilce çıkmadı bu kadar ürünü bir arada kullanmama rağmen ama arıtımını çok iyi yapıyorum...
şu an iki tonik kullanıyorum biri clinuqe diğeri la coline whitening tonik ilk önce clinuqe ile hafif tampon ile siliyorum 5 dk geçtikten sonra özellikle lekelerin üzerine la coline geçiyorum çok hafif tampon yaparak şimdilik durum bu kızlar

merhaba arkadaşlar ,
aslında berrak kadife bir cilt yapısına sahibim ama ne yazık ki gölge edenlerrr var :KK12:
ben de bu aralar bu kırmızı lekelere karşı savaş açtım kararlıyım hepsini sileceğim ve kapatıcı kullanmadığım günlere merhaba diyecegim....
öncelikle evde doğal yöntemleri kullanmayı tercih ettim fakat bu yöntemler cilde aşırı zarar verdiğini bizzat deneyimlerimle gördüm cildimizin ph değeri çok farklı olduğundan inceltiyorvs....
evde doğal olarak denediklerim ve etkisi gördüklerim ;
1) karbonat limon maskesi
2)soda gülsuyu karışımı (zaman zaman kullanıyorum )
3) pirinç unu maskesi
ama artık bunları çok fazla yapmıyorum daha çok profesyonel bakıma yöneldim eee tabi kesenin ağzını da açtım biraz :mad:
şu an tekin acardan clinuqe cc krem kapatıcı olarak kullanıyorum , la coline c serum ,clinuqe smart serum(aldım ama şuan kullanmıyorum c serum bittikten sonra kullanacağım iki ağır olabilir ), clinuqe karma cilt tonic,thalia whitening yüz yıkama jeli krem kıvamında,tegoder whitening mask bu ürünleri kullanıyorum ayrıca ürünleri aldığım yere 10 günde bir cilt bakımına gidiyorum onunda çok etkisini gördüm henüz 1 defa gitmiş olmama rağmen....
10 gün oldu şu an cildimde %10 luk bir değişim var neme doydu o yıpranmışlık kuruluk ve cildimdeki kırmızı lekelerin kırmızılığı gitti yatıştı sakinleşti şu an ürünleri kullanmaya devam ediyorum ve her gittiğim bakımdan sonra cildimin resimlerini çekip bir albüm oluşturuyorum ilk görüntüleri çektim....
şu an tamamen cildi detekleyerek bir bakım yapıyorum umarım sonucunu alırım
Izleri kapatacak bir krem soylermisin ya bb krem aldimda pek iyi degil tam kapatamiyor

benimde dış etkenlerden dolayı toz,kir derken alnımda çıkıyor bazen hemen buzla masaj yapıyorum ve en iyi aldığım sonuç diyebilirim.

Izleri kapatacak bir krem soylermisin ya bb krem aldimda pek iyi degil tam kapatamiyor
ben şu an clinuqe cc kullanıyorum memnunum birde even better var onun kapatıcılığı daha iyi daha yoğun ....
tavsiye ederim ikisinden birini eğer daha uygun fiyat istersen loreal match serisini deneyebilirsin

benimde dış etkenlerden dolayı toz,kir derken alnımda çıkıyor bazen hemen buzla masaj yapıyorum ve en iyi aldığım sonuç diyebilirim.
buzla tampon bende yazın yaparım ben şuan arıtımı çok iyi yaptığım için çıkmıyor ama lekeleri geçirmeye çalışıyorum onda da baya bi yol kattettim

Bende yuzume lazer yaptiriyorumm. Cok fena sivilcem oldu.yuzum mayin tarlasi sarkisini soyluyo oynuo bende o izler icin oneri istiyorum

Bende yuzume lazer yaptiriyorumm. Cok fena sivilcem oldu.yuzum mayin tarlasi sarkisini soyluyo oynuo bende o izler icin oneri istiyorum
lazer yaptırdığın için senn şu an arıtımı nazik bir şekilde yapman lazım sana tavsiyem güneş ışınları çok etkiye başlamadan düzenli bir temizleme kitine sahip olman.... yumuşak temiznleyen ürünleri tercih etmelisin ve güneş koruyucusunu muhakkak kullanmalısın

lazer yaptırdığın için senn şu an arıtımı nazik bir şekilde yapman lazım sana tavsiyem güneş ışınları çok etkiye başlamadan düzenli bir temizleme kitine sahip olman.... yumuşak temiznleyen ürünleri tercih etmelisin ve güneş koruyucusunu muhakkak kullanmalısın
Teşekkür ederim

Merhabalar,
Buzu nasıl uyguluyoruz biraz bahseder misiniz?
Kullandığım ilaçlar cildime alerji yapıyor.Kantaron yağı kullanıuorum bu aralar sivilceler kurudu ve cildim bebeksi :)
ama yine de arada çıkmaya çalışan sivilcelere DURRRR demem lazım :)
Şuan çeyrek limonu bi kaba sıkıp yüzüme sürdüm.Biraz yandı ama işe yarar heralde :)
Tonik yerine gülsuyu kullanıyorum.

X