• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce sonrası morluklar nasıl geçer çok acil

redbird97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
2
0
86
İzmir
Merhaba ben 19 yaşındayım ve ilk defa 17 yaşımın sonlarına doğru yanağımda sivilce çıktı normalde yüzümde sivilce çıkmazdı sadece acıyı çok yersem ya da aşırı abur çubuk yersem falan ama ilk defa 2 sene önce yanagimda sivilce çıktı ben de onu sıkmıştım belli bi raddeye kadar geçti ama hâlâ bir ton belli oluyor orda sonra geçen sene de 2 defa bu olayı yaşadım fondöten falan kullanmayı normalde sevmiyorum ama böyle morluk olunca malesef kullanmak durumunda kaldım lütfen yardımcı olun ilaç falan ne yapmalıyım cildimin bozulmasından çok korkuyorum ve ajans işiyle de uğraşmaya başladım ama işte korkuyorum kalmasından bunların ne yapabilirim bir tanesi işte ilk çıkan morluk da iyileşir mi bilmiyorum annem de birşey olmaz geçer diyip duruyor ama geçmiyor yani yazın hatta güneşe çıkınca yanınca daha belirginlesiyor lütfen bilen yaşayan birileri yardımcı olsun biraz da takıntılıyım hassasım cilt konularında

Eklentiler

• 14832813044061178056879.webp
    14832813044061178056879.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleme:
Mrb canım bende senin gibi morluklardan şikayetçiyim lekelerden falan annem internetten araştırmış kayısı cekirdeği yazı birebirmiş ama öyle kutuda falan alma bazı aktarlar soguk sıkım yapıyor şişeye has kayısı cekirdeği yazı olacak ondan al sabah aksam sür bişey kalmaz

Bene kullanmaya başladım farkettim hatta ben direk dolu sivilceye de sürüyorum. Birde şu var ilk basta daha fazla cıkarmıa deri altındaki kirleri dısarı atarmış daha sonra cildi yenilermiş zaten bir kaç tane cıkar heralde cok cıkmaz şimdi aklıma geldi kullanmadan öncede yüzünü bir güzel temizle ya maskeyle yada suyla farketmez

Back
X